7 599,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): TD-50KV2 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

TD-50KV2 V-Drums – äärimmilleen kehittyneet sähkörummut

Huippuluokan V-Drums-setti, jossa TD-50X Prismatic Sound Modeling -äänimoduli, sekä edistyneet digitaaliset virveli-, ride- ja hihat-padit. Täysikokoinen setti.

Huippumalli TD-50KV2 on V-Drums-innovaation huipentuma tuottaen täydellisimmän mistään saatavilla olevan rumpuelämyksen. Kaikki setin huippuluokan padit ja symbaalit ovat suurikokoisia. Aivan uusia uria aukovat digitaaliset virveli-, ride- ja hihat-padit tuovat erittäin yksityiskohtaista soitettavuutta setin kolmelle vivahteikkaimmalle instrumentille. Uuden sukupolven TD-50X-moduli tuottaa vertaansa vailla olevaa sointia, tuntumaa ja vastetta; sen monipuoliset muokkaustoiminnot antavat sinun personoida soundiasi mielin määrin ja ammattitason liitettävyys takaa toiminnan kaikissa tilanteissa. Kun etsit parasta V-Drums-soitettavuutta, TD-50KV2 on valintasi.

 • Huippuluokan elektroninen rumpusetti, jossa Rolandin edistyneimmät V-Drums-innovaatiot
 • Seuraavan sukupolven TD-50X-äänimoduli, jossa Prismatic Sound Modeling- sekä PureAcoustic Ambience-teknologiat
 • 14″ PD-140DS digitaalinen virveli, 18″ CY-18DR digitaalinen ride-symbaali sekä uusi 14″ VH-14D digitaalinen hi-hat; kaikissa parhaan soittokokemuksen tuottava korkean resoluution multisensoritriggaus
 • Kaksi PD-108-BC räkkitomipadia ja kaksi PD-128-BC lattiatomipadia
 • Kaksi 16″ CY-16C-T crash-symbaalipadia, joissa 40 % aiempia V-symbaaleja ohuempi muoto ja täten suurempi joustavuus ja heiluriliike
 • 18″ KD-180 bassari, jossa koivurunko sekä Rolandin edistynyt ilmavaimennusmekaniikka
 • Yli 900 ensiluokkaista soundia, monia uusia bassareita, virveleitä, hihateja, tomeja sekä symbaaleja
 • Soittovalmiita legendaarisiin ja nykyaikaisiin rumpusettisoundeihin perustuvia presetejä viritettyinä täyteen, iskevään ja dynaamiseen sointiin
 • Käytännöllinen käyttöliittymä, jossa omat napit ja liukusäätimet rumpusoundien valintaan, muokkaukseen sekä miksaamiseen
 • Massiivinen valikoima studioluokan efektejä, mukana EQ:ita, kompressoreita, kaikuja, multi-efektejä ja muita
 • XLR-päälähtö stereona sekä kahdeksan erillistä TRS-lähtöä balansoituun syöttöön PA-mikseriin
 • Integroitu 32 kanavan USB Audio/MIDI Interface audio-ohjelmia varten
 • Kolme lisätriggerituloa helppoon setin laajentamiseen
 • Mix-tulo rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
 • Käytä omia WAV-sampleja SD-kortilta
 • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
 • Suurikokoinen MDS-Stage 2 rumputeline, kromattu pinta, sekä integroidut kanavat kaapeleille

Prismatic Sound Modeling: Tunne ero

TD-50X:n Prismatic Sound Modeling saa elektronisen rumpujen soiton elämään tavalla, johon muut järjestelmät eivät kykene. Maailmanluokan studiossa äänitetyt monen kerroksen samplet yhdistyvät hienostuneisiin, yli kahden vuosikymmenen aikana hiotuneisiin käyttäytymismallinnustekniikoihin. Prismasta – joka muuttaa yhden valonsäteen kaikiksi spektrin väreiksi – innoituksensa saanut vallankumouksellinen lähestymistapamme tuottaa rajattoman määrän sointivärejä jokaisella kapulan iskulla. Ensimmäistä atakkia seuraa rikkaiden yläsävelten kompleksinen sarja samalla tavoin kuin akustisia rumpuja ja symbaaleita soitettaessa. Voit tuntea, kuinka soundi muuttuu reagoiden soittoosi luoden tuon maagisen, interaktiivisen siteen, joka upottaa sinut täysin hetkeen ja sen tunteeseen. Hienovaraisista ghost-iskuista ja yksityiskohtaisista artikuloinneista äänekkäimpiin ja intensiivisimpiin iskuihin; rumpujen soitollasi ei ole rajoja TD-50X:ää käyttäessäsi.

Rolandin digitaalipadit: Vallankumous elektronisessa rumpujen soitossa

Digitaalisen paditeknologian läpimurtomme hyödyntää täysin Prismatic Sound Modelin -teknologian mahdollistaman valtavan luovan potentiaalin. Virveli-, ride- ja hihat-padien monen sensorin luenta toimii TD-50X-modulin salamannopean prosessoinnin kanssa käsi kädessä tuoden autenttiset akustiset nyanssit ja yksityiskohdat näiden setin ydinosasten käyttöön. Kaikki soittotekniikkasi tulkitaan täydellisesti, vaikkapa kevyt kosketus pellin soinnin sammuttamiseksi tai vaihtaminen halusi mukaan kalvosta rimshoteihin ja kanttiin virvelisoitossa. Uusi VH-14D täydentää kokemuksen tarjoten kosketusherkkyyttä, sointivariaatioita sekä elektronisissa haitsuissa aiemmin saavuttamatonta avoimen/suljetun soundin resoluutiota.

Autenttiset mesh-kalvot

TD-50KV2:ssa on Rolandin kuuluisat monen kerroksen mesh-kalvot, kolmikerroksinen virvelissä ja kaksikerroksiset tomeissa. Saat luonnollisen kapulatuntuman ja pompun, tuloksena erittäin tyydyttävä tuntuma ja vaste. Saat säädettyä kalvojen jännitystä rumpuavaimella aivan akustisten rumpujen tapaan mieltymyksesi mukaan. Koska mesh-kalvomme tuottavat erittäin vähän akustista ääntä, on TD-50KV2 täydellinen sekä hiljaisiin harjoittelusessioihin kuulokkeilla että live-tilanteisiin, joissa tarvitaan täydellistä äänenvoimakkuuden hallintaa lavalla.

Soita isosti

Setin täyden laajuuden ja suurikokoisten virveli- ja tomipadien ansiosta saat TD-50KV2:sta huippuluokan akustisen setin ison fiiliksen. 18″ KD-180 bassarissa on perinteisen bassarin autenttinen fiilis ja lavapreesens, Rolandin kehittämä ilmavaimenteinen mekaniikka tuottaa luonnollisen vasteen ja varmaa triggausta. Suurikokoiset symbaalipadit ovat 40 prosenttia ohuempia aiempiin versioihin nähden antaen tyydyttävämmän kapulatuntuman.

Välitöntä iloa

Kuvittele mielessäsi akustinen setti, joka on mikitetty, prosessoitu ja miksattu maailmanluokan studiossa – sen saat, kun valitset presetin TD-50X:stä. Huippurumpalien ja miksaajien kanssa yhteistyössä kehitetyt, inspiroivat setit tuovat sopivan setin mihin tahansa tyyliin näppäimen painalluksella, traditionaalisesta jazzista täyden tuuttauksen metalliin.

Tee soundista omasi

Siirryttäessä presetien tuolle puolen antaa TD-50X muokata asetuksia joka tasolla – aivan kuin akustisessa setissä. Tee nopeita säätöjä vireeseen ja vaimennukseen tai sukella syvälle ja rakenna setti alusta alkaen valitsemalla rungon syvyydet, rumpukalvojen tyypit, symbaalien ominaisuudet ja paljon muuta. Aseta sitten setti haluamaasi tilaan käyttämällä PureAcoustic Ambience -toimintoa, sinulla on täysi kontrolli huoneen tyyppiin, kaiuntaan, stereokuvan leveyteen ja muihin parametreihin.

Studio sormenpäissäsi

Kun olet säätänyt settisi yksityiskohdat, säädä sen sointi täydellisesti miksausvalmiiksi TD-50X:n vaikuttavalla ammattistudiotyökalujen valikoimalla. Säädä setin eri elementtien mikkiasetuksia ja etsi sitten soundi kohdalleen säätämällä EQ:ita, kompressoreita ja muuta prosessointia. Avaruutta ja väriä saat laajasta laadukkaiden kaikujen ja multiefektien valikoimasta.

Miksaa valmiiksi muilla laitteilla

Elektronisilla rummuilla soitettaessa soundien muokkaaminen erilaisilla ulkoisilla laitteilla on tärkeää. TD-50X:ssä on kymmenen vapaasti käytettävää lähtöä, joista voit lähettää eri rumpujen signaaleja miksaajalle tarpeen mukaan, efektien kanssa tai ilman. Etupaneelin liukujen avulla saat helposti säädettyä balanssia lavalta käsin, kun teet soundisi itse. TD-50KV2 toimii erinomaisesti myös tietokoneella musiikkia tehtäessä, saat lähetettyä 32 samanaikaista kanavaa digitaaliaudiota sekä MIDI:ä USB:n kautta ensiluokkaisin tuloksin.

Henkilökohtainen harjoittelupartnerisi

TD-50X:ssä on valikoima harjoitteluominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta sessiosta hauskan ja palkitsevan. Paranna ajoituksiasi metronomin ja Coach-tilan harjoitusten avulla tai vain jammaile älypuhelimesta tai kannettavasta soivan musiikin mukana. Voit äänittää soittoasi modulin tallentimeen ja saat arvioitua sitä koska tahansa, voit myös viedä audion ulos modulista (taustan kanssa tai ilman) ja jakaa sitä. Voit laajentaa harjoittelua edelleen ilmaisen Melodics™-sovelluksen avulla. Mukana on 40 oppituntia sekä tilaamalla rajattomasti lisää, kun haluat enemmän.

Huom. bassorummun (tupla)pedaali, virveliteline ja hi-hat -teline eivät sisälly hintaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND TD-50KV2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *