259,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla
Tuotetunnus (SKU): POCKET-GT Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Pocket GT taskukokoinen efektiprosessori kitaristeille – jammaile ja pidä hauskaa YouTuben kanssa

Taskukokoinen kitaraprosessori, integroituja ominaisuuksia YouTube-oppimiseen sekä jokapäiväiseen soittamiseen.

Pocket GT on uudenlainen hauska tapa harjoitella, jammailla sekä tulla joka päivä paremmaksi. Yhdistämällä ensiluokkaisia BOSS-kitarasoundeja integroituun YouTube-oppimiseen tämä taskukokoinen vahvistin/efektiprosessori muodostaa parin älypuhelimesi tai tablettisi kanssa – Sinulla on käytössäsi paras minne tahansa liikkuva opetusstudio.

Katso YouTube-sisältöä BOSS Tone Studio-sovelluksessa ja rakenna kappalelistoja, aseta loop-merkkipisteitä ja muuta. Käytä monipuolisia muokkausvälineitä ja emuloi kuuluisten soittajien soundeja tai rakenna kokonaan uusia omia. Automaattisella user-muistien vaihdolla saat muutettua soundeja YouTube-videon soidessa!

Mukana on myös muita erinomaisia ominaisuuksia kuten musiikin striimaaminen Bluetoothilla, USB audio interface ja muita. Pocket GT on tuiki tarpeellinen kumppani, jota ilman yhdenkään kitaristin ei soisi olevan.

Ominaisuudet:

 • Erittäin kompakti kitaran vahvistin/efektiprosessori, tehokkaita oppimistoimintoja
 • Oheissovellus BOSS Tone Studio (iOS/Android/Mac/Windows), sisäänrakennettu YouTube-selain sekä monipuoliset työkalut soundinmuokkauksiin
 • Tee videosoittolistoja sekä aseta A/B-merkkipisteitä osien toistoa varten
 • Aseta eri user-muistipaikkoja merkkipisteille ja vaihda soundeja automaattisesti videon toiston aikana
 • Autenttinen GT-äänilähde, yli 100 vahvistinta ja efektiä soittovalmiina ilman latenssia
 • 99 user-muistipaikkaa (vahvistin- ja efektiasetukset ovat yhteensopivia lattiamalli GT-1:n kanssa)
 • Striimaa musiikkia langattomasti Bluetoothin kautta tai kytkeydy Aux In – liittimeen
 • Ohjaa kappaleen/videon toistoa siihen tarkoitetuilla näppäimillä
 • Center Cancel-toiminto vähentää kitarasoolojen ja laulujen äänenvoimakkuutta videoissa ja musiikkiraidoissa
 • Sisäänrakennettu ladattava akku, jopa neljä tuntia toiminta-aikaa
 • Oma viritysmittari, omat näppäimet nopeaan käyttöön
 • USB-audio interface audio-ohjelmilla äänittämiseen
 • Lataa lisää patcheja BOSS Tone Central:ista

Kitaransoiton oppimisen tulevaisuus

Pocket GT tekee YouTube:sta oppimisen helpommaksi ja tuottavammaksi kuin koskaan aiemmin. Tässä miniatyyrikokoisessa hardware-laitteessa on ääniprosessori sekä audioliitännät – oheissovellus BOSS Tone Studiosta puolestaan löytyy YouTube-selain, joka striimaa äänet Pocket GT:lle sekä monipuoliset työkalut soundien nopeaan muokkaukseen. Tällä integroidulla lähestymistavalla käyttöönotto on yksinkertaista ja sovellusten välinen pomppiminen saadaan minimoitua. Voit nauttia studioluokan kitarasoundeista ilman hässäkkää, katsella verkko-oppitunteja sekä jammailla videoiden mukana.

Kehitä taitoja nopeammin tehokkailla sessio-työkaluilla

BOSS Tone Studiossa on työkaluja, joilla saat tehoa harjoitussessioihin. Luo YouTube-soittolistoja suosikeistasi ja keskity olennaiseen toistamalla haluttuja osia looppaamalla. Kun haluat jammailla taustaraitojen ja muiden YouTube-kappaleiden mukana, automaattinen user-muistien vaihto tekee kokemuksesta aivan uudenlaisen. Voit vaikkapa asettaa puhtaan soundin säkeistöille, säröä kertseihin sekä high gain-särön ja viiveen sooloon – ja soundit vaihtuvat reaaliajassa videon soidessa!

Ensiluokkaiset GT-vahvistimet ja -efektit

Huippusuositun GT-1-lattiamallin kanssa identtisellä soundiosalla varustettu Pocket GT antaa käyttöösi yli 100 maailmanluokan vahvistinta ja efektiä kämmenelle sopivana pakettina. 99 user-muistipaikassa on soundeja soittovalmiina, mutta voit kustomoida niitä tai tehdä omia alusta alkaen. Koska Pocket GT ja GT-1 jakavat saman DNA:n, tallennetut vahvistin- ja efektiasetukset ovat vaihtokelpoisia BOSS Tone Studio-editorien kautta.

Suoraa hardware-kontrollia

Pocket GT:n yksinkertainen, mutta tehokas käyttöliittymä antaa valikoiman tarpeellisia toimintoja suoraan käyttöösi. Käy läpi user-muistipaikkoja omalla säätimellään, säädä vahvistimen gainia ja efektien tasoja sekä aktivoi sisäinen viritysmittari nopealla painalluksella. Käytössäsi on myös kauko-ohjausnäppäimet YouTube-toiston nopeaan ohjaukseen. Center Cancel-kytkimellä saat välittömästi vaimennettua kappaleiden lauluja ja kitarasooloja ja otettua itse solistin paikan.

Bluetooth-striimaus, USB Audio ja muuta

Pocket GT ei toimi pelkästään YouTuben kanssa – saat myös striimattua langattomasti lähes minkä tahansa musiikkisovelluksen ääntä Bluetoothin kautta ja soitettua mukana. Käytössäsi on myös Aux In – liitin, jota voit käyttää musiikkisoittimelle, jossa ei ole Bluetoothia tai rumpukoneelle tai muulle laitteelle. Jos teet musiikkia pöytäkoneella, voit käyttää Pocket GT:tä USB:n kautta ja äänittää miksausvalmiita kitararaitoja audio-ohjelmallasi. Kun kaipaat soundi-inspiraatiota, BOSS Tone Centralista löydät paljon mahtavia patcheja ladattavaksi.


 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS POCKET GT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.