699,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä

Kuvaus

VERSELAB MV-1 – Studio musiikkituotantoihin

Enemmän musiikkia valmiiksi

Kun inspiraatio iskee, VERSELAB auttaa sinua saamaan talteen, hiomaan ja viimeistelemään ideasi. Joustava hands-on työnkulku yksinkertaistaa musiikin tekoa; moderni lauluäänitys, pattern-generaattorit, tuhannet ZEN-Core-soundit, masterointiefektit ja moni muu. Plug-and-play-integraatio Rolandin Zenbeats-sovelluksen kanssa laajentaa tietokoneella, tai mobiililaitteella tehtävän musiikin tuotantomahdollisuuksiasi.*

Ominaisuudet:

 • Saa kokonaisia kappaleita valmiiksi inspiroivan hands-on-työnkulun innoittamana
 • Äänitä lauluja modernien efektien kanssa, kuten Auto-Pitch, Harmonizer ja Doubler.
 • Kuratoitu, yli 3000 soundin valikoima moderneihin tyyleihin TR-808:n valmistajilta
 • 4×4 padia sekä TR-REC step-sekvensseri rummuille, bassolinjoille sekä melodisiin osiin
 • Työkalut kappaleiden kirjoittamiseen sekä generaattorit antavat alkusysäyksen ja pitävät luovat hanat auki
 • Helpot tiedostonsiirrot kytkeytymällä älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen  
 • Plug-and-play-integraatio Rolandin Zenbeats-sovelluksen kanssa laajentaa tuotantomahdollisuuksiasi.*
 • Korkealuokkaiset miksaus- ja masterointiefektit ammattitason lopputuloksiin
 • Tee musiikkia ollessasi liikkeellä; saat virran mobiiliparistosta tai USB:n kautta
 • Sisäänrakennettu mikki sekä XLR-mikkitulo, jossa phantom-syöttö
 • Stereo I/O 6.3 mm:n plugeilla, kaksi kuulokelähtöä sekä MIDI I/O

Olet jo vauhdissa

Musiikin tuottaminen voi vaatia paljon aikaa, rahaa ja asiantuntemusta. Monet uudet tuottajat eivät tiedä, mistä aloittaa. VERSELAB:issa on kaikki, mitä tarvitset radiovalmiiden raitojen tekemiseen ilman kaikkia komplikaatioita; voit siis keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – musiikkiisi.

Introsta outroon

Jos olet vokalisti, biittien tekijä, tai kumpaakin, kokonaisten kappaleiden rakentaminen VERSELAB:illa on helppoa, riippumatta taitotasostasi. Siirry luontevasti ideoista biitteihin, koukkuihin ja kuulijoidesi korviin; käytössäsi on kappalerunkoja, pattern-generaattoreita sekä opastettu työnkulku, joka pitää sinut oikealla tiellä. Olitpa sitten vasta-alkaja, hukkumassa liian moniin vaihtoehtoihin, tai tarvitset lekan hajottamaan jumia, VERSELAB pitää homman liikkeellä.

Tahdeista biitteihin

VERSELAB on suunniteltu moderniin musiikin tekoon sekä laulujen äänittämiseen. Korkealuokkainen XLR-mikkitulo tekee laulujen äänittämisen helpoksi hyödyntäen sisäänrakennettuja efektejä, kuten Auto-Pitch, Harmonizer, Doubler ja muita. Kytke mikki, valitse soundi ja aloita. 16 easy access-ottoa, sekä mahdollisuus kopioida niitä mihin tahansa kappaleen kohtaa, tekee sovittamisesta näppärää.

Alkuperäisiä soundeja

Jotta kappale potkisi, tarvitset parhaat saatavilla olevat soundit. Rolandin soundi on auttanut muovaamaan hip-hopia ja muita moderneja tyylejä vuosikymmenien ajan, TR-808:sta SP-404:ään. Sointiperinne on pakattu suoraan VERSELAB:iin, mukana on yli 3000 soundia, jotka osuvat suoraan ytimeen.

Saat enemmän ZEN-Corella

VERSELAB käyttää edistyneintä ääniosaamme— ZEN-Core Synthesis-järjestelmää. Se on ammattisyntikoidemme sydämenä ja varmistaa, että soundinlaatu on ykkösluokkaa. Roland Cloudin kautta saat laajennettua sisäistä soundikirjastoa tuhansilla uusilla soundeilla, mukana tyylikohtaisia Sound Pack-laajennuksia, jotka pitävät musiikkisi tuoreena.

Vuorovaikutteista musiikintekoa

Mene sinne, minne hiirellä ja näppiksellä ei pääse, VERSELAB:in inspiroivat RGB-valaistut padit sekä monipuoliset ohjaimet vievät sinut sinne. Yhdistämällä Rolandin legendaaristen rumpukoneiden TR-REC-askelsekvensserin erittäin dynaamiseen 4×4 padimatriisiin saat paukutettua rumpuraitoja, bassolinjoja sekä melodisia osia juuri niin nopeasti, kuin ne tulevat mieleesi.

Plug-and-play Zenbeatsin avulla.*

Laajenevan plug-and-play Zenbeats-integraation ansiosta saat kytkettyä VERSELAB:in tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen ja pääset seuraavalle tuotantomahdollisuuksien tasolle. Miksaa VERSELAB:in kappaleita tai yhdistä raitoja Zenbeatsissa, käytä plugari-instrumentteja ja efektejä ja paljon muuta yksinkertaisella USB-kytkennällä.

Tee yhteistyötä ja ota kontaktia

VERSELAB on kompakti, kannettava ja se voi ottaa virtansa mobiiliparistosta, voit siis tehdä raitoja käytännössä missä tahansa. Tee yhteistyötä kasvokkain, tai etänä jakamalla projekteja, tai hyödyntämällä Zenbeatsin pilvitallennusominaisuuksia. Kun kappaleesi on valmis, miksaa ja masteroi suoraan VERSELAB:issa, kytke sitten mobiililaitteesi ja lataa valitsemallesi musiikkialustalle tai sosiaalisiin kanaviin.

*Zenbeats integraatio saatavilla helmikuussa 2021

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/verselab_mv-1/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND VERSELAB MV-1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *