1 199,00 

Ilmainen toimitus
Lisää tulossa!

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): FP-60X-BK Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Roland FP-60X -digitaalipiano, musta

Uuden tason kannettava piano; parannetut soundit, tehokkaat kaiuttimet, sekä rikkaat ambience-efektit.

Jos etsit ammattiluokan toimivuutta ilman huippumallin hintaa, FP-60X on sinulle. FP-X-sarjan keskimalli on kompakti ja elegantti instrumentti, joka parantaa mitä tahansa asuintilaa. Soittimessa on valikoima ominaisuuksia, jotka tyydyttävät kokeneen soittajan. FP-60X:n ytimessä on Rolandin SuperNATURAL Piano sekä dynaaminen 88-koskettimen PHA-4 Standard -koskettimisto ilmeikkäiden akustisten pianojen valikoiman sekä monipuolisten Piano Designeriin personointivaihtoehtojen ohella. Mukana on myös laaja valikoima kuratoituja soundeja, joilla voit tutkia muita musiikkityylejä sekä ambience-efektit, jotka toimivat SuperNATURAL-pianomallien kanssa luoden uskomatonta realismia, tehokas stereo-äänijärjestelmä sekä immersiivinen Headphones 3D Ambience yksityisiin soittosessioihin.

Ominaisuudet:

 • SuperNATURAL Piano -ääniosa tuottaa rikasta, ilmeikästä sointia pianissimosta fortissimoon
 • Erityisesti kuratoidut sisäiset soundit ovat valmiita jokaiseen musiikkityyliin, valikoimasta löytyy sähköpianoja, urkuja, jousia sekä syntikoita
 • Sisäinen Piano Designer -toiminto tarjoaa monipuolisia pianon soinnin muokkausmahdollisuuksia
 • PHA-4 Standard -koskettimisto autenttiseen akustisen pianon kaltaiseen pianokosketukseen
 • Oma 26 watin stereokaiutinjärjestelmä tuottaa rikasta, syvää sointia
 • Headphones 3D Ambience -toiminto luonnolliseen soundiin yksityisten harjoitussessioiden aikana
 • Viehättävä moderni ulkomuoto perustuu aiempien FP-sarjan sukupolvien palkittuihin muotoihin
 • Audio- ja MIDI-toiminnot Bluetoothilla ja USB:llä
 • Kaksi kuulokeliitintä rinnakkain soittoa varten sekä oppilas/opettaja-tilanteisiin
 • Mikkitulo ja lauluefektit
 • Mukana DP-10 -sustain-pedaali, nuottipidike, virtalähde ja käyttöohje
 • Lisävarusteina saatavilla on telineitä ja kolmen pedaalin yksiköitä klassiseen konfiguraatioon (KSC-72, KPD-90) tai liikkuvaan käyttöön (KS-20X, RPU-3)
 • Väri: musta

Löydä oma soundisi SuperNATURAL:in ja Piano Designer:in avulla

FP-60X käyttää Rolandin palkittua SuperNATURAL Pianoa tuottaakseen jokaisen soittotyylisi nyanssin, pienestä pianissimosta myrskyisiin fortissimoihin. Siirtyessämme edemmäksi saat muotoiltua ja muokattua soundiasi säätämällä matalia, keskitaajuuksia sekä korkeita taajuuksia ekvalisaattoripaneelista ja käyttämällä Piano Designeriä hienovirittämään jokaisen yksittäisen sävelen sointia. FP-60X:ssä esittelee myös My Stage -toiminnon, jossa yhdistetään erityisesti valittuja pianosoundeja sekä ambience-tyyppejä tuottaen näin tunteen soitosta intiimistä harjoitusstudiosta atmosfäärisiin konserttihalleihin.

Dynaaminen PHA-4 Standard -koskettimisto, joka toimii kuin akustisen flyygelin koskettimisto

Kannettavan pianon tulisi silti soida kauniisti eikä FP-60X tuota pettymystä. PHA-4 Standard -koskettimisto antaa laadukkaan akustisen instrumentin vasarakoneiston uloslöysäyksineen sormiesi alle, hienovaraista “click”-ääntä myöten koskettimen painuessa alas. Täydet 88 ivory-feel-kosketinta antavat sinun säveltää ilman rajoja ja soittaa vaativimpia musikaalisia kappaleita kokonaisvaltaisesti ilmeikkään SuperNATURAL-ääniosan tuodessa esiin jokaisen pikku detaljin.

Esiinny tai harjoittele käyttäen tehokkaita kaiuttimia, sekä Headphones 3D Ambience -toimintoa

FP-60X on suunniteltu tukemaan sekä harjoittelua että esiintymistä soolona. Jos keikkailet pienessä paikassa, tunnet kuinka erikoissuunniteltu stereoäänentoistojärjestelmä antaa sinulle tehokkaan tavan ilmentää pianon koko sointialueen ilmeikkyyttä. Ja kun harjoittelet yksin, Headphones 3D Ambience -ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden upota äänikenttään, joka tuntuu kuin musiikki tulisi instrumentin sydämestä, ei kuulokkeista.

Kompakti ja valmis laajentumaan

Siinä missä täysikokoinen piano yleensä tarkoittaa erillistä musiikkihuonetta, erittäin liikuteltavaa FP-60X:ää puolestaan siirtää tai säilyttää helposti, miten tunnelma sitten vaatiikaan. Tämä monipuolinen instrumentti voidaan myös laajentaa live-esiintymisiä ja perinteisiä soittotekniikoita varten lisävarusteilla kuten KSC-72 ja KS-20X -telineillä sekä KPD-90 ja RPU-3 kolmen pedaalin yksiköillä. Koska pianon tulisi sekä näyttää että soida yhtä hyvin, FP-60X:ssä on sama moderni muotoilu kuin sen useita kansainvälisiä palkintoja voittaneissa FP-sarjan aiemmissa malleissa.

Laajenna musiikkiasi Bluetoothilla, USB:llä ja muilla

FP-60X avaa mahdollisuuksien maailman monipuolisilla moderneilla ominaisuuksillaan. Bluetooth audion ja älypuhelimen avulla voit soittaa mukana puhelimesta pianon tehokkaisiin kaiuttimiin striimautuvan musiikin mukana tai tehdä töitä tekniikkasi eteen verkon oppituntien mukana. Bluetooth MIDI:llä saat kytkeydyttyä hauskoihin musiikin sävellyssovelluksiin kuten Rolandin Zenbeats tai Applen Garageband. Jos pidät laulamisesta, kytke mikrofoni, lisää efektejä ja vahvista lauluasi kaiuttimien kautta, saat esityksesi talteen lauluineen ja soittoineen pianon omalla tallentimella. FP-60X:ssä on myös USB audio/MIDI-toiminnot, voit siis kytkeytyä tietokoneeseen ja äänittää raitoja ammattitason musiikin tuotannon ohjelmiin.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/fp-60x/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND FP-60X BK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Pakettitarjous:

1 × ROLAND FP-60X BK
Lisää tulossa!
1 199,00 
1 × ROLAND KSC-72-BK
Kysy saatavuus
135,00 
1 × ROLAND KPD-90-BK
Heti saatavilla
149,00 

1 425,00 

Tilaa tästä