Alkuperäinen hinta oli: 205,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

Ilmainen toimitus
Tilapäisesti loppu (kysy saatavuus)

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): NS-1X Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

NS-1X Noise Suppressor – edistynyttä MDP-teknologiaa hyödyntävä seuraavan sukupolven kohinanvaimennin ja erittäin nopea gate

Ilman häiriöitä

Edistyneen BOSS MDP-teknologian vauhdittama NS-1X vaimentaa häiriöitä älykkäästi vaikuttamatta kitaran tai basson luonnolliseen sointiin tai soittofiilikseen. Reduction-tilassa settisi pysyy hiljaisena missä tahansa normaalissa soittotilanteessa, Gate-tila puolestaan antaa käyttöösi äärimmäisen nopean gaten, jolla varmistat tarkkojen high gain -riffien pysymisen terävinä ja selkeinä. Monipuolinen ja helppokäyttöinen NS-1X on tärkeä työkalu häiriö- ja kohinaongelmien hallinnassa harjoitellessa, keikkaillessa ja äänittäessä.

Ominaisuudet:

 • Seuraavan sukupolven kohinanvaimennin ja gate kitaralle, bassolle ja muille elektronisille musiikki-instrumenteille
 • Älykäs BOSS MDP-teknologia eliminoi häiriöt vaikuttamatta soittofiilikseen tai -vasteeseen
 • Intuitiivista operointia Threshold-, Decay- ja Damp-säätimillä
 • Reduction-tila yleisiin häiriönvaimennustarpeisiin
 • Gate-tila erittäin nopeaan häiriönpoistoon tapping-, sweeping- ja raskaisiin, rytmisiin soittotyyleihin, joissa high gain -soundi on olennainen osa
 • Mute-tila, jossa saat hiljennettyä instrumenttisignaalin pedaalin kytkimen ollessa alhaalla (pedaali toimii joko Reduction- tai Gate-tilassa, kun kytkin on ylhäällä)
 • Vaimennusilmaisin, josta näet vaimennusstatuksen dynaamisesti
 • Send/return-lenkki, jonka avulla saat optimoitua häiriönvaimennuksen käyttäessäsi hälyisiä pedaaleja kuten overdrivet ja distortionit
 • DC Out-lähtö virran jakamiseksi muille pedaaleille (tarvitset PSA-muuntajan sekä PCS-20A -rinnakkaiskaapelin (lisävarusteita))
 • Viiden vuoden BOSS-takuu

Huippuluokan häiriönvaimennusta

Taustahäiriöt voivat olla ongelmallisia kitaran- ja bassonsoitossa, varsinkin kun käytössä on high gain -setti. NS-1X:ssä käytetty erityinen MDP-prosessointi tuottaa nopeaa, huomaamatonta toimintaa eri tilanteissa. Saat luonnollista atakkia ja sointia ilman artefakteja, joita perinteisissä kohinanvaimennusjärjestelmissä saattaa ilmetä. Suuren nopeuden digitaaliteknologia analysoi tulevaa signaalia usealla tasolla reaaliajassa mahdollistaen erittäin yksityiskohtaisen prosessoinnin, joka tekee juuri oikean määrän häiriönvaimennusta soittotyylistä tai esiintymispaikasta riippumatta.

Maksimaalista monikäyttöisyyttä

NS-1X:ssä on useita toimintatiloja, joilla saat hienoviritettyä häiriönvaimennusta tarpeittesi mukaisesti:

 • Reduction—Tämä tila tuottaa hienovaraista häiriönvaimennusta, joka toimii useimmille instrumenteille ja soittotyyleille. Sävelet soivat luonnollisesti ja ilman häiriöitä kaikilla mikkityypeillä, myös matalan ulostulotason yksikelaiset.
 • Gate—Ihanteellinen high gain -soundeihin, tämä tila hiljentää äänen välittömästi kun soiva signaali lakkaa. MDP tuottaa salamannopeaa vastetta, johon muut pedaalit eivät kykene. Tuloksena on luonnollinen soittofiilis ja iskevä atakki perkussiivisiin djent-riffeihin, sweeppauksiin sekä legato tappingiin.
 • Mute—Tässä tilassa pedaalin bypass-asetus muuttuu käteväksi mute-kytkimeksi helpottaen instrumentin vaihtoa, viritystä ja väliaikoja. NS-1X toimii joko Reduction- tai Gate-tilassa, kun pedaalikytkin on off-asennossa. Asetus saadaan tehtyä helposti käynnistettäessä.

Nopeaa ja helppoa operointia

Intuitiivisten ohjainten sekä multi-LED-merkkivalon ansiosta saat täydellisen häiriönvaimennusprofiilin käyttöösi sekunneissa:

 • Threshold—Määrittää tason, jonka alittuessa häiriönvaimennus alkaa. Reduction-tilassa aloita säädin pienimmässä asennossa ja käännä sitä myötäpäivään kunnes häiriö katoaa. Gate-tilassa aloita säädin suurimmassa asennossa ja käännä säädintä pikkuhiljaa pienemmälle saavuttaaksesi sinua miellyttävän atakkivasteen.
 • Decay—Määrittää, koska valittu tila saavuttaa maksimaalisen häiriönvaimennuksen. Aloita pienimmästä asetuksesta ja käännä säädintä myötäpäivään, jos tarve on saada luonnollisempi äänen vaimeneminen.
 • Damp—Tämä säätää häiriönvaimennuksen määrää. Korkeammilla asetuksilla häiriönvaimennuksen vaikutus kuuluu voimakkaammin ja selkeämmin. Pienemmillä asetuksilla vaikutus on vähäisempi, tuloksena saattaa olla luonnollisempi tulos joillakin soittotyyleillä.
 • Vaimennusilmaisin–Näyttää sen hetkisen vaimennusstatuksen.

Tarkka luenta

NS-1X havaitsee tuloon syötetyn signaalin ja aktivoi lähdön häiriönvaimennuksen. Se toimii parhaiten, kun instrumenttisi on kytkettynä suoraan tuloliittimeen ennen muita pedaaleita. Enemmän häiriöitä tuottavia pedaaleja kuten distortion- ja overdrive-pedaaleja käytettäessä parhaaseen lopputulokseen pääset, kun kytket ne NS-1X:n send/return-lenkkiin. Tämä mahdollistaa jatkuvan puhtaan tulosignaalin luennan sekä samanaikaisesti loopissa olevien pedaalien häiriöiden poistamisen. Tuloksena on jouhevin toiminta niitä päälle/pois kytkettäessä.

Ensiluokkaista häiriönpoistoa kitaralle, bassolle ja muille instrumenteille

Edistyneen digitaalisen prosessoinnin sekä laajan taajuusvasteen ansiosta NS-1X tuottaa lyömätöntä häiriönpoistoa normaalivireisille kitaroille ja bassoille sekä laajemman sointialueen soittimille, joissa on enemmän kieliä. Se on myös erinomainen häiriönpoistaja kosketinsoittimille sekä muun tyyppisille elektronisille instrumenteille.

MDP: Edistynyttä teknologiaa, huippuluokan sointia

Hyödyntäen vuosikymmenien tutkimus- ja kehitystyötä BOSS:in kehittämä Multi-Dimensional Processing (MDP)-teknologia tarjoaa tuoreen tulokulman poikkeuksellisen laadukkaaseen sointiin. MDP analysoi reaaliajassa äänen eri elementtejä kuten taajuus, yläsävelet, dynamiikka, mikin vaste ja muuta. Soiton eri luonteenpiirteet kuten sointialue, yksittäiset äänet vs. soinnut, venytykset, vibraaton määrä jne analysoidaan myös Jokaista yksittäistä elementtiä prosessoidaan eri tavoin ja näin saavutetaan optimoitu sointi soiton aikana. Erittäin yksityiskohtaisen, high tech-lähetymistapansa ansiosta MDP tuottaa äänenlaatua ja soitettavuutta, joka ulottuu huomattavasti perinteisen efektiprosessoinnin mahdollisuuksien tuolle puolen.

Toimii 9V paristolla (mukana) tai -muuntajalla (lisävaruste).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS NS-1X NOISE SUPPRESSOR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *