499,00 

Ilmainen toimitus
Tilapäisesti loppu (kysy saatavuus)

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 4823212 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

900W – järeä ja dynaaminen 12″ aktiivisubwoofer

Lisää musiikkiisi peruskallio

Joskus äänijärjestelmäsi tarvitsee ylimääräistä matalaa taajuutta ja iskevyyttä. Näihin tilanteisiin Alto Professional tarjoaa ylpeänä TX212S-subwooferin. TX212S-subwoofer laajentaa käytännössä minkä tahansa kokoäänialuekaiuttimen bassovastetta, mikä vapauttaa kaiuttimen vaikeasta tehtävästä toistaa matalia bassotaajuuksia. Tämä luo järjestelmän upealla laaja-alaisella vasteella, jolle ovat ominaisia dramaattiset, vaikuttavat matalat taajuudet ja vaivaton, vääristymättömät keski- ja korkeat taajuudet. Kuunteleva yleisö kuulee kaiken täydellisen selkeästi, matalimmista bassosyntikkaäänistä triangeliin ja kaiken siltä väliltä.

TX212S-subwooferissa on pitkäiskuinen woofer-elementti, joka on asennettu tukevasti valmistettuun koteloon, joka on tietokoneoptimoitu tehokkaaseen matalataajuiseen suorituskykyyn. Kotelo on valmistettu MDF-levystä (Medium Density Fiberboard). Tällä vahvalla, resonanssivapaalla materiaalilla on lähes täydelliset akustiset ominaisuudet, mikä varmistaa, että TX212S-subwooferin soundi on aina selkeä ja vaikuttava. Tukeva, jäykistetty MDF-kotelo ei hukkaa elementin liikettä.

Jotta subwoofer olisi osa ihanteellista kaiutinjärjestelmää, sen on yhdistyttävä saumattomasti kaiuttimen kanssa. Tässä Alto Professional TX212S -subwoofer on todella erinomainen kokoluokassaan. TX212S-subwooferissa on kuusi valittavaa DSP-lähtötilaa, joten subwooferin taajuusvaste ja jakotaajuus sopivat täydellisesti kaiuttimeen, jonka kanssa sitä käytetään. Neljä näistä kuudesta lähtövaihtoehdosta sopii täydellisesti subwooferiin Alto Professionalin TX2-kaiuttimien kanssa, kun taas kaksi muuta lähtövaihtoehtoa tarjoavat sinulle Hi-Pass- tai Bypass-tilan.

TX212S:ssä on sisäänrakennettu 900W vahvistin (450W jatkuva) patentoidulla limitterillä, joka tarjoaa clip-, lämpö- ja anturin ylikuormitussuojan ja varmistaa, että järjestelmä kuulostaa aina puhtaalta ja selkeältä riippumatta siitä kuinka kovaa sitä soitetaan.

DSP Output Mode

Tarkkaa signaalinsäätöä varten TX212S käyttää digitaalista signaalinkäsittelyä (DSP). Tämä ominaisuus antaa sinulle puhtaamman ja tarkemman äänen. DSP ohjaa EQ:ta, säröytymisen havaitsemista/rajoitusta, jakotaajuutta ilman analogiseen jakosuotimen ominaista vaihtelua. Yksinkertaisesti sanottuna DSP ottaa analogisen signaalin, muuntaa sen digitaaliseksi ja suorittaa sitten kaikki halutut muutokset ja säädöt digitaalisella alueella, jossa se on täysin vapaa epätarkkuuksista ja herkkyydestä lisäkohinalle, joka vaivaa analogista signaalin käsittelyä. DSP on tärkein syy siihen, miksi Alto Professional -subwooferit ovat niin puhtaita, dynaamisia ja monipuolisia.

DSP Output Mode -kytkin TX212S:n takapaneelissa vaihtaa kuuden asetuksen välillä, jotka säätävät viivettä, jakotaajuutta ja XLR-lähtöjen tasoa. Tämä ominaisuus optimoi kaiutinjärjestelmän suorituskyvyn ja yksinkertaistaa samalla koko kaiuttimen ja subwooferin asetuksia. Jos sinulla on Alto Professional TX2 -kaiuttimet, oikean asetuksen käyttäminen mahdollistaa kaiuttimen ja TX212S:n oikean viiveen, jakosuodatuksen ihanteellisella taajuudella ja tasojen sovituksen.

  • Teho: 900W peak
  • Korkealuokkainen Class D vahvistin
  • Elementti: 12″/2.5″ puhekela
  • (2) XLR+1/4″ comboliittimet + (2) balansoidut XLR linjalähdöt
  • XLR lähdöt, jossa kuusi DSP-ohjattua lähtösignaalin tilaa
  • Vaiheenkääntökytkin, LF-kytkin laajennettua EQ-säätöä varten
  • Clip-, ylikuumentumis- ja säröytymissuoja
  • Vankka MDF-rakenne, 36mm jalustakiinnike
  • Mitat (K x L x S): 421mm x 403mm x 518mm
  • Paino: 20,1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ALTO TX212S SUB”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *