Alkuperäinen hinta oli: 355,00 €.Nykyinen hinta on: 349,00 €.

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): ME-90 Osastot: , , , , Valmistaja:

Kuvaus

ME-90 multiefekti kitaralle

Kompaktisti muotoiltu kitaraprosessori, huippuluokan GT-1000:sta periytyvät BOSS-vahvistimet ja -efektit.

Pro-soundit sekunneissa

BOSS ME-sarja on ollut esiintyvien kitaristien suosikki yli kolmen vuosikymmenen ajan yhdistäen multiefektien voiman intuitiiviseen ohjaukseen; soundien teko vie vain sekunteja. ME-90 on edistynein tähän astisista ME-malleista. Siinä on 24 bittisten AD/DA-muuntimien sekä 32 bittisen liukulukuprosessoinnin tuottama poikkeuksellisen laadukas äänenlaatu, huippuluokan AIRD-vahvistinmallit, IR-lataus, efektilenkki ja paljon muuta. Tämä kompakti, paristokäyttöinen ja täynnä ensiluokkaisia BOSS-soundeja oleva kaikki-yhdessä prosessori tekee kustomoitujen soundisettien tekemisen eri tilanteisiin todella helpoksi.

Perusominaisuudet:

 • Kaikki-yhdessä kitaraprosessori, ensiluokkaiset BOSS-vahvistimet ja -efektit
 • Helppoa pedaaliefektien tyyppistä soundien tekemistä intuitiivisella säätimiin perustuvalla käyttöliittymällä
 • Huippusoundi 24-bit AD/DA:lla, 32 bittisellä liukulukuprosessoinnilla sekä 48 kHz näytteenottotaajuudella
 • Yksitoista huippumalli GT-1000:sta johdettua sisäistä AIRD-vahvistinmallia ja 60 erilaista efektiä
 • Erillinen vahvistinosa sekä seitsemän samanaikaista efektikategoriaa, useita valittavia efektityyppejä
 • Muokkaa parametrejä, vaihda vahvistin- ja efektityyppejä ja muuta BOSS Tone Studiolla
 • Kahdeksan monitoimista jalkakytkintä ja uudelleen muotoiltu ohjauspedaali varvaskytkimellä
 • 36 soittovalmista preset patchia ja 36 käyttäjän patchia omien asetusten tallentamiseen
 • Manual-tila pedaalityyppiseen operointiin, Memory-tila kokonaisten patchien vaihtamiseen
 • Takapaneelin kytkin lähtöjen optimointiin kitaravahvistimelle tai täyden kaistan äänijärjestelmälle
 • Lataa jopa kolme kaiutinimpulssia ME-90 IR Loader-ohjelmalla (Windows, macOS)
 • Syöttö/paluu-lenkki ulkoisille pedaaleille
 • Kevyt, kestävä muotoilu. Värikkäät tilaa ilmaisevat LED:it
 • Toimii neljällä AA-paristolla tai lisävarusteena saatavalla muuntajalla
 • USB-C -liitin BOSS Tone Studion kanssa kommunikointiin ja audion äänittämiseen/toistoon audio-ohjelmilla
 • Lataa ja jaa ME-90 Livesetit BOSS Tone Exchange-verkkosivulla
 • Lisävarusteena saatava Bluetooth® Audio MIDI -tupla-adapteri, jolla voit muokata soundeja ja striimata audiota iOS- tai Android-mobiililaitteelta

Parhaaseen tulokseen pääset, kun päivität ME-90:n uusimpaan järjestelmäohjelman versioon ja BOSS Tone Studion sen uusimpaan versioon!

Nopeaa soundien tekemistä

ME-90:n säätimiin perustuvan käyttöliittymän sekä monipuolisen efektivalikoiman ansiosta saat rakennettua pedaaleja täynnä olevan pedaalilaudan kaltaisia yhdistelmiä ja säädettyä soundeja helposti–ilman kiinnitysten, virranjaon ja kytkentäkaapelien mukanaan tuomaa säätöä. Valitset vain vahvistinmallin tai efektityypin kategoriasta ja käännät säätimiä kunnes soundi on mieleisesi. Käytössäsi on 36 laadukasta, soittovalmista preset patchia sekä 36 käyttäjän muistia, joihin saat tallennettua omia luomuksiasi.

Joustavaa reaaliaikaista ohjausta

ME-90:ssä on kahdeksan pehmeästi toimivaa, hiljaista jalkakytkintä sekä varvaskytkimellä varustettu ohjauspedaali. Ota Memory-tilassa kokonaisia patcheja käyttöön jalkakytkimillä ja vaihda sitten Manual-tilaan, jossa saat suoraan kytkettyä patchin eri efektikategorioita päälle/pois. Jalkakytkimien LED:it ovat eri värisiä, joten keikan tuoksinassa on helppo erottaa eri kategoriat toisistaan. Voit myös asettaa kaikki LED:it palamaan samalla värillä näyttämään eri tiloja halutessasi.

Korkealuokkaisia BOSS-efektejä

ME-90 asettaa massiivisen BOSS-efektien kirjaston käyttöösi, sen seitsemässä eri kategoriassa on huippumalli GT-1000:sta periytyviä valikoimia. Kaikki tarvitsemasi on täällä, overdrive- ja distortion-säröistä vire/modulointiefekteihin, viiveisiin sekä korkealuokkaisiin kaikuihin. Käytössäsi on myös 11 erityistä Pedal FX-efektiä sekä erikoisefektejä kuten akustisen kitaran simulointi ja alavire-viritykset. Efektityyppejä on kaikkiaan 60 ja yli 20 lisää löytyy BOSS Tone Studion kautta. Ulkoisia pedaaleja varten on send/return loop. Saat tallennettua loopin päällä/pois-asetuksen patchiin sekä onko loop ennen vai jälkeen vahvistinmallin signaaliketjussa.

Ensiluokkaisia vahvistinsoundeja AIRD-teknologialla

Efektien lisäksi ME-90:ssä on GT-1000:sta peräisin olevia vahvistinmalleja, jotka toteutetaan edistyneellä, autenttisesta putkisoinnistaan ja vasteestaan tunnetulla AIRD-teknologiallamme. Yhdessätoista sisäisessä vahvistintyypissä on kaikki puhtaista combo-soundeista ankariin high-gain stackeihin. Lisää valinnanvaraa löytyy BOSS Tone Studiosta. Jokaisessa vahvistimessa on mukana kaappisoundi, jonka voit lähettää PA:han tai äänityslaitteeseen. Saat ladattua kolme kaiutinimpulssia ja näin personoitua soundeja makusi mukaisiksi.

Muokkaa, kustomoi ja laajenna

BOSS Tone Studio (macOS ja Windows) laajentaa luovaa aluettasi; saat muokattua soundejasi ja muutettua joitakin vahvistin- ja efektityyppejä vaihtoehtoihinsa. Lisäksi saat tallennettua ja järjestettyä patcheja eri tyyppisiä keikkoja varten, ladattua ammattilaisten asetuksia BOSS Tone Centralissa ja vaihdeltua patcheja ME-90 yhteisön jäsenten kanssa BOSS Tone Exchangessa. ME-90 tukee myös lisävarusteena saatavaa Bluetooth® Audio MIDI Dual -sovitinta, jonka avulla saat striimattua musiikkia mobiililaitteelta ja langattomasti muokattua soundeja erityistä iOS/Android BTS-editorisovellusta käyttäen.

Kevyt, kestävä ja valmis tien päälle

ME-90 on kevyempi kuin edellisten sukupolvien mallit silti säilyttäen BOSS:in tunnetun luotettavuuden. Uudelleen suunnitellulla ohjauspedaalilla saat ohjattua eri parametrejä vielä tarkemmin. Prosessoriin saat virtaa joko neljästä AA-paristosta tai lisävarusteena saatavasta muuntajasta. Takapaneelin kytkin optimoi lähdöt kitaravahvistinta tai täyden kaistan äänijärjestelmää varten. BOSS Tone Studion kanssa kommunikoinnin lisäksi voit käyttää ME-90:n USB-C -liitäntää tietokoneen audio interfacena audio-ohjelmasi kanssa.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/global/products/me-90/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS ME-90”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *