Uutuus!

415,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)

Kuvaus

ME-90B – multiefekti bassolle

Kompaktin kokoinen bassoprosessori, huippuluokan BOSS-vahvistimet ja efektit.

Luo ja soita, tässä ja nyt

Esittelyssä ME-90B, avoin ME-prosessori, joka on täynnä ammattiluokan välineitä basisteille. Laajenna luovaa aluettasi 61 bassolle optimoidulla efektillä. Muokkaa ydinsoundiasi 10 uusimmalla AIRD-teknologiaa hyödyntävällä basson etuasteella. Kytkeydy lavavahvistimiin, talon PA:han sekä tietokoneisiin. Käsikäyttöisen käyttöliittymän, ohjauspedaalin sekä jalkakytkimien avulla saat luotua ja soitettua tässä ja nyt ilman esteitä tai hidasteita.

Ominaisuudet:

 • Kaikki-yhdessä bassoprosessori, ensiluokkaiset BOSS-vahvistimet ja -efektit
 • Helppoa pedaaliefektien tyyppistä soundien tekemistä intuitiivisella säätimiin perustuvalla käyttöliittymällä
 • Huippusoundi 24-bit AD- ja 32-bit DA-prosessoinnilla, 32 bittisellä liukulukuprosessoinnilla sekä 48 kHz näytteenottotaajuudella
 • 61 efektiä BOSS:in bassoefektikirjastosta
 • Kymmenen sisäistä AIRD-etuastemallia, mukana uusia tyyppejä
 • Erillinen etuasteosa sekä kuusi samanaikaista efektikategoriaa, useita valittavia efektityyppejä
 • Muokkaa parametrejä, vaihda vahvistin- ja efektityyppejä ja muuta BOSS Tone Studiolla
 • Kahdeksan monitoimista jalkakytkintä ja ohjauspedaali varvaskytkimellä
 • 36 soittovalmista preset muistia ja 36 käyttäjän muistia omien asetusten tallentamiseen
 • Manual-tila pedaalityyppiseen operointiin ja Memory-tila asetuskokonaisuuksien vaihtamiseen
 • Blend-säädin suoran bassosoundin mukaan tuomiseen
 • 6,3 mm:n stereolähtö sekä mono XLR-lähtö, maadoituksen irrotuskytkin
 • Takapaneelin kytkin 6,3 mm:n lähtöjen optimointiin bassovahvistimelle tai täyden kaistan äänijärjestelmälle
 • Syöttö/paluu-lenkki ulkoisille pedaaleille
 • Kevyt, kestävä muotoilu. Värikkäät tilaa ilmaisevat LED:it
 • Lataa jopa kolme käyttäjän kaiutin-impulssivastetta
 • Toimii neljällä AA-paristolla tai lisävarusteena saatavalla muuntajalla
 • USB-C® -liitin BOSS Tone Studion kanssa kommunikointiin ja audion äänittämiseen/toistoon audio-ohjelmilla
 • Lataa ja jaa ME-90B Livesetit BOSS Tone Exchange:ssa
 • Lisävarusteena saatava Bluetooth® Audio MIDI -tupla-adapteri, jolla voit muokata soundeja ja striimata audiota iOS- tai Android-mobiililaitteelta

Vaivatonta luovaa kontrollia

ME-90B:stä löytyy kaikki, mitä esiintyvä basisti tarvitsee. Käyttöliittymänä on klassinen BOSS ME, eli nopeaa pedaaliefekti-tyyppistä toimintaa. Jokaisessa efektikategoriassa on itsenäiset parametrisäätimet, näin saat säädettyä sointia välittömästi. Manual-tilassa on jalkakytkinohjaus jokaiselle kategorialle, Memory-tilassa puolestaan saat otettua käyttöön 36 erilaista usean efektin custom-valikoimaa. Jokaisessa jalkakytkimessä on eri värinen LED, voit halutessasi asettaa kaikki LED:it näyttämään kiinteää väriä merkitsemään eri tiloja.

Ensiluokkaisia BOSS-efektejä

ME-90B:ssä on huippuluokan vaihtoehdot BOSS:in bassoefektikirjastosta organisoituna kuuteen loogiseen osaan, joita voidaan käyttää saman aikaisesti. Käytä olennaisia soinninmuokkajia kuten kompressorit, vire-efektit ja suotimet. Tutki aggressiivisempia tekstuureita drive- ja syntikka-efekteillä. Laajenna soundia moduloinneilla, viiveillä ja kaiuilla. Ja hyödynnä omaa ohjauspedaalia käyttävien erityisefektien valikoimaa. Mukana on myös Blend-säädin, jolla voit säätää mukaan suoraa basson ääntä selkeyttämään sointia sekä send/return loop, johon saat kytkettyä erillisiä pedaaleita.

Kiinteää bassosoundia

Vahva perussoundi on minkä tahansa hyvän bassosetin ydin. ME-90B:n Preamp/EQ-osassa on kymmenen edistyneen AIRD-teknologian mahdollistamaa, inspiroivaa etuastetyyppiä. Nopeat soinnin muutokset onnistuvat gain- ja EQ-säätimillä. Ilmaise persoonallista omaa tyyliäsi BOSS originaaleilla kuten Natural ja Drive Bass. Tai ota vaihtoehtoisesti käyttöön klassisten bassovahvistinten autenttisia malleja vintagesta moderniin. Mukana on myös Acoustic-tyyppi, joka on optimoitu elektro-akustisille ja pystybasson mikeille sekä pelkkä EQ-valinta puhtaisiin DI-soundeihin.

Esiinny, harjoittele ja äänitä

Monipuolisen liitettävyyden ja kompaktin, paristokäyttöisen muotonsa ansiosta ME-90B on valmis kaikkiin soittotilanteisiin. 6.3 mm:n lähdöt toimivat monona tai stereona, saat optimoitua ne nopeasti lavavahvistimia tai linjatasoisia laitteita varten yhdellä takapaneelin kytkimellä. Käytössäsi on myös XLR-jakki maadoituksen irrotuskytkimellä, siitä saat kätevästi balansoidun DI-signaalin talon PA:han. ME-90B:n etuasteilla ja efekteillä saat studioluokan soundin suoraan USB-äänitykseen audio-ohjelmissa. Kuulokeliitintä voit hyödyntää hiljaiseen soiton hiomiseen, taustaraidat soivat tietokoneelta USB:n yli.

Muokkaa, kustomoi ja laajenna

BOSS Tone Studio (macOS ja Windows) laajentaa luovaa aluettasi; saat muokattua soundejasi ja vaihdettua joitakin etuvahvistin- ja efektityyppejä vaihtoehtoihinsa. Saat myös järjestettyä muisteja eri keikkoja varten ja täydennettyä sisäisiä kaiutin-impulssivasteita kolmella omasta kirjastostasi. Kun tarvitset tuoretta inspiraatiota, kirjaudu BOSS Tone Exchange:en ja vaihtele Livesettejä maailmanlaajuisessa ME-90B-yhteisössä. Lisävarusteena saatavalla Bluetooth® Audio MIDI Dual -sovittimella saat striimattua musiikkia mobiililaitteelta ja langattomasti muokattua soundeja erityistä iOS/Android BTS-editorisovellusta käyttäen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS ME-90B”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *