699,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): TD-1DMK Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Elinikä rumpujen soittoa alkaa tästä

Jos olet aina haaveillut rumpujen soitosta, tiedät, että se on voimallinen halu. Mutta mielenkiintoa saattaa vaimentaa ajatus, että rumpujen soiton oppiminen voi olla liian vaikeaa. Kuitenkin, vaikka tietenkin joudut tekemään töitä, tiukaksi rumpaliksi tuleminen ei ehkä olekaan niin vaikeaa kuin ajattelet. Jos pystyt taputtamaan musiikin tahdissa, Sinulla on jo intuitiivinen ymmärrys rytmin perusteista…Sinun tarvitsee vain ottaa seuraava askel. Roland V-Drumsit ovat maailman suosituimpia elektronisia rumpuja, niissä on hieno soundi, upea soittotuntuma ja ne ovat erittäin kestävät. Ja jos ajattelet, että rumpujen soitto saattaa olla Sinulla verissä, uusi TD-1DMK auttaa Sinua löytämään sen. TD-1DMK antaa todella tyydyttävän rumpujen soittokokemuksen ja se on kompakti setti, jota on helppo siirrellä. Yksinkertaisessa, mutta tehokkaassa modulissa on erilaisia ilmeikkäitä rumpusettejä, joita ohjataan tupla-mesh -kalvoilla varustetuilla virveli- ja tomipadeilla. Näissä padeissa käytetään kahden kerroksen verkkomateriaalia, jolla saadaan aikaan realistinen ”pomppu” (kapulan kimpoaminen kalvosta iskun jälkeen), aivan kuin akustisessa setissä. Kestävyydestään huolimatta ne ovat hiljaisia soitettaessa ja erinomaiset myöhäisillan harjoitussessioihin. Voit käyttää kuulokkeita, joten et häiritse perhettä tai naapureita ja modulin harjoitustoimintojen sekä Melodics-rumpuharjoitusohjelmaan kytkeytymismahdollisuuden ansiosta kehityt yllättävän nopeasti. Ota kapulat käteen, hengitä syvään ja asetu TD-1DMK:n ääreen. Elinikä rumpujen soittoa odottaa – joten mitä vielä odotat?

  • Kaksikerroksiset mesh-kalvot virvelissä ja tomeissa, kalvojen säädettävä jännitys hiljaiseen ja realistiseen rumpujensoittoon
  • 15 preset -rumpusettiä; autenttisia, ilmeikkäitä rumpusoundeja tarkkaan ja autenttiseen rummutukseen
  • Oma metronomi, jossa säädettävä tempo sekä asetuksia ajoituksen parantamiseen
  • 10 opetustoimintoa kehityksen seuraamiseen ja soittomotivointiin
  • Record-toiminnolla voit kuunnella, mitä juuri soitit ja arvioida sitä
  • 15 kappaletta, joiden mukana soittaa, eri musiikkityylejä
  • Oma tulo älypuhelimelle ja suosikkikappaleiden mukana soittoa varten
  • Legendaarista Roland-laatua ja kestävyyttä – rakennettu vuosia kestävään rumpujen soittoon
  • Yhteensopiva tuplapedaalien kanssa!

*Huoneesta ja TD-1DMK:n alla olevasta materiaalista riippuen saatat tarvita lisäksi Roland NE-10 Noise Eaters-vaimentimia.

Huom. bassorummun pedaali ei sisälly hintaan!

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/td-1dmk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND TD-1DMK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.