Alkuperäinen hinta oli: 425,00 €.Nykyinen hinta on: 415,00 €.

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): AC-22LX Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

AC-22LX Acoustic – kompakti stereovahvistin, jossa täyden immersion akustinen äänikokemus innovatiivisella Air Feel -teknologialla

Täyden immersion akustinen kokemus

AC-22LX esittelee uuden akustisen vahvistamisen konseptin; käytössäsi on BOSS:in spatiaaliteknologian mahdollistamana täyden immersion soittokokemus. Air Feel puhaltaa elämän akustisten instrumenttien standardimikkien kuiviin, steriileihin sointeihin. Se luo uudelleen huippustudioiden akustisten äänitysten klassisten stereomikrofonien rikkaan, yksityiskohtaisen soinnin. AC-22LX:n inspiroiva sointi leviää huomattavasti kompaktia kokoa laajemmalle. Vahvistettu sointisi on syvä, ulottuva ja resonoi luonnollisen akustisesti.

 • Kompakti vahvistin elektroakustisille kitaroille ja muille mikillä varustetuille akustisille instrumenteille.
 • Innovatiivinen Air Feel -ominaisuus toisintaa stereomikityksiä tuottaen inspiroivaa akustista sointia joka on syvä, laaja ja luonnollisesti resonoiva.
 • Pieni, helposti kuljetettava muoto; kaksi 5″ kahden kartion custom-kaiutinta
 • 10 watin stereopäätevahvistin (5 wattia x 2)
 • Kitara/Instrumenttikanava, jossa kolmen alueen EQ sekä oma kaiku ja kaiku & chorus-efekti
 • Mikkikanava, jossa XLR-tulo, phantom-syöttö, kahden alueen EQ sekä oma kaiku
 • Viisi Air Feel -asetusta: Dry, XY, AB, ORTF ja Mid-Side
 • 15 muistipaikkaa omien soundiasetusten tallentamiseen ja käyttöönottoon
 • Sisäinen rytmikone, 15 patternia
 • Kustomoi pattern-tyyppejä AC-22LX Editor-ohjelmalla, 119 vaihtoehtoa
 • Oma looper (edellyttää lisävarusteena hankittavaa jalkakytkintä)
 • Linjatasoinen stereolähtö, jossa Air Feel
 • Stereo aux-tulo musiikin toistamiseen
 • USB audio interface Loopback-toiminnolla äänittämiseen ja livestriimaamiseen
 • Toimii mukana tulevalla muuntajalla tai kahdeksalla AA-paristolla
 • AC-22LX Editor-sovellus (macOS/Windows/iOS/Android) monipuoliseen soundin muokkaamiseen
 • Lisävaruste Bluetooth® Audio MIDI Dual -sovitin (BT-DUAL) langattomaan audion toistoon mobiililaitteelta, soundien kustomointi mobiilieditorilla ja muuta

Ensiluokkaista vahvistusta akustisille kielisoittimille

AC-22LX:llä saat ällistyttävän luonnollista äänentoistoa kannettavana stereovahvistimena. Kompaktissa ja viehättävässä kotelossa on kaksi kahden kartion kaiutinta joilla saat laajaa stereosointia kotisoitossa. AC-22LX ja Air Feel tuottavat parhaan henkilökohtaisen vahvistuskokemuksen asiaansa vakavasti suhtautuville akustisille soittajille, oli kyse sitten elektroakustisesta kitarasta, ukulelesta, viulusta, banjosta tai muusta mikillä varustetusta kielisoittimesta.

Luonnollisen akustisen soinnin tallentaminen

Useat elementit kuten kaikupohja, rungon resonanssit ja muut tuottavat osansa akustisen kielisoittimen rikkaaseen, monimuotoiseen sointiin. Äänitystilanteissa käytetään stereomikityksiä tämän yhdistelmäsoinnin sekä ympäröivän huoneambienssin tallentamiseen. Kokenut äänittäjä asettelee tarkasti mikit ja aikojen saatossa hyviksi havaittuja eri tekniikoita hyödyntäen luo oikean tasapainon kappaletta tai soittotyyliä silmällä pitäen. Valitettavasti instrumenttimikit eivät ole käytännöllisiä monessakaan tilanteessa, jossa soitetaan vahvistimen kautta. Tuloksena on helposti kiertoa ja muita hankaluuksia. AC-22LX:n Air Feel -teknologia poistaa nämä rajoitukset tuoden autenttisen studiomikkisoundin akustisten vahvistukseen ensimmäistä kertaa.

Moniulotteinen sointi Air Feelin avulla

BOSS:in suunnittelijoiden intensiivisen sointitutkimuksen tuloksena ja edistyneen prosessointiteknologian mahdollistamana syntynyt Air Feel muuttaa mikkisi soundin akustisen muhkeaksi ja laajaksi ennen kokemattomalla tavalla. Sinun tarvitsee vain kytkeytyä vahvistimeen ja voit nauttia instrumenttisi luonnollisesta akustisesta luonteesta reilulla äänenvoimakkuudella–ilman erillisiä mikkejä tai miksaajan taitoja.

Air Feel-tyypit:

 • Dry— Prosessoimanton sointi joka vahvistaa suoraa mikkisoundia.
 • XY—Tuottaa rinnakkaistekniikalla tuotetun, kahden XY-kuvioon sijoitetun mikin soinnin. Tämä kohdistettu stereoääni toistaa tasapainoisesti kielet ja rungon resonanssin. Ihanteellinen sointusäestykseen ja dempattuun soittoon.
 • AB—Tuottaa vierekkäisten mikkien soinnin; laaja stereosoundi sekä luonnollisesti aukeava akustinen resonanssi. Tämä isokokoinen, täyden kaistan sointi toimii loistavasti soolokitaralle sekä näppäilysoitossa.
 • ORTF—Tässä erityisessä stereomikitystekniikassa on elementtejä sekä XY- että AB-mikityksistä. Tuottaa täsmällistä sointia sekä lisäsyvyyttä ja rungon resonanssia.
  Mid-Side—Tämä klassinen tekniikka tuottaa selkeää sointia ja laajan stereokuvan. Lisää etäisyyden vaikutelmaa tuottaen miellyttävän yhteissoinnin laulujen ja muiden instrumenttien mukana.

Tehokkaita välineitä soinnin muokkaamiseen

Viiden Air Feel-asetuksen lisäksi AC-22LX:n kitara/instrumenttikanavassa on kolmen alueen EQ sekä kaiku ja yhdistetty kaiku/chorus-efekti, jolla saat lisää avaruudellista syvyyttä. XLR:llä varustetussa mikkikanavassa on kytkettävä phantom-virta kondensaattorimikeille sekä kahden alueen EQ ja oma kaiku itsenäiseen prosessointiin. 15 muistipaikkaan saat tallennettua ja otettua käyttöön asetuksia eri kappaleille ja instrumenteille. AC-22LX Editor-ohjelmalla pääset vielä syvemmälle; voit vaihtaa kaikutyyppejä, säätää efektejä yksityiskohtaisesti ja paljon muuta.

Sisäiset rytmit

AC-22LX:ssä on oma Rhythm Box -rytmikone, jolla saat eloa harjoitussessioihin ja live-esiintymisiin. Viisi instrumenttityyppiä, joissa sekä perkussioita että täyden rumpusetin soundeja soivat BOSS:in avaruudellisen teknologian avulla laajasti, sykkien rytmistä energiaa. Valitse 15 eri patternista ja tee kompista juuri sopiva tap tempo -näppäintä hyödyntäen. Jos tarvitset enemmän kuin mitä valmiina on tarjolla, saat kustomoitua patterneja 119:llä AC-22LX Editor:ista löytyvällä variaatiolla.

Soita livenä, äänitä ja striimaa

Monipuolisen analogi- ja USB-liitettävyytensä ansiosta saat lähetettyä AC-22LX:n äänilähdön PA-järjestelmään, tallentimeen tai striimaussovellukseen. Mukana soivassa äänessä niin Air Feel -prosessointi kuin laajasointiset rytmisounditkin. Esiinny missä tahansa lavalla, pienistä klubeista konserttilavoille. Tallenna luonnollisen kuuloisia akustisia raitoja audio-ohjelmaasi ilman mikkien mukanaan tuomaa säätöä. Tai livestriimaa keikkoja suoraan sosiaalisen median kanaviisi. Analoginen linjalähtö toimii sekä monona että stereona, USB-liitännässä puolestaan on kätevä Loopback-toiminto äänten monitorointiin tietokoneelta.

Laajennettuja ohjaustoimintoja

Tarjolla on valikoima toimintoja, joilla voit AC-22LX -kokemustasi. Takapaneelin liittimeen saat kytkettyä yhden tai kaksi jalkakytkintä, joilla voit kytkeä rytmin päälle/pois, ohjata sisäistä looperia ja käyttää muita AC-22LX Editor-ohjelmassa asetettavia toimintoja. Bluetooth® Audio MIDI Dual -sovittimen asentaminen avaa vielä lisää mahdollisuuksia langattoman liitäntänsä ansiosta. Ohjaa lisätoimintoja EV-1-WL Langattomalla MIDI-ohjauspedaalilla tai FS-1-WL Langattomalla jalkakytkimellä. Striimaa musiikkia langattomasti mobiililaitteelta ja soita mukana. Tai käytä editorin iOS/Android -versiota ja saat muokattua parametreja ilman kaapeleita.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/global/products/ac-22lx/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS AC-22LX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *