Alkuperäinen hinta oli: 649,00 €.Nykyinen hinta on: 599,00 €.

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä

Kuvaus

Katana-Air EX -kitaravahvistin

Tehokas pöytämallinen vahvistin, ammattitason stereoääni, BOSS langaton liitettävyys, arvostetut Katana vahvistin- ja efektisoundi,t sekä monipuoliset ominaisuudet harjoitteluun, äänityksiin ja keikalle.

Ammattiluokan soundi langattomassa pöytämallisessa vahvistimessa

Katana-Air EX on tehokas langaton pöytämallinen vahvistin, josta saat ison stereosoundin, sekä autenttiset Katana-soinnit kompaktissa koossa. Tämä jokapäiväisen harjoittelun kumppani tuottaa kahdella 5″ kaiuttimella, puisella custom-rungolla sekä 35 watin maksimiteholla kokoaan suurempia täyteläisiä, soivia soundeja. Laajalla vahvistimien luonteenpiirre- ja efektivalikoimalla taittuu mikä tahansa musiikkityyli, ja voit kustomoida asetuksia ja parantaa päivittäisiä sessioita BOSS Tone Studio -kumppanisovelluksella (iOS, Android). BOSS:in edistyneen langattoman teknologian ansiosta sinulla on täysi vapaus liikkua, eikä yksikään instrumenttikaapeli ole tiellä.

Ominaisuudet:

 • Tehokas pöytämallinen kitaravahvistin, BOSS:in edistynyttä langatonta teknologiaa 
 • Täyteläinen, soinnikas stereosoundi. Kaksi 5″ kaiutinta, puinen runko bassorefleksiaukolla sekä 35 wattia maksimitehoa*
 • Viisi monipuolista, Katana-lavavahvistinsarjasta periytyvää vahvistinta, mukana neutraali vahvistin elektroakustisille kitaroille ja bassoille
 • Yli 60 maailmanluokan BOSS-efektiä valmiina
 • Luokkansa johtava BOSS langaton teknologia tuottaa erittäin varmaa ääntä todella pienellä latenssilla.
 • Kompakti langaton lähetin, jopa 12 tuntia toimintaa, sekä integroitu latauspiste vahvistimessa 
 • Kuusi muistipaikkaa omille vahvistin- ja efektiasetuksille
 • BOSS Tone Studio -mobiilisovellus (iOS/Android), syvälliset soundinmuokkausvälineet sekä tehokkaita harjoitusominaisuuksia 
 • Lataa ja jaa Livesetit BOSS Tone Exchange:ssa
 • Sisäänrakennettu USB audio interface tietokoneella tehtävään musiikintuotantoon
 • Stereolinjalähtö, mikitetyn kaiutinkaapin emulaatio
 • Soita analogiseen aux-liittimeen tai Bluetooth®:iin kytketystä mobiililaitteesta tai musiikkisoittimesta soivien kappaleiden mukana  
 • Virta vahvistimeen saadaan joko mukana tulevasta virtalähteestä, AA-paristoista tai lisävaruste Roland BTY-NIMH/A Rechargeable Amp Power Pack:ista
 • Ohjaa efektejä ja muita toimintoja lisävarusteina saatavilla EV-1-WL Langattomalla MIDI-ohjauspedaalilla tai FS-1-WL Langattomalla jalkakytkimellä

*35 watin maksimiteho on käytettävissä, kun mukana olevaa muuntajaa käytetään. AA-paristoja tai BTY-NIMH/A:ta käytettäessä maksimiteho on 20 wattia. 

Lavatason soundia pöytämallisessa vahvistimessa

Katana-Air EX on suunniteltu tuottamaan autenttista lavatyyppistä soittokokemusta pöytäkoossa. Kaksi 5″ custom-kaiutinta on asennettu huolellisesti suunniteltuun puiseen koteloon, tuloksena on keikkavahvistimille tyypillinen täysi soundi täyteläisine resonansseineen. Tanakat, erottelevat soinnit ovat inspiroiva alusta saumattomasti lavavahvistinkattaukseen välittyvien, luonnollisten tekniikoiden hiomiseen. Viritetty bassorefleksiaukko lisää entisestään vahvistimen monipuolisuutta, sillä varmistetaan tiukka bassopään vaste matalalle viritettyjen kitaroiden riffeihin sekä sähköbassotreeneihin. 

Ensiluokkaiset Katana-vahvistimet ja efektit

Katana-Air EX:n soundit periytyvät Katana-lavavahvistimista, ne ovat sovitettuina maksimaalisen ilmeikkäksi pöytämalliseen koteloon. Viisi uniikkia vahvistinpiirrettä tuottavat sointeja kirpeän puhtaista BOSS:in omaan high gain Brown-soundiin. Mukana on myös oma asetus elektroakustisille kitaroille ja bassolle. Käytössäsi on myös yli 60 BOSS-efektiä, mukana on laaja valikoima overdrivejä, säröjä ja boostereita sekä mod-, viive- ja kaikuefektejä optimoituina vahvistimen stereokaiuttimille. Kuuden muistipaikan ansiosta voit tallentaa ja ottaa käyttöön omia vahvistin- ja efektiasetuksia koska tahansa.

Tehokasta BOSS:in langatonta teknologiaa

BOSS:in maineikas digitaalinen langaton kitarateknologia on Katana-Air EX:n ytimessä tarjoten ilmavaa soundia sekä salamannopeaa vastetta ilman ensimmäistäkään viivästystä tai katkoa. Mukana tuleva lähetin toimii jopa 12 tuntia yhdellä latauksella, integroitu liiketunnistin ja valmiustilatoiminto säästävät energiaa kun järjestelmä ei ole käytössä. Voit näin pitää lähettimen kytkettynä sessioiden välillä ja kytkeä setin päälle vain instrumenttia nostaen. Kun on latauksen aika, kytket vain lähettimen vahvistimen kätevään telakkaan. 

Langatonta jalkaohjausta EV-1-WL:llä ja FS-1-WL:llä

Lisävarusteena saatava EV-1-WL Wireless MIDI-ohjauspedaali ja FS-1-WL Langaton jalkakytkin parantavat Katana-Air EX-kokemusta. Saat etänä ohjattua BOSS Tone Studio -sovelluksessa asetettuja toimintoja. Ohjaa äänenvoimakkuutta ja wahia, vaihda patcheja ja käynnistä sovelluksen harjoitustoimintoja—kaikki ilman kaapelia. Lisää tietoa saat EV-1-WL – ja FS-1-WL -tuotesivuilta.

Monipuoliset toiminnot keikoille, äänityksiin ja harjoituksiin

Erittäin monipuolinen Katana-Air EX toimii kaikissa musiikillisissa toimissa. Sisäänrakennettu Bluetooth® antaa mahdollisuuden muokata soundeja BOSS Tone Studio -sovelluksella ja mobiililaitteelta striimaavien kappaleiden mukana soittamisen. Tuoretta inspiraatiota saat kirjautumalla BOSS Tone Exchangeen ja tutustumalla muiden käyttäjien tekemiin soundeihin. Voit myös äänittää raitoja suoraan tietokoneen musiikkiohjelmaan USB:n kautta ja käyttää stereo linjalähtöä mikitetyn kaapin emulaatiolla keikalla suoraan PA:han. Katana-Air EX toimii myös korkean luokan kannettavana Bluetooth-kaiuttimena kun haluat rentoutua ja nauttia musiikkikirjastosi kappaleista. 

Kehitä taitoja nopeammin tehokkailla sessio-työkaluilla 

Muokkaustoimintojen ohella BOSS Tone Studio -sovelluksesta löytyy integroituja välineitä, joilla saat parannettua harjoitteluasi YouTube-sisältöä hyödyntäen. Luo soittolistoja nopeaa aloitusta varten ja keskity olennaiseen toistamalla haluttuja osia looppaamalla. Kun haluat jammailla taustaraitojen ja kappaleiden mukana, automaattinen muistien vaihto tekee kokemuksesta aivan uudenlaisen. Voit vaikkapa asettaa puhtaan soundin säkeistöille, säröä kertseihin sekä high gain-särön ja viiveen sooloon – ja soundit vaihtuvat haluamissasi kohdissa videon soidessa. Voit myös tallentaa omat vaihtoasetuksesi BOSS Tone Exchange -yhteisön käytettäväksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA-AIR EX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *