Ei saatavilla
Tuotetunnus (SKU): 2405614 Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

*NOIR EDITION*

Arturia Drumbrute Impact on virtaviivaistettu analoginen rumpukone kymmenen soundin voimin. Kaikki soundit on suunniteltu alusta loppuun varta vasten Impactia varten.

Uutta on erinomaisen kuuloinen analoginen master-säröefekti, jonka lisäksi tuttu, liveystävällinen ja intuitiivinen Drumbrute-sekvensseri kanavakohtaisine randomness-, swing- ja polyrytmiikkasäätöineen, sekä looppereineen on alan oivallisimpia. Toisena uutuutena perinteisen accentin lisäksi soundikohtainen color-parametri, jonka voi asettaa step-kohtaisesti, ja joka lisää kickiin overdriveä, snareihin snappia, sekä ajaa hihatteja, tomeja ja FM soundia.

Kiitos laajan kontrollialan uusi kick taipuu sekä raakoihin 909-paukkeisiin, että topakoihin 808-tyyleihin; kahdella snarella luo monipuolisen grooven housesta teknoon ja trapista elektroon. Uudet hihatit soivat kirkkaasti, low tomista saa tarvittaessa muokatuksi toisen kickin, ja FM sound taittuu täysin uudenlaisiin soundeihin rumpukonemaailmassa.

Synkronointi onnistuu käytännössä mihin tahansa MIDI:n, Syncin ja USB:n kautta.

Soundit saa ulos myös ryhmittäin omista ulostuloistaan (kick/snare/hihat/FM sound) ja metronomi ohjautuu vain kuulokkeisiin niiden ollessa kytkettynä, niin sitä voi käyttää livevedoissa yleisön joutumatta kuulemaan ylimääräistä naksuttelua.

Soundit: Kick, 2x snare, hi ja low tom, cymbal, closed ja open hihat, cowbell ja FM sound.

Lisää tietoa: https://www.arturia.com/products/hardware-synths/drumbrute-impact/overview

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ARTURIA DRUMBRUTE IMPACT NOIR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *