555,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): CY-18DR Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

UUSI DIGITAALI-RIDESYMBAALI, JOSSA UUSIN MULTISENSORI-TRIGGAUS

Roland tekee elektronisten rumpujen vallankumousta, eivätkä triggeripadit ole poikkeus tästä. Aivan uudet digitaaliset triggeripadimme toimivat Roland TD-50 –rumpumodulin kanssa antaen uudenlaista syvyyttä rumpujen soittoon. Elektroniset rummut eivät koskaan ole soineet näin elävästi.

Uusi Roland CY-18DR on rumpaleille, jotka haluavat persoonallisuutensa kuuluvan soitostaan. Tuttu 18” koko ja autenttinen heiluriliike tekevät uudesta digitaalisesta V-Cymbalista välittömästi tutun ja erittäin soitettavan. Siinä on myös Rolandin uusinta teknologiaa; korkean resoluution multisensori-järjestelmä symbaalipadin sisällä, joka tunnistaa kovien ja pehmeiden liikkeidesi nyanssit, joka paikasta reunasta kelloon.

CY-18DR digitaali-ride antaa ekspressiivisille rumpaleille aiempaa enemmän dynamiikkaa tukien tekniikoita symbaalilegatosta pehmeisiin kello-iskuihin. Voit jopa sammuttaa soinnin sormella; kosketat vain kelloa tai symbaalin kylkeä sormella tai kämmenellä ja sointi sammuu luonnollisesti, aivan kuin akustisessa ride-pellissä. Jotta saat täyden ilon irti tästä uuden sukupolven symbaalista, pitää se kytkeä Rolandin uuden huippumallin TD-50–äänimodulin digitaalituloon.

  • Korkean resoluution triggausta Roland TD-50 ja TD-27 -äänimoduleille
  • Tunnistaa kovan ja hiljaisen soiton nyanssit kyljessä, kellossa ja reunassa
  • Laaja-alainen kosketuksen tunnistin; voit sammuttaa pellin sormella koskettamalla
  • Perinteinen 18” koko on mukava, sitä on miellyttävä soittaa ja siinä on tuttu fiilis

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND CY-18DR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.