169,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 14 päivässä
Tuotetunnus (SKU): DS-1W Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

DS-1W Distortion

Klassinen BOSS-särö uusilla Waza-käsityötaidon mahdollistamilla sointimahdollisuuksilla parannettuna.

Vuonna 1978 yhtenä ensimmäisistä BOSS Compact-sarjan pedaaleista esitelty oranssin värinen DS-1 määritti uudelleen sen, miltä särö kuulostaa, ja se on edelleen yhtä vaikuttava kuin silloin. Sen terävä atakki ja pehmeä sustain ovat tehneet siitä parhaiten myyneen pedaalimallisen efektin tähän päivään mennessä, ja sen selkeästi omanlaisensa sointi on erittäin monen rock- ja alternative-ikonin persoonallisen soundin takana. DS-1W:n myötä tämä legendaarinen efekti liittyy muiden BOSS-klassikkojen joukkoon Waza Craft-sarjassa. Alkuperäinen DS-1:n ulkomuoto ja luonne yhdistyy siinä uudelleen muotoiltuun diskreettiin, analogiseen piiristöön; tuloksena on laajennettu dynaaminen alue ja monipuolisuus.

  • Erityinen Waza Craft -versio pedaalista parhaaseen BOSS-soundikokemukseen
  • Päivitetty kahden tason gain-piiri, diskreetit analogikomponentit
  • Standard-tilassa saat alkuperäisen DS-1:n legendaarisen soundin
  • Custom-tilassa saat paksumpia särösoundeja, joissa on korostettu keskialue ja parannettu soittodynamiikan vaste
  • Monipuolinen Tone-säädin antaa sinulle laaja-alaisen taajuuksien ohjauksen eri tiloihin hienoviritettynä
  • Kaksi tilaa antaa monipuolisuutta soundeihin kun pedaalia käytetään “gain boosterina”
  • Huippuluokan bufferi selkeään ja puhtaaseen sointiin ohitettuna
  • Valmistettu Japanissa
  • Viiden vuoden BOSS-takuu

Ajatonta säröä

DS-1 vaikutti syvästi kitaramaailmaan heti julkaisustaan lähtien – se esitteli tuoreen, uuden high gain-soundin; aggressiivisen, selkeästi piirtyvän särön ja sen rikkaat harmoniset yläkerrannaiset. Yli neljän vuosikymmenen ajan johtavat hard rock-, metal-, grunge- ja fuusiotyylilajien soittajat ovat muovanneet oman soundinsa tätä pedaalia hyödyntäen, ja DS-1:n klassinen terävyys on kuultavissa lukemattomilla kuuluisilla raidoilla, sekä pääasiallisena särönä puhtaiden vahvistimien kanssa, että suuremmalla gainilla varustettujen putkivahvistimien edessä gain-pedaalina tuottamassa kontrolloitua mellakkaa.

Kaksi tilaa, enemmän sointimahdollisuuksia

Kahden tilansa, sekä diskreetin, analogisen piirisuunnittelunsa ansiosta DS-1W laajentaa DS-1 -sointimaisemaa laajemmalle tyylikirjoille ja useampaan käyttöön. Standard-tilassa käytössäsi on alkuperäisestä pedaalista tuttu tiukka, terävä sointi ja laulava sustain – Custom-tilaan vaihtaessasi saat käyttöösi uljaan uuden soundin, joka vie tutun DS-1 luonteen uusiin ulottuvuuksiin.

Standard-tila: klassinen DS-1 -soundi

DS-1W:n Standard-tila tuottaa alkuperäisen pedaalin autenttisen soundin kaikilla tavoin. Sen innovatiivinen kahden tason gain-piiri on kriittinen osa sitä täyteläisyyttä ja erottelua, jota niin monet kitaristit arvostavat DS-1:ssä. Monipuolinen tone-säädin vaikuttaa mataliin ja korkeisiin taajuuksiin, samanaikaisesti korostaen ja vaimentaen kumpaakin taajuuskaistan päätä potikkaa käännettäessä. Näin saat tarkasti valittua soundin eri tarkoituksiin, terävistä rytmeistä ja leikkaavista sooloista matalan pään selkeään sointiin vahvistimia ja muita drive-pedaaleita ajettaessa.

Custom-tila: Täyteläinen, paksu ja dynaaminen

Custom-tila esittelee ainutlaatuisen uuden särösoundin säilyttäen silti DS-1:n persoonallisuuden ja terävyyden. Paksu, keskialueelle keskittyvä luonne tuottaa enemmän leikkaavuutta, jonka ansiosta soundisi erottuu miksauksesta. Tone-kontrolli on viritetty maksimoimaan tilan täyteläisyyttä ja läsnäoloa. Käytettävissä olevaa tasoa on nostettu 6dB:tä, sinulla on siis laajempi gain-alue, jolla saat ajettua vahvistimia ja pedaaleita. Paremman tuloherkkyyden ansiosta saat taiottua monia erilaisia särön värejä soiton voimakkuudella ja kitaran volume-säädöllä.

Waza Craft: Parhaan soinnin taide

Alusta alkaen BOSS-suunnittelijat ovat olleet omistautuneita luomaan parhaita kitarasoundeja kaikkea tarvittavaa teknologiaa käyttäen, vanhan koulun analogipiireistä korkean teknologian DSP:hen. Tämä intoutunut henki jatkuu Waza Craft -sarjassa, joka antaa käyttöösi erityislaatuisen soinnin ja dynamiikan, tarkasti valittujen analogikomponenttien, parannetun piirisuunnittelun, sekä tarkasti huomioitujen yksityiskohtien ansiosta. ”Waza” on Japanissa termi taiteelle ja tekniikalle; nämä erityismalliston pedaalit kantavat ylpeinä Waza-symbolia BOSS-suunnittelun ja käsityötaidon huipentuman merkkinä.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/fi/products/ds-1w/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS DS-1W DISTORTION WAZA CRAFT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *