719,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): FP-30X-WH Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

Roland FP-30X -digitaalipiano, valkoinen

Erittäin suosittu kannettava piano – päivitettynä.

Kun laadulla on väliä, mutta budjetti ei jousta, FP-30X on Rolandin FP-X -sarjan vastaus. Tasapainottamalla edullisuutta ja erinomaista soitettavuutta, tämä linjakas ja tyylikäs kannettava piano perustuu alkajan FP-10-malliin päivittäen ääniosan, kaiuttimet, sekä polyfonian. Rolandin SuperNATURAL Piano -teknologia, sekä sama ilmeikäs 88 koskettimen PHA-4 Standard -koskettimisto kuin isoveli FP-60X:ssä tekevät FP-30X:stä täydellisen koti-instrumentin kokeneillekin soittajille. Helpon siirreltävyyden takaava keveys sekä oppitunnit ja mukana soitettavan audion tarjoava Bluetooth-liitettävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan kelle tahansa pianistille, joka haluaa kehittää taitojaan tai esiintyä pienissä tilaisuuksissa.

Ominaisuudet:

 • SuperNATURAL Piano -ääniosa tuottaa rikasta, ilmeikästä sointia pianissimosta fortissimoon
 • Laaja sisäisten soundien valikoima on valmiina jokaiseen musiikkityyliin, valikoimasta löytyy sähköpianoja, urkuja, jousia sekä syntikoita
 • PHA-4 Standard -koskettimisto autenttiseen akustisen pianon kaltaiseen pianokosketukseen
 • Tehokas 22 watin stereoäänijärjestelmä huoneen täyttävään sointiin
 • Omat asetukset soinnin optoimointiin pöydällä käytettäessä
 • Kaksi kuulokelähtöä sekä hiljainen koskettimiston akustinen ääni antavat Sinulle mahdollisuuden soittaa koska tahansa muita häiritsemättä
 • Tilaa säästävä kompakti koko
 • Bluetooth audio ja MIDI-liitettävyys play-along-sessioihin sekä verkon oppitunneille
 • Interaktiivinen liitäntä musiikkisovelluksiin, mukana mm. Rolandin Piano Every Day ja Applen GarageBand
 • Mukana DP-2 -sustain-pedaali, nuottipidike, virtalähde ja käyttöohje
 • Lisävarusteena KSC-70-teline, sekä kolmen pedaalin yksikkö KPD-70 perinteisen pystypianon kaltaiseen soitettavuuteen
 • Väri: valkoinen​

Autenttinen akustisen kosketus ja sointi

Unohda tyypillisten keskihintaluokan kannettavien pianojen kevyen sarjan koskettimistot – yhdellä PHA-4 Standard -koskettimiston painalluksella tiedät saman tein, että FP-30X on muiden yläpuolella. 88 täysikokoista kosketinta takaavat, että tällä pianolla saat ilmaistua täysin haluamasi tekniikkasi ja sävellystaitojesi kehittyessä. Vasarakoneisto, uloslöysäys ja ivory feel -tuntuma antavat sinun nauttia samasta upean akustisen instrumentin kosketuksesta aina siihen pieneen ”klik”-tuntumaan asti painaessasi koskettimen alas. Autenttisen tuntuman ja soitettavuuden takana on Rolandin voimallinen SuperNATURAL-ääniosa, joka poimii kaikki kokeneiden pianistien nyanssit ja auttaa uudempia soittajia kehittämään lisää luonnetta ja dynamiikkaa.

Vaikuttava soundi, missä soititkin

FPX-30:n tehokas stereo-äänijärjestelmä tuottaa yllättävää tehoa ja luonnetta soiton aikana, se täydentää ääniosaa tuoden soittosi ilmaisun vieläkin paremmin esille. Jos koskaan tarvitset enemmän äänenvoimakkuutta, kytke vain erilliset aktiivikaiuttimet pianon lähtöliittimiin. Kokeile kotiharjoittelussa erityistä tilaa, jossa sointia säädetään parhaaksi mahdolliseksi, kun FP-30X on asetettuna pöydälle tai kytke kuulokkeet kahteen kuulokeliitäntään ja voit harjoitella hiljaisesti päivin ja öin, joko yksin tai piano-opettajasi kanssa rinnakkain.

Suuren potentiaalin kompakti piano

FP-30X:ssä kannettava kohtaa ammattilaisen. Uskomattoman kompakti koko sekä erittäin miellyttävä paino tekevät instrumentin siirtelystä vaivatonta kotisi eri inspiroivien ja mukavien paikkojen välillä, myös pianon säilyttäminen sen ollessa käyttämättömänä on helppoa. FP-30X mukautuu myös tekniikkasi kehittyessä, olipa kyseessä KSC-70-teline pystypianon tapaan soitettaessa tai lisäilmaisua halutessa helposti kytkettävällä kolmen pedaalin KPD-70-yksiköllä tai DP-10-kaikupedaalilla laajennettuna.

Soita musiikkiraitojen mukana ja opi nopeammin Bluetoothin ja USB:n avulla

FP-30X pitää sinut keskittyneenä pitkäaikaiseen oppimiseen monipuolisten liitäntöjensä avulla. Käytä Bluetooth audiota ja iOS- tai Android-laitetta musiikin striimaamiseen pianon kaiuttimien tai kuulokkeiden kautta, soita suosikkiartistiesi mukana ja paranna taitojasi seuraamalla verkon soitto-opppitunteja. Vie asiat pidemmälle ja käytä Bluetooth MIDI:ä musiikin sävellyssovelluksien kuten Rolandin Zenbeatsin tai Applen Garagebandin kanssa. Harjoittelu pysyy tuoreena, kun käytät Rolandin Piano Every Day -sovellusta automaattiseen päivittäisten harjoitusten äänittämiseen ja toistamiseen haluamallasi pianosoundilla. FP-30X:ssä on myös USB audio/MIDI-toiminnot, voit siis kytkeytyä tietokoneeseen ja äänittää raitoja ammattitason musiikin tuotannon ohjelmiin.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/fp-30x/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND FP-30X WH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pakettitarjous:

1 × ROLAND FP-30X WH
Heti saatavilla
719,00 
1 × ROLAND KSC-70 WH
Heti saatavilla
109,00 
1 × ROLAND KPD-70 WH
Heti saatavilla
109,00 

899,00 

Tilaa tästä