7 899,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): VAD706-GN Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

VAD706 V-Drums Acoustic Design – akustisten ja sähkörumpujen täydellinen fuusio

Huippuluokan V-Drums Acoustic Design -setti, jossa soundimodulina seuraavan sukupolven TD-50X, edistykselliset digitaaliset virveli-, ride- ja hihat-padit sekä valitsemasi pintaväritys neljästä vaihtoehdosta.

VAD-706 vie elektronisten rumpujen soiton pidemmälle kuin koskaan aiemmin yhdistäen Roland V-Drums -huipputeknologiat ensiluokkaisten akustisten rumpujen käsin tehtyihin yksityiskohtiin. Tässä V-Drums Acoustic Design -sarjan huippumallissa on digitaaliset virveli-, ride- ja hihat-padit, jotka antavat erittäin yksityiskohtaista soitettavuutta setin kolmelle vivahteikkaimmalle instrumentille. Uuden sukupolven TD-50X-moduli tuottaa vertaansa vailla olevaa sointia, tuntumaa ja vastetta; sen monipuoliset muokkaustoiminnot antavat sinun personoida soundiasi mielin määrin ja ammattitason liitettävyys takaa toiminnan kaikissa tilanteissa. Täysikokoiset puiset rungot ovat käytössä koko setissä, edistyneet luentajärjestelmät tuottavat todellista akustista fiilistä. Neljä huomiota herättävää pintakäsittelyä takaavat, että saat valittua ilmeen, joka vastaa täydellisesti omaa tyyliäsi ja makuasi.

 • Viisiosainen V-Drums Acoustic Design -setti, täysikokoiset puiset rungot sekä tuplajalkaiset kromatut telineet
 • Huippuluokan TD-50X-äänimoduli, jossa seuraavan sukupolven Prismatic Sound Modeling- sekä PureAcoustic Ambience-teknologiat
 • Yli 900 ensiluokkaista soundia, monia uusia bassareita, virveleitä, hihateja, tomeja sekä symbaaleja
 • 14″ PD-140DS digitaalinen virveli, 18″ CY-18DR digitaalinen ride-symbaali sekä uusi 14″ VH-14D digitaalinen hi-hat; kaikissa parhaan soittokokemuksen tuottava korkean resoluution multisensoritriggaus
 • 10″ PDA100 ja 12″ PDA120 räkkitomit, 14″ PDA140F lattiatomi sekä uusi 22″ KD-222 bassari
 • Kaksi 16″ CY-16C-T crash-symbaalipadia, joissa 40 % aiempia V-symbaaleja ohuempi muoto ja täten suurempi joustavuus ja heiluriliike
 • Käytännöllinen käyttöliittymä, jossa omat napit ja liukusäätimet rumpusoundien valintaan, muokkaukseen sekä miksaamiseen
 • Käytä omia WAV-sampleja SD-kortilta
 • XLR-päälähtö stereona sekä kahdeksan erillistä TRS-lähtöä balansoituihin PA-syöttöihin
 • Integroitu 32 kanavan USB Audio/MIDI Interface ammattitason audio-ohjelmien kanssa toimimiseen
 • Neljä analogista lisätriggerituloa helppoon setin laajentamiseen
 • Mix-tulo rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
 • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
 • Väri: Gloss Natural

Uppoudu parhaaseen rumpujen soittokokemukseen

VAD706 ei pelkästään kuulosta ja tunnu upealta – siinä myös silmä lepää. Täysikokoiset rungot, kaksiosainen hihat, suurikokoiset symbaalit, tuplavahvistetut, kromatut telineet sekä neljä valittavaa runkojen pintakäsittelyä; tämä ensiluokkainen setti saa sinut toivomaan, että voisit soittaa sitä koko päivän ja esitellä sitä jokaiselle.  Valitse pintakäsittelyksi Gloss Natural, Gloss Cherry tai Gloss Ebony, artesaanityyliin petsattua tammivaneria ja läpinäkyvä kiiltopinta. Tai valitse syvä Pearl White -pintakäsittely ja kerro itsestäsi sen uljaalla, huomiota herättävällä tyylillä.

Prismatic Sound Modeling: Tunne ero

TD-50X:n Prismatic Sound Modeling saa elektronisen rumpujen soiton elämään tavalla, johon muut järjestelmät eivät kykene. Maailmanluokan studiossa äänitetyt monen kerroksen samplet yhdistyvät hienostuneisiin, yli kahden vuosikymmenen aikana hiotuneisiin käyttäytymismallinnustekniikoihin. Prismasta – joka muuttaa yhden valonsäteen kaikiksi spektrin väreiksi – innoituksensa saanut vallankumouksellinen lähestymistapamme tuottaa rajattoman määrän sointivärejä jokaisella kapulan iskulla. Ensimmäistä atakkia seuraa rikkaiden yläsävelten kompleksinen sarja samalla tavoin kuin akustisia rumpuja ja symbaaleita soitettaessa. Voit tuntea, kuinka soundi muuttuu reagoiden soittoosi luoden tuon maagisen, interaktiivisen siteen, joka upottaa sinut täysin hetkeen ja sen tunteeseen. Hienovaraisista ghost-iskuista ja yksityiskohtaisista artikuloinneista äänekkäimpiin ja intensiivisimpiin iskuihin; rumpujen soitollasi ei ole rajoja, kun instrumenttisi on TD-50X.

Digitaalinen virveli, ride ja hihat

Uraa uurtava digitaalinen paditeknologiamme on selkeä loikka eteenpäin elektronisten rumpujen saralla; saat vertaansa vailla olevan syvyyden ja ulottuvuuden kapuloittesi alle. Tarkat virveli-, ride- ja hihat-padien multisensorit toimivat täydessä yhteisymmärryksessä TD-50X-modulin kanssa lukien jokaisen nyanssin uskomattoman suurella tarkkuudella.  Salaman nopea luenta antaa sinun soittaa luonnollisesti käyttäen kaikkia normaaleja tekniikoita kuten pellin sammuttaminen sormella tai fiiliksen mukaan kalvolyönneistä rimshotteihin tai kantti-iskuihin vaihtaminen virvelillä. VH-14D nostaa elektronisen hihatin soittamisen uusii korkeuksiin tarjoten kosketusherkkyyttä, sointivariaatioita sekä aiemmin saavuttamatonta avoimen/suljetun soundin resoluutiota.

Akustisten rumpujen luonnollinen tuntuma

VAD706:ssa on Rolandin kuuluisat monen kerroksen mesh-kalvot; kolmikerroksinen virvelissä ja lattiatomissa sekä kaksikerroksiset tomeissa. Saat luonnollisen kapulatuntuman ja omaan soittotyyliisi muokattavan pompun. Bassarin nuijan hautaaminen erityissuunniteltuun bassorumpuun on täydellisen tyydyttävää fyysisen ilmanvastuksen ansiosta, mikä saa iskun tuntumaan juuri samalta kuin akustisessa bassarissa Orgaaninen kokemus ulottuu myös tomeihin, aidosta puusta valmistetut rungot sekä perinteiset kiinnikkeet tuottavat tuntuman, joka on hämmästyttävän akustinen luonteeltaan.

Välitöntä iloa

Kuvittele mielessäsi akustiset rummut, jotka on mikitetty, prosessoitu ja miksattu maailmanluokan studiossa – se on se mitä saat, kun valitset presetin TD-50X:stä. Huippurumpalien ja miksaajien kanssa yhteistyössä kehitetyt, inspiroivat setit tuovat sopivan setin mihin tahansa tyyliin näppäimen painalluksella, traditionaalisesta jazzista täyden tuuttauksen metalliin.

Rakenna oma nimikkosettisi

Siirryttäessä presetien tuolle puolen antaa TD-50X säätää soundiasi joka tasolla–aivan kuin akustisessa setissä. Tee nopeita säätöjä vireeseen ja vaimennukseen tai sukella syvälle ja rakenna setti alusta alkaen valitsemalla rungon syvyydet, rumpukalvojen tyypit, symbaalien ominaisuudet ja paljon muuta. Aseta sitten setti haluamaasi tilaan käyttämällä PureAcoustic Ambience -toimintoa, sinulla on täysi kontrolli huoneen tyyppiin, kaiuntaan ja muihin parametreihin.

Työstä soundiasi studiotarkkuudella

Kun olet säätänyt settisi yksityiskohdat, säädä se lentoon TD-50X:n vaikuttavalla ammattistudiotyökalujen valikoimalla. Säädä setin eri elementtien mikkiasetuksia ja etsi sitten soundi kohdalleen säätämällä ekkvalisaattoreita, kompressoreita ja muuta prosessointia. Avaruutta ja väriä saat laajasta laadukkaiden kaikujen ja multiefektien valikoimasta.

Monipuolista kytkettävyyttä lavalle ja studioon

Monipuolisten liittimien täyttämä takapaneeli antaa TD-50X:lle valmiudet kohdata minkä tahansa soittotilanteen vaatimukset. Stereo masterlähtö XLR:illä sekä kahdeksan suoraa lähtöä balansoiduilla jakeilla antavat sinun lähettää minkä tahansa haluamasi rummun audiokonsolille. Tietokoneella musiikkia tehtäessä saat lähetettyä 32 samanaikaista kanavaa digitaaliaudiota USB:n kautta ensiluokkaisin tuloksin. MIDI I/O on myös käytössäsi joko USB:n kautta tai perinteisillä MIDI-kaapeleilla.

Laajenna valinnanvaraasi

Kun käytät TD-50X-modulin neljää analogista lisätriggerituloa, saat helposti laajennettua VAD706:a tarpeittesi kasvaessa. Laajenna settiäsi lisäämällä symbaalipadeja, toisella lattiatomilla tai pienellä Roland BT-1:n kaltaisella triggeripadilla. Tai tuplaa ja lisää mukaan toinen bassari maksimoiden lavavaikuttavuutesi.

Henkilökohtainen harjoittelupartnerisi

TD-50X-moduli on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla saat kehitettyä tekniikkaasi ja tehtyä harjoituksista hauskoja ja antoisia. Paranna ajoituksiasi metronomin ja Coach-tilan harjoitusten avulla tai vain jammaile älypuhelimesta tai kannettavasta soivan musiikin mukana. Voit äänitettyä soittoasi modulin tallentimeen ja arvioitua sitä koska tahansa, voit myös siirtää audiota ulos modulista (taustan kanssa tai ilman) ja jakaa sitä. Voit laajentaa harjoittelua edelleen ilmaisen Melodics™-sovelluksen avulla. Mukana on 40 oppituntia sekä tilaamalla rajattomasti lisää, kun haluat enemmän.

Huom. setti ei sisällä bassorummun pedaalia, virvelitelinettä ja hi-hat -telinettä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND VAD706-GN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *