635,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): KTN-ART2-H Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Katana Artist MkII Head- kitaravahvistin – parasta Katana-sointia tehokkaassa vahvistimessa

100 watin vahvistin, jossa ensiluokkainen soundi sekä ainutlaatuisia soinninmuokkausvälineitä.

Katana-Artist MkII Head antaa käyttöösi Katana-Artist MkII combon ensiluokkaisen soinnin ja ominaisuudet tehokkaana 100 watin vahvistimena. Kata mikä tahansa tyyli viiden vahvistintyypin ja viiden variaation avulla, väritä sointejasi laajalla sisäisten BOSS-efektien valikoimalla. Muokkaa soundiasi selkeillä etupaneelin ohjaimilla, mukana kolmiasentoinen Contour-kytkin, globaalit EQ:t, säädettävä Solo boost omalla viiveellä sekä viisi valinnaista Air Feel-asetusta. Lavalla saat rokattua kunnolla, kun käytössäsi on kumppanina Katana Cabinet 212 Waza tai muu erillinen kaiutinkaappi.

Ominaisuudet:

 • Ammattitason 100 wattinen combo-vahvistin, parannettu soundi sekä monipuoliset toiminnot
 • Tube Logic-suunnittelumetodi tuottaa luokkaansa suuremman tehon, ensiluokkaisen potkun sekä leikkaavan preesensin
 • Tehokas analoginen AB-luokan pääteosa tuottaa autenttisen soinnin sekä erittäin musikaalisen vasteen
 • Viisi vahvistinprofiilia sekä viisi variaatiota. Booster-, Mod-, FX-, Delay- ja Reverb-osat, joissa kolme variaatiota kussakin
 • Kolmiasentoinen Contour yleissoinnin säätöön sekä kolmen asetuksen Global EQ -kytkin (muokattavissa BOSS Tone Studio-ohjelmassa)
 • Solo boost, jossa oma tasonsäätö (oma viive sekä EQ voidaan asettaa Solo boostille BOSS Tone Studiossa)
 • Integroidut GA-FC/GA-FX EX:llä ohjattavat dual amp-laajennustoiminnot true stereo-efekteineen
 • BOSS Tone Studio -editoriohjelma, yli 60 BOSS -efektiä soundien muokkaukseen; pre ja post EQ:t, erilliset Pedal FX:t ja muut
 • Sarjassa/rinnan efektilooppi ja päätevahvistimen tuloliitin etuasteita, mallintajia ja multiefektejä varten
 • Kahdeksan Tone Setting-muistipaikkaa kaikkien vahvistimen ja efektien asetusten tallennukseen ja käyttöönottoon
 • Power Control lujaa soivaan sointiin ja dynaamiseen vasteeseen pienillä äänenvoimakkuuksilla
 • Mikitetyn kaiuttimen emulaatio linja-, USB- ja kuuloke/äänityslähdöissä
 • Hienosäädä kaappiemulaatiota viidellä sisäisellä Air Feel-asetuksella (kolme presetiä ja kaksi BOSS Tone Studiossa muokattavaa)
 • Lataa ja jaa Livesetit: BOSS Tone Exchange
 • Ulkoinen ohjaus GA-FC/GA-FX EX -jalkaohjaimella, jalkakytkimillä, ohjauspedaalilla sekä MIDI:llä
 • Kolme kaiutinlähtöä: kaksi 16 ohmin ja yksi 8 ohmin (8 ohmin maksimikuorma)
 • Lisävarusteena Katana-Artist MkII Head-vahvistimelle viritetty Katana Cabinet 212 Waza

Tehokasta vahvistusta ammattitason live-esiintyjille

Katana-Artist MkII Head-vahvstimessa on kaikki tunnustetun combo-sisaruksensa perusominaisuudet. Viisi uniikkia vahvistinluonnetta ja viisi variaatiota antavat käyttöösi 10 eri sointivaihtoehtoa, viisi samanaikaista efektikategoriaa puolestaan tuovat massiivisen efektilaudan soundinmuokkaustehon suoraan vahvistimeesi. BOSS Tone Studiolla saat kustomoitua sisäisiä efektejä hyödyntäen yli 60 eri tyyppiä; voit näin sukeltaa syvälle sisäisiin parametreihin ja muovata oman persoonallisen soundisi.

Äänekäs ja ylpeä

Ota lava haltuun massiivisilla soundeilla yhdistämällä yksi tai kaksi erillistä kaiutinkaappia. Katana Cabinet 212 Waza on täydellisesti viritetty Katana-Artist MkII -kokemusta silmällä pitäen; saat täydellisen rock-soundin custom Waza-kaiuttimilla 2×12 -konfiguraatiossa. BOSS:in kehittämät custom-kaiuttimet tuottavat 1960-luvun 25 watin brittiläisten stack-kaiuttimien autenttisen vasteen ja luonteen nostaen tehonkeston 100 wattiin. Kaksi kaappia voidaan pinota ja näin rakentaa 4×12-kattaus. Oivaltavasti suunnitellulla kaapilla voidaan paneeli irrottamalla tuottaa joko suljetun tai avoimen kaiutinkaapin soundi.

Monipuoliset työkalut soundinmuokkkaukseen

Etupaneelissa tarjolla on muutama ainoastaan Katana-Artist MkII -malleista löytyvä ominaisuus. Kolmiasentoisella Contour-kytkimellä saat muokattua vahvistimen ydinsoundia ja kolmella valittavalla Global EQ-asetuksella (muokattavissa BOSS Tone Studiossa) saat kätevästi hienoviritettyä yleissoundia eri kitaroille ja tyyleille. Jalkaohjattava, vahvistimen jälkeen tuleva Solo boost-toiminto on myös käytössäsi, sen säätö löytyy kätevästi suoraan paneelista ja oma viive sekä EQ voidaan asettaa BOSS Tone Studiossa.

Integroitu tuki kahdelle vahvistimelle

Tehokkaat laajennusominaisuudet tekevät kahden Katana-Artist MkII -vahvistimen yhteiskäytön helpoksi. Dual Link-toiminnon avulla saat tehtyä omat asetukset kummallekin vahvistimelle ja sen jälkeen ohjattua niitä yhdellä GA-FC – tai GA FC EX -jalkaohjaimella. Yhdistä puhtaita ja säröisiä sointeja, rakenna märkä/kuiva -kattauksia ja muuta. Stereo Expand-toiminnolla saat käytettyä yhtä Katana-Artist MkII:a pääasiallisena vahvistimena, stereo-efektit kuten chorus, viive ja kaiku kuuluvat kummastakin vahvistimesta ja tuloksena on laaja, kattava äänikenttä.

Täyttä soundia joka kerta

BOSS:in Tube Logic-teknologian avulla Katana-Artist MkII tuottaa putkivahvistimien autenttisia lähtösäröpiirteitä, joiden myötä soundi ja tuntuma muuttuu sitä rikkaammiksi ja dynaamisemmiksi, mitä enemmän lisäät äänenvoimakkuutta. Mutta toisin kuin klassinen putkivahvistin, säädettävä Power Control tekee sweet spotin löytämisen helpoksi ilman, että saat potkut keikalta tai lennät ulos kotoasi. Power Control-säätimen keskiasennolla saat puolet tehosta, tarvittaessa voit kuitenkin säätää sen arvoa 10 watin pykälissä BOSS Tone Studiossa ja näin saada soittoosi juuri sopivasti tehoa.

Suosikkiasetukset käyttöön yhdellä näppäimellä

Tone Setting-muistipaikkojen avulla saat tallennettua kanava-asetuksiesi suosikit sekä efektiyhdistelmät nopeaa käyttöönottoa varten. Kun olet säätänyt soundin paneelista sopivaksi, tallenna se haluttuun muistipaikkaan pitämällä näppäintä alhaalla. Käytössäsi on kahdeksan Tone Settings-muistipaikkaa (kaksi neljän pankkia), jotka ovat nopeasti valittavissa suoraan paneelista. Ja keikalla, kun kätesi ovat varatut, voit käyttää erillisiä jalkakytkimiä tai GA-FC/GA-FC EX -jalkaohjainta.

Miksausvalmiita soundeja suoraan vahvistimesta

Linja-, USB- ja kuuloke/äänityslähdöissä on mikitetyn kaiutinkaapin emulaatio, voit siis lähettää miksausvalmista vahvistinsoundia PA:han, äänitysohjelmaan tai kuulokkeisiin. Muokkaa suoraa soundia takapaneelista valittavalla Air Feel-asetuksella. Käytä kolmea valmista asetusta tai rakenna kaksi omaa BOSS Tone Studiossa. Kaksikanavaisen USB-audion ansiosta voit äänittää monien modulaatio-, EQ-, viive- ja kaikuefektien läpi stereona.

Kompakti keikkaohjain

Vaihtoehtoiset jalkakytkimet GA-FC ja GA-FC EX sopivat mainiosti Katana-Head MkII kanssa. Ne kytkeytyvät yhdellä kaapelilla, eivät tarvitse erillistä virtalähdettä ja vievät minimaalisesti tilaa. Kuudella jalkakytkimellä saat valittua Tone Settings-muistipaikkoja ja kytkettyä viittä efektiosaa päälle/pois. Tukevat myös muita ulkoisia jalkakytkimiä ja ekspressiopedaaleja, toiminnot voidaan määritellä BOSS Tone Studiossa helposti GA-FC tarjoaa perinteisen ohjaamisen, mutta laajennetun kytkminen GA-FC EX kanssa voit ohjata kahta vahvistinta yhdessä. Kahden ohjaimen kanssa sinulla on monta variaatiota, miten haluat ohjata laitteitasi.

Mene pidemmälle BOSS Tone Studiolla

BOSS Tone Studio vie Katana-Artist MkII -kokemuksen vielä pidemmälle; saat kustomoitua vahvistimen vastaamaan omaa tyyliäsi ja kosketustasi. Vaihda tehdasefektit, säädä efektijärjestystä, muuta globaali-EQ:ita, kustomoi järjestelmäasetuksia ja paljon muuta. Livesettien ansiosta voit tallentaa suosikkiasetuksiasi ja muuttaa silmänräpäyksessä vahvistimesi eri soittotilanteisiin sopivaksi.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/global/products/ktn-art2hd/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA ARTIST HEAD MKII”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *