Alkuperäinen hinta oli: 109,00 €.Nykyinen hinta on: 99,00 €.

Toimitus: 9.00 €
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): 2408202 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

5V. TAKUU!

Arturia MiniFuse 1 on mitä näppärin äänikortti 24-bit/192kHz AD-DA muuntimilla ja äänenlaadulla, monipuolisia liitäntöjä ja hintaluokkansa parasta softabundlea unohtamatta. Kitaraäänityksistä podcastien tekoon ja sävellystyöhön Minifuse on parahultainen valinta.

MiniFuse on osa Arturian palkittua Audiofuse-sarjaa. Se on yleisyhteensopiva ja saa virtansa USB väylästä ilman erillistä virtalähdettä eli kulkee aina näppärästi mukana missä ikinä sitä tarvitaankin.

Liitännät luovuuteen

MiniFuse 1:n sisääntulo mahdollistaa yhden soittimen tai mikrofonin äänittämisen comboliittimien kautta, MIDI-puolella lähettämisen, vastaanottamisen ja synkkaamisen DIN-liittimien kautta ja lisäksi Minifusen takapaneelista löytyy ylimääräinen USB-A liitäntä esimerkiksi kontrollerille tai muulle USB laitteelle.

Ensiluokkainen äänenlaatu

Speksipuolella MiniFuse 1:ssä on 110db dynaamiikka-alue ja matala -129dB sisääntulokohinataso. Yksinkertaisemmin ilmaistuna tämä tarkoittaa erinomaista äänenlaatua.

Jämäkkä ja kestävä design

MiniFuse 1 on suunniteltu toimimaan myös viimehetken sessioissa, nopeiden deadlinejen äärellä ja sponttaaneissa musasessioissa. Se ei ole vain kompakti ja kevyt vaan alumiinirunkonsa johdosta se on luotu tien päälle.

Toimintavalmis

Olipa käytössä läppäri tai pöytäkone, PC tai Mac, toimii Minifuse ilman erillisten ajureiden asentamista. MiniFuse Control Center sovelluksella voi hallita sen sisään- ja ulostuloja sekä päivittää firmwaren käden käänteessä.

Inspiraatiota

Mukaan kuuluu artistien, tuottajien ja biittinikkareiden tuotantotutoriaaleja, vinkkejä miksauskikkoihin ja Ableton templateja Minifusen mukana tuleviin softiin. Niitä päivitetään ja lisätään jatkossakin Minifusen omistajille ilmaiseksi.

MiniFusen kylkiäisenä tulee kattava valikoima alan valiosoftaa:

Arturia FX

Soundin muokkaukseen mukana on neljä Arturian laadukasta studioklassikoista mallinnettua FX plugaria; plate reverbi, analoginen etuaste, klassinen nauhakaiku ja tuhti stereochorus.

Ableton Live Lite

Sävellys-, äänitys-, tuotanto- ja esiintymistarpeisiin suunnattu Ableton Live Lite on yksi alan suosituimmista softista eikä syyttä ja on siksi oivallinen lisä Minifusen softabundleen.

Analog Lab Intro

Heti valmista VSTi käyttömateriaalia syntetisaattoritarpeisiin tuhdeista 80-luvun klassikoista moderneihin presetteihin.

Kolmen kuukauden lisenssi Auto-Tune Unlimitediin

Vokaaliraitojen viilaukseen tai traposaston äärimmäiseen manipulointiin käytössä kolmen kuukauden lisenssi.

GUITAR RIG LE

Inspiroivat mallinnusvalikoima vahvistimia, nuppeja, viiveitä, kaikuja, pedaaleja ja kompressoreita kitarasoundien viilaamiseen.

Kolmen kuukauden käyttöoikeus Splice Creator Plan 3:een

Pääsy miljoonien laadukkaiden ja rojaltivapaiden samplejen ja plugin presettien kirjastoon, josta löytyvät niin lo-fi rumpuloopit, vokaalichopit kuin kaikki muukin maan ja taivaan väliltä. Kolmessa kuukaudessa ehtii luomaan huikean samplekirjaston, jota voi käyttää lopun ikää.

Ominaisuudet:

 • Combo XLR / 1/4” sisääntulo
 • Valaistut nupit reagoivat sisääntulon äänenvoimakkuuteen
 • Gain nuppi sisääntulotason säätämiseen
 • Instrument level kytkimillä kitaran tai muiden soittimien tasot hallittavissa helposti
 • Monitorointitason nuppi
 • 48V phantom virtakytkin
 • 1/4” kuulokeulostulo tason säädöllä
 • USB-C liitäntä (mukana USB-C – A -kaapeli)
 • 1xUSB-A hubi lisälaitteen kytkentään
 • Stereopari ulostulo
 • MIDI DIN sisään- ja ulostulo
 • Tasojen miksausnuppi ohjaa sisääntulosignaalin ja tietokoneen äänentason tasapainoa
 • Monokytkin
 • Loopback-toiminto
 • Softabunde: Ableton Live Lite, Analog Lag Intro, 4 x Arturia FX, Auto-Tune 3kk käyttöoikeus, GUITAR RIG 6 LE, Splice 3kk käyttöoikeus
 • Väri: musta

Viiden vuoden takuu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ARTURIA MINIFUSE 1 BLACK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *