229,00 

Ilmainen toimitus
Ennakkotilaus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 8010346 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Oskilloskooppi, viritin ja testiäänigeneraattori kirjan kera. Rajattu erikoisbundle.

Tässä paketissa yhdessä NTS-2, Korgin uusi työkalu moniin studioteknisiin tehtäviin sekä Patch & Tweak with KORG -kirja, joka avaa Korgin ja Arpin ikonisten syntetisaattoreiden puolimodulaarista maailmaa. Teos sisältää runsaasti artistihaastatteluja, patchausvinkkejä, tutoriaaleja, historiaa ja paljon muuta. Kirja opettaa, miten NTS-2:sta voi hyödyntää studiossa syntetisaattoreiden ja muun studiolaitteiston kanssa. Niin aloittelevat synteesin ystävät kuin jo patinoituneemmatkin konkarit löytävät opuksesta takuuvarmasti uutta inspiraatiota ja oppia sessioihinsa.

NTS-2 kit on pienikokoinen ja helppo koota (*), mutta sen koon ei pidä antaa hämätä – laite on mitä oivallisin! NTS-2 on oskilloskooppi, viritin, FFT ja spektrianalysaattori, joka on niin tarkka ja intuitiivinen, kuin myös erittäin käytännöllinen. Liittämällä sen kaksi stereo sisääntuloa, kaksi passiivista stereo THRU/OUT liitäntää sekä kaksi ulostuloa syntetisaattorilaitteistoosi tai modulaarikioskiisi on mahdollista käyttää laitteen kahta aaltomuotogeneraattoria lisäoskillaattoreina tai LFO:na. NTS-2 on ihanteellinen linkkuveitsi jokaisen syntetisaattorikokoelman tai modulaarisalkun jatkoksi vasta-alkajasta syntikkapäällikköön. (*) Ei kolvattavaa, kokoaminen kestää keskimäärin alle 20 minuuttia.

NuTekt NTS-2 ominaisuudet:

  • Nelikanavainen oskilloskooppi
  • FFT/spektrianalysaattori
  • Kaksi signaaligeneraattoria
  • Viritin
  • Mukana Patch & Tweak with KORG-kirja

NELIKANAVAINEN OSKILLOSKOOPPI:

Kahden 3,5mm stereosisääntulon voimin on mahdollista tutkailla jopa neljää aaltomuotoa samanaikasesti sopivien Y-kaapeleiden avulla (ostettava erikseen). Tarjolla on useita eri näyttömoodeja ja käppyrät ovat erivärisiä, jolloin eri lähteet on helpompi erottaa toisistaan vanhoihin yksivärioskilloskooppeihin nähden. Käyttöjärjestelmä on selkeä ja helppokäyttöinen ja 240 x 320 pikselin väri-LCD on suoranainen silmänilo.

FFT / SPEKTRIANALYSAATTORI:

Signaalin tarkempaa tarkastelua varten NTS-2:ssa on FFT (Fast Fourier Transform) tila reaaliaikaisella spektrianalysaattorilla. Nämä näppärät työkalut ovat olleet muusikoiden tavoittamattomissa ilman kalliita laitteistoja tai tietokonetta. Nyt ne kulkevat taskun pohjalla!

KAKSI SIGNAALIGENERAATTORIA:

NTS-2 on paljon enemmän kuin pelkkä oskilloskooppi. Sen monipuolisessa signaaligeneraattorissa on kaksi oskillaattoria omine ulostuloineen, jotka käyvät niin lisäoskillaattoreina kuin LFO:iden tai kellon lähettämiseen. Kummassakin oskillaattorissa on liuta eri aaltomuotoja: sini, kantti, triangeli, saha, pulssi ja kohina, joiden muotoa, taajuutta ja vaihetta voi muuttaa joustavasti moniin eri tarkoituksiin.

Näitä signaaleja voi käyttää niin äänitaajuuksilla kuin myös ohjausjännitelähteinä ja ne voi määritellä kiertämään tai toimimaan yksittäisinä impulsseina. Se tarkoittaa, että niitä voi käyttää LFO:na, envelopeina, triggereinä ja ohjausjännitegeneraattoreina äänilähteiden lisäksi. Liittämällä NTS-2:n mihin tahansa patchattavaan syntetisaattoriin antaa se huomattavia lisäominaisuuksia koneeseen kuin koneeseen.

VIRITIN:

Tätä monitoimityökalua ei siksi voisi nimittää ilman kunnon viritintä. Niinpä mukana on helppokäyttöinen ja selkeä viritysmittari useamman näyttötilan voimin! NTS-2 voi ottaa sisään neljäkin eri signaalia samanaikaisesti, joten useammankin oskillaattorin samanaikainen virittäminen on lastenleikkiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG Nu:Tekt NTS-2 OSC + BOOK BUNDLE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.