249,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 14 päivässä
Tuotetunnus (SKU): D-CUBELX Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

DUAL CUBE LX -kitaravahvistin – klassinen CUBE, maksimaalisen joustavaksi päivitettynä

Erittäin monipuolinen pöytämallinen vahvistin, ammattisoundit ja -efektit, laaja stereosoundi sekä laajenettu alue esiintymisiin, äänityksiin ja livestriimaukseen.

Yli neljän vuosikymmenen ajan CUBE-vahvistimet ovat antaneet poikkeuksellista arvoa muusikoille kautta maailman; näissä kannettavissa, minne tahansa liikkuvissa laitteissa on upea soundi ja monipuoliset ominaisuudet. DUAL CUBE LX -kitaravahvistin jatkaa tätä pitkää perinnettä, lyömätöntä joustavuutta on kehitetty edelleen uusimmilla BOSS-innovaatioilla. Tämä pöytämallinen tehopakkaus on paras kitaravahvistin kotiharjoitteluun ja ystävien kanssa jammailuun. Laajan liitäntäkattauksen ansiosta se toimii niin livenä, äänittäessä kuin monissa muissakin tilanteissa.

Ominaisuudet:

 • Helposti liikuteltava stereokitaravahvistin, ammattisoundit ja -ominaisuudet
 • Kaksi erityissuunniteltua 4” kaiutinta
 • 10 watin stereopäätevahvistin (5 wattia x 2)
 • Kahdeksan uutta versiota kitaravahvistintyypeistä sekä yksi mikkietuastetyyppi
 • Seitsemän sisäistä efektiä ja monipuolinen editointi DUAL CUBE LX Editor -sovelluksella
 • Stereotulotila, jossa laaja, immersiivinen soundi mallintajille sekä stereopedaaleille
 • Kolmen kaistan ekvalisaattori
 • Tallenna vahvistin- ja efektiasetuksia 27 muistipaikkaan (3 muistia jokaiselle vahvistintyypille)
 • Toimii muuntajalla (mukana) tai kahdeksalla AA-paristolla
 • Stereolinjalähtö, mikitetyn kaiutinkaapin emulaatio
 • Phones/Rec-jakki, jossa tuki kuulokkeiden omalle mikrofonille
 • USB audio äänittämiseen ja livestriimaukseen
 • Control-jakki yhdelle tai kahdelle ulkoiselle jalkakytkimelle
 • i-CUBE Link/Aux In-liitin audion toistoon
 • Valittava Loopback-toiminto USB:lle ja i-CUBE Link/Aux In-liittimelle
 • Oma looper (edellyttää lisävarusteena hankittavaa jalkakytkintä)
 • Liitin lisävarusteena saatavalle Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor (BT-DUAL)-adapterille

Kohtaa hetki

Kompaktin kokonsa ja autenttisten BOSS-soundiensa ansiosta DUAL CUBE LX tuottaa välitöntä iloa päivittäiseen kotiharjoitteluun. Äärimmäisen monipuolisten toimintojen ansiosta pääset halutessasi vieläkin pidemmälle. Käytössäsi on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka vievät huomattavasti pidemmälle muihin pöytämallisiin vahvistimiin verrattuna.

Harjoittele ja jammaile missä vain

Sisällä ja ulkona; saat nautittua isosta, immersiivisestä soundista erityisvalmistettujen kaiuttimien ja mukana tulevan muuntajan tai kahdeksan AA-pariston voimalla.

Esiinny livenä

Käytä stereo Line Out-liittimiä ja kytkeydy suoraan PA-järjestelmään käyttäen ammattiluokan BOSS-vahvistinsoundeja. Käytössäsi on myös mikitetyn kaiutinkaapin emulointi sekä laajat stereoefektit.

Äänitä audio-ohjelmaasi

Käytä DUAL CUBE LX:ää ja äänitä miksausvalmiita soundeja tietojoneen tai mobiililaitteen musiikkiohjelmaan USB:n tai i-CUBE-Linkin kautta.

Paranna livestriimejäsi

Phones/Rec-liittimen ja mikin äänenvoimakkuuden säädön ansiosta saat mukaan kuulokkeidesi mikrofonin ja lähetettyä sen ulos USB- ja i-CUBE Link -lähdöistä kitarasoundiesi mukana.

​Soita taustojen kanssa

​DUAL CUBE LX antaa käyttöösi monia tapoja mobiililaiteelta tai tietokoneelta soivien taustojen kanssa soittamiseen, voit käyttää stereo aux-tuloa, USB ja i-CUBE Link Loopback-toimintoa sekä lisävarusteena saatavaa Bluetooth® -adapteria.

Autenttisia vahvistinsoundeja

Hienoviritetyn stereokaiutinjärjestelmänsä ansiosta DUAL CUBE LX tuottaa täyteläisiä, tanakoita kitarasoundeja pienestä koostaan huolimatta. Valitse kahdeksasta monipuolisesta vahvistintyypistä, joissa kaikissa on BOSS:in vuosikymmenien vahvistinkehityksen hioma luonnollinen tuntuma ja orgaaninen vaste. Olipa tyylisi tai taitotasosi mikä tahansa, löydät ilmeikkäitä soundeja, joilla kehität tekniikkaasi ja inspiroidut soittaessasi. Mukana on myös oma mikkietuastetyyppi, jonka ansiosta voit käyttää vahvistinta kannettavana lauluvahvistimena.

Sisäisiä BOSS-efektejä

DUAL CUBE LX:ssä on valikoima BOSS:in stereo- ja monoefektejä, joilla saat parannettua soundiasi. Saat saman tein maustettua soundeja neljällä mod-tyypin efektillä tai heavy Octave-efektillä ja lisättyä tilavaikutelmaa viiveellä tai kahdella eri kaikutyypillä. Jos haluat päästä syvemmälle, saat muutettua efektejä ja säädettyä asetuksia DUAL CUBE LX Editor-sovelluksella.

Monenlaista kustomointia

DUAL CUBE LX:n intuitiivisilla ohjaimilla saat helposti työstettyä toimivia soundeja tässä ja nyt. Jokaisessa vahvistintyypissä on kolme käyttäjän muistipaikkaa, joihin saat talteen kaikki säädinasetukset. DUAL CUBE LX Editor-sovelluksesta löytyy kokonainen maailma lisää luovaa voimaa tutkittavaksi. Valitse eri vahvistin- ja efektivariaatioita, säädä yksityiskohtaisia parametreja ja muuta Mac- tai Windows-tietokoneella.

Stereotulo mallintajille ja pedaaleille

DUAL CUBE LX:ssä on erityinen Stereo In-vahvistintyyppi stereolaitteiden kytkemiseen. Tyyppiin kuuluu edistynyt tilaprosessointi, joka tuottaa vaikutelman paljon suuremmasta kaiutinkaapista. Se tuottaa normaalitilassa täyteläisen, täyden kaistan soundin GT-1000-, GT-1000CORE-, GX-100-, GT-1- tai IR-200-tyyppisille vahvistin/efektiprosessoreille. DUAL CUBE LX Editor-sovelluksella saat vaihtoehtoisesti valittua neutraalin kitaravahvistinsoundin, joka on saanut inspiraationsa kuuluisasta Roland JC-120:sta. Saat ihanteellisen alustan tutkia vaikkapa BOSS 500- ja 200-sarjan pedaalien stereotoimintoja.

Laajenna mahdollisuuksiasi

Lisävarusteena saatavilla FS-sarjan jalkakytkimillä saat operoitua laitteen loopperia ja vaihdettua muistipaikkoja soittaessasi. Lisävarusteena on saatavilla myös Bluetooth® Audio MIDI Dual -adapteri; pääset vielä pidemmälle älypuhelimella tai tabletilla. Striimaa langattomasti musiikkia laitteeltasi ja jammaile mukana tai käytä DUAL CUBE LX Editorin iOS/Android-versiota soundien säätöön ja vahvistintoimintojen kauko-ohjaukseen. Tai tee pari EV-1-WL Wireless MIDI -ohjauspedaalin kanssa ja voit käyttää wahia ja äänenvoimakkuuden säätöä langattomasti.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/fi/products/dual_cube_lx/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS DUAL CUBE LX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *