369,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa
Tuotetunnus (SKU): 2402346 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

TÄMÄN TUOTTEEN OSTAJALLE KAUPAN PÄÄLLE ARTURIA-SOFTAINSTRUMENTIT MINI V JA STAGE-73 V, SEKÄ SOFTAKAIKU REV PLATE-140 31.5.2022 SAAKKA (YHTEISARVO YLI 400€!)

88-koskettiminen ja kevyt kontrolleri. Musta rajattu erä.

KeyLab Essential 88 Black Edition on kevyt ja tilatehokas 88-koskettiminen kontrolleri, jonka mukana tulee mm. Arturian Analog Lab VSTi paketti.

Kaikki tarvittava

8 padia, 9 enkooderia, 9 liukua ja kokopitkä koskettimisto velocityllä ja aftertouchilla summaavat Keylab Essential 88 Black Editionin keskeisimmät ominaisuudet. Sen vahva integraatio eri DAW softien kanssa on toteutettu mahdollisimman helppokäyttöisesti ja kätevästi. Niin ikään Analog Labin ja muiden software syntikoiden presettien selaaminen onnistuu Keylab Essentialilla varsin näppärästi.

Keylab Essential 88 Black Editionissa on USB MIDI-, MIDI Out- sekä sustainpedaaliliitännät.

Monipuolinen kontrolleri

KeyLab Essentialin paneelin kontrolleista löytyvät niin DAW:in transport kontrollit (play/stop/record jne.), tallennus, metronomi päälle/pois, looppaus sekä paljon muuta. Myös mukaan kuuluva Analog Lab tottelee Keylab Essentialia saumattomasti presettien pläräilystä soundien parametrien säätämiseen. KeyLab Essential on myös yleis MIDI kontrolleri ja sen integraatio tukee suurinta osaa yleisimmistä DAW softista ja se toimii luonnollisesti minkä tahansa MIDIä tottelevan soittimen tai softan kanssa. Mukana myös Ableton Live Lite lisenssi, joten musiikin tekeminen onnistuu, vaikkei aiempia musiikillisia hankintoja olisi vielä kertynyt.

Softabundle

Mukana Ableton Live Lite ja UVI Grand Piano Model D softapianomallinnus sekä jo aiemmin mainittu Arturian Analog Lab, jossa on valtava kokoelma erilaisia kosketinsoitinsoundeja syntetisaattoreista klassisiin wurlizer sähköpianoihin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 88 kosketinta, kosketusherkkyys, ”puolipainotettu hybridi-tuntuma” Musacorner
  • 1 painettava pyöritettävä ohjain, 9 pyöritettävää ohjainta, 9 30mm-liukua, 6 Transport-painiketta, 4 Command-kytkintä, modulaatio- ja virepyörä, 8 kosketus- ja paineherkkää padia Musacorner
  • MIDI-ulostulo, USB, sustain-pedaali -liitäntä Musacorner
  • LCD-näyttö Musacorner
  • MCU/HUI-yhteensopiva Musacorner
  • ”Chord Play” -moodi Musacorner
  • Mukana Analog Lab -ohjelmisto: tuhansia soundeja Arturian palkitusta V-Collection -kokoelmasta; Ableton Live 10 Lite, sekä UVI Model D – sämplätty Steinway -flyygeli Musacorner
  • Windows/Mac-yhteensopiva, sekä tuki kaikille tunnetuille sekvensseriohjelmille (Pro Tools, Logic Pro X, FL Studio, Bitwig, Cubase, Ableton Live, Digital Performer, Studio One) Musacorner

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ARTURIA KEYLAB ESSENTIAL 88 BLACK EDITION”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.