Uutuus!

435,00 

Ilmainen toimitus
Tulossa, ennakkotilaa nyt!

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): KTN-50EXGEN3 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Katana-50 EX Gen 3 -kitaravahvistin

Kompakti 50 watin combo-vahvistin, laajennettuja livesoittotoimintoja vs Katana-50 Gen 3 -malli.

Modernin klassikon seuraava sukupolvi

Katana Gen 3:n myötä BOSS:in suosittu lavavahvistinsarja kehittyy ja on valmis nostamaan kitaransoiton tavoitteesi seuraavalle tasolle. Uudet Tube Logic -parannukset rikastavat ydinalustaa vieläkin paremmalla soundilla, tuntumalla ja vasteella. Mukana ilmeikäs Pushed-vahvistinmalli, joka varmasti maistuu reunasärön ystäville. Myös BOSS Tone Studio -sovellus on päivitetty; vahvistimen ja efektien muokkaaminen etänä on nyt vieläkin intuitiivisempaa. Inspiroivilla sointivälineillä ja eri kytkentätarpeet kattavilla liitännöillä varustettu Katana Gen 3 on studioäänittämisen, livesoiton ja päivittäisen harjoittelun korvaamaton keskus.
Katana-50 EX Gen 3 -malli laajentaa Katana-50 Gen 3:n ydinominaisuuksia livesoitto-ominaisuuksien laajennuksilla. Lisäyksiin kuuluu päivitetty kaiutin, Line Out- ja Stereo Expand-toiminnot sekä GA-FC/GA-FC EX-jalkaohjain tuki.

Pääominaisuudet:

 • Kolmannen sukupolven Katana-vahvistin, jossa kehittynyt Tube Logic-sointi ja ilmeikkyys
 • 50 watin combo-vahvistin, jossa lavaesiintyjille suunniteltu 12″ custom-kaiutin
 • Tyylikäs harmaa ja musta etuverkkomatriisi
 • Kuusi vahvistinmallia–mukana uusi Pushed-tyyppi–sekä valittavat variaatiot kustakin
 • Viisi itsenäistä efektiosaa: Booster, Mod, FX, Delay ja Reverb
 • Neljä Tone Setting -muistipaikkaa kaikkien vahvistin- ja efektiasetusten tallennukseen ja käyttöönottoon
 • Power Control lujaa soivaan sointiin ja dynaamiseen vasteeseen pienillä äänenvoimakkuuksilla
 • Päivitetty Boss Tone Studio -sovellus (Windows/macOS) etäohjaukseen ja muokkaukseen tietokoneella tai mobiililaitteella
 • Lataa ja jaa Katana-soundeja BOSS Tone Exchange:ssa
 • Yhteensopiva edellisten sukupolvien Katana-lavamallien soundien kanssa

Joustavaa liitettävyyttä:

 • Power Amp In etuasteille, mallintajille sekä multiefekteille
 • Stereo Expand -lähtö toisen Katana-vahvistimen linkitykseen
 • Liittimet stereokuulokkeille, linjalähdölle sekä USB:lähdölle, jossa IR-pohjainen kaappisoundi
 • Äänitä/toista raitoja tietokoneen, tai mobiililaitteen* musiikkiohjelmaan USB-C®-väylää hyödyntäen

* Emme takaa yhteensopivuutta kaikkien kolmansien osapuolien laitteiden ja ohjelmien kanssa. Tuleva laiteohjelmistopäivitys tarjoaa yleisen ajurituen.

Laajennusoptiot:

 • Liittimet jopa kahta ulkoista jalkakytkintä ja yhtä ohjauspedaalia varten
 • Tukee GA-FC- ja GA-FC EX-jalkaohjaimia, saat täyden ohjauksen lavalla
 • Lisävaruste Bluetooth® Audio MIDI Dual -sovitin (BT-DUAL) langattomaan audion toistoon mobiililaitteelta, soundien kustomointi BTS (iOS/Android) -mobiilieditorilla
 • BOSS Tone Studio
 • Päivitetty käyttöliittymä, intuitiivisempi workflow
 • Kustomoi sisäisiä efektejä yli 60 huippuluokan BOSS-tyypeillä
 • Yksityiskohtaisia vahvistimien ja efektien muokkausvälineitä, mm. laajat parametriohjaukset, efektijärjestys ja muuta
 • Kolme Cabinet Resonance-vaihtoehtoa: Vintage, Modern ja Deep
 • Kustomoi IR-pohjainen kaappisoundi kuulokkeisiin, linjalähtöön sekä USB-äänityslähtöön
 • Hienoviritä kolmea Contour-asetusta
 • Muokkaa kokonaissoundia useilla EQ:illa
 • Tallenna ja järjestele Livesettejä eri soittotilanteisiin

Katana Gen 3: Inspiraatiota ilman rajoja

Edistyneen Tube Logic -vahvistinarkkitehtuurin ja reaktiivisen AB-luokan tehon tukemana BOSS Katana-sarjasta on tullut kitaristien standardi vuoden 2016 esittelynsä alkaen. Katana-vahvistimissa konkretisoituu BOSS:in vuosikymmenien suunnittelu ja -kehittelytieto. Käytössäsi on ammattitason putki-inspiroitunut sointi sekä modernit edut kuten sisäiset efektit, muistien vaihto yhdellä kosketuksella, monipuolinen soundin kustomointi sekä pienempi paino. Katana Gen 3 kohottaa sarjaa laajentamalla aluetta ja monikäyttöisyyttä, saat soittokokemuksen, jota ei muista vahvistimista löydy.

Täsmennettyjä Tube Logic-sointeja

Tube Logic toisintaa putkipiiristön ja kaikki sen kompleksiset vuorovaikutukset komponenttitasolla. Lähetymistapamme jatkaa kehittymistään parantamalla viiden aikaisemmista Katana-malleista tutun vahvistinmallin sointia ja ominaisuuksia, mukaan lukien ikoninen high-gain malli “Brown”. Uusi Pushed-malli tuo valokeilaan sisäiset dynamiikkaparannukset harmoniseen saturaatioon ajetun puhtaan vahvistimen miellyttävän kosketusherkällä gainilla. Jokaisessa kuudesta vahvistinmallissa on valittava variaatio, näin saat 12 erilaista sointia. 50 watin perusmalliin verrattuna Katana-50 EX Gen 3:ssa on päivitetty kaiutin tehokkaampaan suuntaavuuteen ja resonanssiin lavalla.

“Sweet Spot” -soundi milla tahansa äänenvoimakkuudella

Kuten jokainen putkivahvistimen ystävä tietää, soundista tulee täyteläisempi, suurempi ja dynaamisempi kun käännät äänenvoimakkuutta isommalle. Valitettavasti ääni on silloin aivan liian luja moniin soittotilanteisiin. Erillinen tehonvaimennin on normaali ratkaisu tässä tapauksessa, mutta se saattaa tuoda mukanaan artefakteja, jotka värittävät vahvistimen sointia ja tuntumaa. Katana Gen 3:n integroitu Power Control yhdistää maailmojen parhaat puolet, lujaa soivan vahvistimen inspiroiva sointi on käytössäsi ilman haittaa sointiin. Käännät vain paneelin säädintä ja valjastat tason sopimaan mihin tahansa tilanteeseen, livesoitosta päivittäisiin makuuhuonejameihin.

Kuuluisat BOSS-efektit

Katana Gen 3:ssa on viisi samanaikaista efektikategoriaa, joihin on ladattu tärkeimpien efektien valikoima BOSS:in historiallisesta kirjastosta. Booster, Mod, FX, Delay ja Reverb-osissa on parannettu äänenlaatu, heti säädettävissä olevat parametrit sekä 15 efektin kokonaisvalikoima kolmen ryhmäkohtaisen variaation ansiosta. BOSS Tone Studion myötä saat lisää mahdollisuuksia; saat kustomoitua sisäiset efektit 60 eri tyypistä ja säädettyä tarkemmin valinnoilla, joita ei vahvistimen paneelista löydy. Ja kun olet asentanut lisävarusteena saatavan Bluetooth® Audio MIDI Dual -adapterin, pääset muokkaamaan soundeja langattomasti keikalla älypuhelimesi BTS editor-sovelluksella.

Lyömätöntä soundinmuokkausta

BOSS Tone Studio for Katana Gen 3:ssa on uusia visuaalisia parannuksia selä graafisia kustomointivaihtoehtoja, joilla soundin säätäminen on nopeampaa ja intuitiivisempaa. Tutustu vahvistinten ja efektien editointivälineisiin, muuta efektijärjestystä ja muokkaa kokonaissoundia kolmiasentoisella Contour-säädöllä ja useilla EQ:illa. Säädä koko järjestelmän asetuksia ja käyttäytymistä. Ja organisoi omia settejä kaikille keikoillesi. Sinulla on myös pääsy BOSS Tone Exchangeen, missä voit ladata ammattisettejä sekä jakaa soundejasi maailmalaajuisen Katana-yhteisön kanssa.

Täydellistä ohjausta lavalla

Katana-50 EX Gen 3:ssa on valikoima tehokkaita välineitä moderneille esiintyjille. Neljään Tone Setting -muistipaikkaan saat tallennettua ja otettua käyttöön täydellisiä vahvistin/efektikokonaisuuksia, takapaneelin liittimiin pääset kytkemään jalkakytkimiä ja ohjauspedaalin kauko-ohjausta varten. GA-FC- ja GA-FC EX -jalkaohjaimilla saat laajennettua mahdollisuuksiasi edelleen, niillä saat ohjattua Katana Gen 3:a lavalla kaikilta osin. Pääset käsiksi neljään Tone Setting -muistipaikkaan (kahdeksan yhteensä), kytke efektejä päälle/pois, integroi ohjauspedaaleita ja muuta. GA-FC EX-mallissa on myös laajennusoptio, jolla saat tuplattua jalkakytkimet tai ohjattua kahta Katana-vahvistinta samaan aikaan.

Laajenna aluettasi

Katana-50 EX Gen 3 toimii kaikissa luovissa tilanteissa. Linkitä helposti kaksi vahvistinta Stereo Expand*-toiminnolla, päävahvistimen master-ohjaus sekä stereoefektit kuten chorus, viive ja kaiku jaetaan kahteen vahvistimeen tuottaen laajan, immersiivisen soinnin. Tai kytkeydy Power Amp -tuloon ja ohita Katanan etuvahvistin, käytössäsi on reaktiivinen AB-luokan pääteosa, jolla voit vahvistaa mallintajaa tai erillistä etuvahvistinta.

*Stereo Expand toimii kaikissa Katana Gen 3- ja MkII -malleissa pois lukien Katana-50 Gen 3 ja Katana-50 MkII.

Pysy yhteydessä

Katana-50 EX Gen 3:ssa on liitäntöjä joka tarpeeseen. Kytke kuulokkeet kun haluat harjoitella rauhassa stereosoundilla. Lähetä syöttö talon PA:han Line Out -liittimestä. Ja äänitä tietokoneen tai mobiililaitteen audio-ohjelmaan USB-C:n avulla. Kaikissa lähdöissä on IR-pohjainen kaappisoundi ja näin suoraan erinomainen soundi, BOSS Tone Studio:sta löydät kolme Air Feel -tyyppiä sekä kaksi kustomoitavaa asetusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA 50 EX GEN3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *