159,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): OC-5 Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

OC-5 Octave – oktaavipedaalien uusi standardi

Seuraavan sukupolven BOSS-oktaavipedaali, jossa on vintage- ja polyfoninen tila, salamannopea luenta sekä laajennettu toiminta-alue. BOSS OC-5 asettaa uuden standardin oktaavipedaalien toimintaan yhdistämällä klassiset BOSS-oktaavisoinnit uusimpaan luentateknologiaan Vintage-tilassa käytössäsi on täydellinen legendaarisen monofonisen OC-2:n soundi uudelleen luotuna, Poly-tila puolestaan tarjoaa useita parannuksia laajemman alueen soittoon. Oktaavi ylös -ominaisuuden ansiosta käytössäsi on nyt kolmen oktaavin alue erilaisia luovia ratkaisuja varten. Paksuista matalista monosoundeista oktaavisiirrettyihin sointuihin ja muihin; OC-5 tuottaa laajimman alueen, parhaimman äänenlaadun sekä parhaan soitettavuuden verrattuna mihin tahansa oktaavipedaaliin.

  • Yleisin oktaavipedaali päivitettynä parannetuilla ominaisuuksilla
  • Uudelleen kehitetty luentateknologia tuottaa luotettavampaa vastetta sekä luonnollisen soittotuntuman ilman latenssia
  • Vintage-tila luo uudelleen alkuperäisen OC-2:n monosoundin
  • Poly-tila sointujen soittoon, Range-säätimellä asetat sävelalueen, jolla efekti toimii
  • Poly-tilan Lowest Range -asetuksella saat asetettua oktaaviefektin ainoastaan soinnun alimmalle äänelle  
  • Uusi oktaavi ylös -efekti, käytettävissä itsekseen tai sekoitettuna mukaan oktaavi alas -efekteihin
  • Mode-kytkin optimoi äänentunnistuksen kitaralle tai bassolle
  • Direct-lähtö wet/dry-kytkentöihin
  • Viiden vuoden BOSS-takuu  

Korkeaoktaanista oktaavitoimintaa

Uusimman BOSSin reaaliaikaisprosessointi-teknologian vauhdittamana OC-5 tuottaa poikkeuksellista sointia ja soitettavuutta. Kokemus on ilmeikkäin ja monipuolisin koskaan. Parannettu luentatoiminto on avainasemassa; sen ansiosta sointi on selkeää ja tarkkaa eikä latenssia ole. OC-5:ssä on lisäksi laajempi sointialue sekä suurempi polyfonia kuin aiemmissa OC-malleissa, käytössäsi on kaikki oktaavitarpeet yksissä kuorissa täyttävä pedaali.

Klassisia sointeja Vintage-tilassa

Vuonna 1982 julkaistu OC-2 oli maailman ensimmäinen moderni oktaavipedaali kitaroille ja bassoille. Edelleen soittajien arvostaman pedaalin lämmin ja silti läsnäoleva soundi istuu täydellisesti miksauksiin ja sen tunnusomainen sointi on kuultavissa monilla kuuluisilla kappaleilla. OC-5:n Vintage-tila antaa käyttöösi OC-2:n ikonisen monosoundin, bonuksena saat uuden luentatoiminnon mukanaan tuoman paremman vasteen. -1 ja -2 oktaavin efekteille sekä suoralle äänelle on omat säätimensä, näin käytössäsi on lukematon määrä oktaavitehoja.

Parannettu Poly-tila

OC-5:ssä on myös fiksun Poly-tilan parannettu versio, joka oli ensimmäistä kertaa tarjolla OC-3 Super Octave -pedaalissa. Saat soitettua täysiä sointuja oktaaviefekteillä maustettuna. Säädettävä Range-toiminto rajoittaa efektin instrumenttisi alimpiin säveliin, näin saat soitettua oktaavibassoja normaalien ylempien rekisterien sointujen ja melodioiden mukana. Uusien luennan parannusten ansiosta voit jopa erottaa oktaaviefektin ainoastaan soinnun alimmalle äänelle – käännät vain Range-säädön ”Lowest”-asentoon.

Laajennettu alue oktaavi ylös -säätimellä

OC-5:n siisteihin uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös oktaavi ylös -efekti, joka on käytettävissä sekä Vintage- että Poly-tiloissa. Säädät vain erillisestä +1 OCT-säätimestä tarpeellisen määrän efektiä soimaan. Käytä oktaavi ylös -efektiä itsekseen ja saat aikaan 12-kielisen soundeja sekä ainutlaatuisia soolosointeja, tai sekoita sitä mukaan oktaavi alas -efekteihin ja saat laajennettuja sointuja sekä superpaksuja soolosoundeja.

Guitar/Bass-kytkin sekä Direct Out

OC-5:n luentatoiminto saadaan optimoitua erillisellä pedaalin rungossa olevalla kytkimellä joko kitaralle, tai bassolle. Direct Out -liittimestä saat helposti reititettyä suoran ja efektoidun signaalin eri määränpäihin, vaikkapa kahteen lavavahvistimeen tai mikserin tai audio interfacen eri kanaviin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS OC-5 OCTAVE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.