825,00 

Ilmainen toimitus
Tulossa, ennakkotilaa nyt!

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): KTN-ARTISTG3 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Katana Artist Gen 3 -kitaravahvistin

100 watin huippumalli; combovahvistin, jossa 12″ Waza-kaiutin, kehittynyt Tube Logic -soundi, monipuoliset soinnin muokkausvälineet sekä edistyneitä ominaisuuksia livesoittoon.

Katana-sarjan ylimmällä tasolla, päivitettynä

Katana Gen 3:n myötä BOSS:in suosittu lavavahvistinsarja kehittyy ja on valmis nostamaan kitarismisi seuraavalle tasolle. Huippumalli Katana Artist Gen 3 antaa käyttöösi parhaan Katana-kokemuksen. 100 wattia AB-luokan tehoa, erityisvalmisteinen 12″ Waza-kaiutin sekä joukko edistyneitä sointityökaluja. Uudet Tube Logic -parannukset rikastavat ydinalustaa vieläkin paremmalla soundilla, tuntumalla ja vasteella. Mukana ilmeikäs Pushed-vahvistinmalli sekä ainutlaatuinen Bloom-optio, joka muokkaa vahvistimen tuntumaa ja vastetta. Myös BOSS Tone Studio -sovellus on päivitetty; muokkaus ja muuntelu on nyt vieläkin intuitiivisempaa.

Pääominaisuudet:

 • Kolmannen sukupolven Katana-vahvistin, jossa kehittynyt Tube Logic-sointi ja ilmeikkyys
 • 100 watin huippumalli; combovahvistin, jossa on edistyneitä sointityökaluja sekä erikoisvalmisteinen kotelo
 • Tyylikäs harmaa ja musta etuverkkomatriisi
 • 12” custom Waza-kaiutin tuottaa klassisen brittiläisen stack-kaiuttimen soinnin ja vasteen paremmalla tehonkestolla
 • Kuusi vahvistinmallia–mukana uusi Pushed-tyyppi–sekä valittavat variaatiot kustakin
 • Bloom-kytkin kytkee päälle erityispiirin, joka muokkaa vahvistimen tuntumaa ja vastetta
 • Viisi itsenäistä efektiosaa: Booster, Mod, FX, Delay ja Reverb
 • Solo-osa, jossa oma tason nosto sekä viive-efekti
 • Kolmialueinen Contour kokonaissointivärin muovaamiseen
 • Kolme valittavaa Global EQ -vaihtoehtoa
 • Kolme Cabinet Resonance -vaihtoehtoa: Vintage, Modern ja Deep
 • Kahdeksan Tone Setting -muistipaikkaa kaikkien vahvistin- ja efektiasetusten tallennukseen ja käyttöönottoon
 • Power Control lujaa soivaan sointiin ja dynaamiseen vasteeseen pienillä äänenvoimakkuuksilla
 • Päivitetty Boss Tone Studio -sovellus (Windows/macOS) etäohjaukseen ja muokkaukseen tietokoneella tai mobiililaitteella
 • Lataa ja jaa Katana-soundeja BOSS Tone Exchange:ssa
 • Yhteensopiva edellisten sukupolvien Katana-lavamallien soundien kanssa

Joustavaa liitettävyyttä:

 • Power Amp In etuasteille, mallintajille sekä multiefekteille
 • Stereo Expand -lähtö toisen Katana-vahvistimen linkitykseen
 • Syöttö/paluu-lenkki ulkoisille pedaaleille
 • Liittimet stereokuulokkeille, 6.3 mm:n ja XLR-linjalähdöt sekä USB-lähtö, jossa IR-pohjainen kaappisoundi
 • Kolme kaiutinlähtöä: kaksi 16 ohmin ja yksi 8 ohmin (8 ohmin maksimikuorma)
 • Äänitä/toista raitoja tietokoneen tai mobiililaitteen* musiikkiohjelmaan USB-C®-väylää hyödyntäen
 • MIDI-tulo monipuoliseen kauko-ohjaukseen

* Emme takaa yhteensopivuutta kaikkien kolmansien osapuolien laitteiden ja ohjelmien kanssa. Tuleva laiteohjelmistopäivitys tarjoaa yleisen ajurituen.

Laajennusoptiot:

 • Liittimet jopa kahta ulkoista jalkakytkintä ja yhtä ohjauspedaalia varten
 • Tukee GA-FC- ja GA-FC EX-jalkaohjaimia, saat täyden ohjauksen lavalla
 • Lisävaruste Bluetooth® Audio MIDI Dual -sovitin (BT-DUAL) langattomaan audion toistoon mobiililaitteelta, soundien kustomointi BTS (iOS/Android) -mobiilieditorilla
 • Laajenna soundiasi yhdellä tai kahdella lisäkaiutinkaapilla

BOSS Tone Studio:

 • Päivitetty käyttöliittymä, intuitiivisempi workflow
 • Kustomoi sisäisiä efektejä yli 60 huippuluokan BOSS-tyypeillä
 • Yksityiskohtaisia vahvistimien ja efektien muokkausvälineitä, mm. laajat parametriohjaukset, efektijärjestys ja muuta
 • Kustomoi IR-pohjainen kaappisoundi kuulokkeisiin, linjalähtöihin sekä USB-äänityslähtöön
 • Hienoviritä kolmea Contour-asetusta
 • Kustomoi kolmea Global EQ -ekvalisaattoria
 • Efektilenkin ohjaukset kuten vahvistimen jälkeen/kaiun jälkeen asettelu sekä sarja/rinnakkaistoiminta
 • Tallenna ja järjestele Livesettejä eri soittotilanteisiin

Katana Gen 3: Inspiraatiota ilman rajoja

Edistyneen Tube Logic -vahvistinarkkitehtuurin ja reaktiivisen AB-luokan tehon tukemana BOSS Katana-sarjasta on tullut kitaristien standardi vuoden 2016 esittelynsä alkaen. Katana-vahvistimissa konkretisoituu BOSS:in vuosikymmenien suunnittelu ja -kehittelytieto. Käytössäsi on ammattitason putki-inspiroitunut sointi sekä modernit edut kuten sisäiset efektit, muistien vaihto yhdellä kosketuksella, monipuolinen soundin kustomointi sekä pienempi paino. Katana Gen 3 kohottaa sarjaa laajentamalla aluetta ja monikäyttöisyyttä, saat soittokokemuksen, jota ei muista vahvistimista löydy.

Ensiluokan yksityiskohtia tarkoille soittajille

Huippumalli Katana Artist Gen 3 on rakennettu vastaamaan tarkkojen soittajien hienostuneisiin tarpeisiin. Lukuisat livesoiton ja soundinmuokkauksen välineet ovat suoraan paneelista nopeasti käytettäviä, sen lisäksi voit muokata lukuisia asetuksia BOSS Tone Studio -sovelluksessa. BOSS:in kehittämät, erityisvalmisteiset 12″ Waza-kaiuttimet tuottavat kuulujen 60-luvun 25 wattisten stack-kaiuttimien todellisen luonteen ja vasteen hyödyntäen modernia tehonkestokapasiteettia. Tarkasti viritetty combo-kotelo ja sen leveä jakolevy sekä puoliavoin rakenne maksimoivat vahvistimen täyden potentiaalin tuottaen selkeää, tanakka ja tyydyttävää sointia.

Täsmennettyjä Tube Logic-sointeja

Tube Logic toisintaa putkipiiristön ja kaikki sen kompleksiset vuorovaikutukset komponenttitasolla. Lähetymistapamme jatkaa kehittymistään parantamalla viiden aikaisemmista Katana-malleista tutun vahvistinmallin sointia ja ominaisuuksia, mukaan lukien ikoninen high-gain malli “Brown”. Uusi Pushed-malli tuo valokeilaan sisäiset dynamiikkaparannukset särön reunalla soivan puhtaan vahvistimen kosketusherkällä gainilla. Jokaisessa kuudesta vahvistinmallissa on variaatio, saat näin 12 erilaista sointia. Lisää mukaan vielä kytkettävä Bloom, jolla kytketään täysin erilaisen vahvistinfiiliksen erityispiiri päälle. Soundi herää eloon terävemmän atakin ja runsaan, dynaamisen matalien taajuuksien vasteen myötä. Näitä kahta piirrettä on yleensä vaikea saada aikaan samanaikaisesti.

“Sweet Spot” -soundi milla tahansa äänenvoimakkuudella

Kuten jokainen putkivahvistimen ystävä tietää, soundista tulee täyteläisempi, suurempi ja dynaamisempi kun käännät äänenvoimakkuutta isommalle. Valitettavasti ääni on silloin aivan liian luja moniin soittotilanteisiin. Erillinen tehonvaimennin on normaali ratkaisu tässä tapauksessa, mutta se saattaa tuoda mukanaan artefakteja, jotka värittävät vahvistimen sointia ja tuntumaa. Katana Gen 3:n integroitu Power Control yhdistää maailmojen parhaat puolet, lujaa soivan vahvistimen inspiroiva sointi on käytössäsi ilman haittaa sointiin. Käännät vain paneelin säädintä ja valjastat tason sopimaan mihin tahansa tilanteeseen, livesoitosta päivittäisiin makuuhuonejameihin.

Kuuluisat BOSS-efektit

Katana Artist Gen 3:ssa on viisi samanaikaista efektikategoriaa, joihin on ladattu tärkeimpien efektien valikoima BOSS:in historiallisesta kirjastosta. Booster, Mod, FX, Delay ja Reverb-osissa on parannettu äänenlaatu sekä 15 eri efektiä. Käytössäsi on myös Solo-osa, jossa on oma tason nosto (boost) sekä viive-efekti. BOSS Tone Studion myötä saat lisää mahdollisuuksia; saat kustomoitua sisäiset efektit 60 eri tyypistä ja säädettyä tarkemmin valinnoilla, joita ei vahvistimen paneelista löydy. Ja kun olet asentanut lisävarusteena saatavan Bluetooth® Audio MIDI Dual -adapterin, pääset muokkaamaan soundeja langattomasti keikalla älypuhelimesi BTS editor-sovelluksella.

Lyömätöntä soundinmuokkausta

BOSS Tone Studio for Katana Gen 3:ssa on uusia visuaalisia parannuksia selä graafisia kustomointivaihtoehtoja, joilla soundin säätäminen on nopeampaa ja intuitiivisempaa. Tutustu vahvistinten ja efektien editointivälineisiin, muuta efektijärjestystä ja muokkaa kokonaissoundia kolmiasentoisella Contour-säädöllä ja useilla EQ:illa. Säädä koko järjestelmän asetuksia ja käyttäytymistä. Ja organisoi omia settejä kaikille keikoillesi. Sinulla on myös pääsy BOSS Tone Exchangeen, missä voit ladata ammattisettejä sekä jakaa soundejasi maailmalaajuisen Katana-yhteisön kanssa.

Täydellistä ohjausta lavalla

Katana Artist Gen 3:ssa on valikoima tehokkaita välineitä moderneille esiintyjille. Kahdeksaan Tone Setting -muistipaikkaan saat tallennettua ja otettua käyttöön täydellisiä vahvistin/efektikokonaisuuksia, takapaneelin liittimiin pääset kytkemään jalkakytkimiä, ohjauspedaalin ja MIDI-laitteita kauko-ohjausta varten. GA-FC- ja GA-FC EX -jalkaohjaimilla saat laajennettua mahdollisuuksiasi edelleen, niillä saat ohjattua Katana Gen 3:a lavalla kaikilta osin. Vaihda Tone-asetuksia, kytke efektejä päälle/pois, integroi useita ohjauspedaaleita ja lisää. GA-FC EX-mallissa on myös laajennusoptio, jolla saat tuplattua jalkakytkimet tai ohjattua kahta Katana-vahvistinta samaan aikaan.

Laajenna aluettasi

Katana Artist Gen 3 toimii kaikissa luovissa tilanteissa. Laajenna lavavaikutustasi kytkemällä yksi tai kaksi erillistä kaiutinkaappia. Linkitä helposti kaksi vahvistinta Stereo Expand*-toiminnolla, päävahvistimen master-ohjaus sekä stereoefektit kuten chorus, viive ja kaiku jaetaan kahteen vahvistimeen tuottaen laajan, immersiivisen soinnin. Tai kytkeydy Power Amp -tuloon ja ohita Katanan etuvahvistin, käytössäsi on reaktiivinen AB-luokan pääteosa, jolla voit vahvistaa mallintajaa tai erillistä etuvahvistinta.

*Stereo Expand toimii kaikissa Katana Gen 3- ja MkII -malleissa pois lukien Katana-50 Gen 3 ja Katana-50 MkII.

Pysy yhteydessä

Katana Artist Gen 3:ssa on liitäntöjä joka tarpeeseen. Kytke kuulokkeet kun haluat harjoitella rauhassa stereosoundilla. Lähetä syöttö talon PA:han 6.3 mm:n tai XLR Line Out -liittimestä. Ja äänitä tietokoneen tai mobiililaitteen audio-ohjelmaan USB-C:n avulla. Kaikissa lähdöissä on IR-pohjainen kaappisoundi ja näin suoraan erinomainen soundi, BOSS Tone Studio:sta löydät kolme Air Feel -tyyppiä sekä kaksi kustomoitavaa asetusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA ARTIST GEN3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *