299,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): AUO20003F1040 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

MiCreator on täysin uudentyyppinen luova työkalu – erittäin monipuolinen äänitysjärjestelmä taskukoossa. Se on yhtä lailla huippuluokan mikrofoni, kuin erittäin näppärä USB-C -äänikortti. MiCreator mahdollistaa studioluokan äänitykset niin podcastien teossa kuin vaikka soitettaessa kitaraa tai syntikkaa yhdessä laulun kanssa.

MiCreator Satellite -mikrofoni on TRRS-liittimellä ja kuulokeliitännällä, joka on linkitettävissä MiCreator Studion kanssa.

Todella tukeva, metallinen rakenne mahdollistaa käytön suoraan pöydällä ilman telineitä ja käännettävä kapseli mukautuu kaikkiin äänitystilanteisiin.

Videotuotantoja varten sekä MiCreatorin, että Satelliten etupaneelit ovat vaihdettavissa omalla painatuksella varustettuihin malleihin. Ainutlaatuisuus ei siis tule ilmi vain äänenlaadussa ja muotoilussa, vaan kerrankin joku on ajatellut asiat ihan loppuun asti.

MiCreator System Set sisältää seuraavat tuotteet: MiC Studio Microphone, MiC Satellite Microphone, MCC1 -instrumenttikaapeli, USB-C -kaapeli, MCC2-linkkikaapeli, 2 etupaneelia molemmille mikeille, MCMB MiniBar & MCSC Case

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AUSTRIANAUDIO MICREATOR SYSTEM SET”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *