Alkuperäinen hinta oli: 259,00 €.Nykyinen hinta on: 249,00 €.

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): RE-2 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

RE-2 Space Echo digitaaliviive

Legendaarinen Roland RE-201 Space Echo-kokemus pedaalilautaan sopivana BOSS-pedaalina.

Autenttinen Space Echo-kokemus kompaktina pedaalina

Vuonna 1974 esitelty ja yli 14 vuotta tuotannossa ollut Roland RE-201 Space Echo on musiikkihistorian yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista ja halutuimmista laitteista. Tämä nauhaan perustuva klassikko ja sen helposti tunnistettavat rytmiset viivesoundit, lämmin sointi sekä erittäin musikaaliset soinnilliset omalaatuisuudet inspiroivat edelleen muusikkoja, tuottajia sekä audiomiksaajia yli neljä vuosikymmentä myöhemmin.
RE-2 tuo Space Echon autenttisen soundin ja käyttäytymisen nyt ensi kertaa käytettäväksi BOSS compact-sarjan pedaalimuodossa. Intensiivisen R&D:n sekä uusimpien innovaatioidemme tukemana RE-2 tuottaa RE-201:n maagisen soundin pedaalilautaan sopivassa muodossa–yksityiskohtiaan myöden virheettömänä laitteena yritykseltä, joka suunnitteli myös alkuperäisen.

 • Legendaarisen Roland RE-201 Space Echon sointi ja käyttäytyminen BOSS compact-pedaalina
 • Klassinen monen äänipään nauhakaikusoundi, pidennetty viiveaika
 • Alkuperäinen kolmen äänipään konfiguraatio sekä 11 eri soundiyhdistelmää
 • Vintage RE-201-jousikaikusoundi modernina stereoversiona
 • Wow & Flutter-säätö eri määriin luonnollista nauhamodulaatiota
 • Twist-efekti jalkakytkinohjauksella
 • Valitse prosessoimattoman analogisen kuivan signaalin tai alkuperäisen Space Echo-etuasteen mallinnuksen välillä
 • Tap tempo- sekä carryover-toiminnot
 • True stereo tulo ja lähtö
 • Tuki laajemmalle ohjaukselle erillisillä kytkimillä tai ohjauspedaalilla
 • Toimii 9V-paristolla (mukana) tai -virtalähteellä (lisävaruste)
 • Viiden vuoden BOSS-takuu

RE-201 Space Echo: Yksinkertaisesti legendaarinen

Kun nauhapohjaiset nauhakaiut olivat musiikissa standardeja, RE-201 oli luokkansa johtaja. Kolmella tasaisin välein asetetulla äänipäällän sekä jousikaikutankilla varustettu laite pystyi tuottamaan kaikkea puhtaista yksittäisistä viiveistä paksuihin rytmisiin toistoihin sekä massiivisiin aaltoihin. RE-201:n vetoava sointi oli monen tekijän summa, magneettinauhan lämpimän saturaation kompressiosta moottorin nopeusvaihteluiden aikaan saamiin liikkuviin modulointeihin, kitkasta ja muista elementeistä. Analogista etuastetta ei sovi myöskään unohtaa; se oli yksi avainelementteistä Space Echon rikasta sointivalikoimaa tuotettaessa.

Mestariteos uudesti syntyneenä

Kehittäessään RE-2:a ja isoveli RE-202:a BOSS-suunnittelijat ovat täysin toisintaneet kaikki ne RE-201:n kompleksiset, epälineaariset ominaisuudet, jotka muodostivat sen kuolemattoman, ilmeikkään soundin. Analysoimme huolellisesti useita vintage RE-201:ä, mukaanlukien uuden veroisen laitteen BOSS:in ja Rolandin tehdasarkistosta. Kaikki sointiin vaikuttavat seikat luotiin uudelleen kokonaan uusilla algoritmeilla: nauhan kulkurata, äänitys/toistomekanismi, moottorivariaatiot, etuasteen väritys, nauhan ikä, jousikaiun ominaisuudet sekä muita seikkoja.

Matka syvälle avaruuteen

RE-2 puristaa RE-201:n täyden soinnin ja luonteen klassiseen BOSS compact-pedaalimuotoon. 11 asennon mode-valitsimella saat otettua käyttöön eri virtuaalisia äänipäitä jousikaiulla tai ilman ja saat säädettyä viiveen ja kaiun määrät omilla tasonsäätimillään. Jokainen toiminta on replikoitu täydellisen tarkasti, esimerkkinä vaikkapa se vähittäinen vireenmuutos, joka tapahtuu Repeat Rate-säädintä käännellessä tai käsistä lähtevä kierto Intensity-säätimen maksimiasennossa. Ilmeikkäällä Wow & Flutter-säätimellä saat loihdittua kuuluviin kaikki nuo Space Echolle niin luonteenomaiset modulaatiopiirteet.

Moderneille soittajille rakennettu

RE-2 vie Space Echo-kokemuksen pidemmälle lisäämällä mukaan monipuolisia ominaisuuksia tämän päivän musiikkiin. Viiveaika on tuplattu ja tap tempo lisätty mukaan. Viileällä Twist-toiminnolla saat luotua dynaamisia erikoistehosteita soiton aikana. Suoraan signaaliin saat valittua joko RE-201:n etuasteen lämpimän ja paksun soinnin tai puhtaan, prosessoimattoman version. Täysi stereo I/O on käytettävissäsi ja voit myös mykistää suoran signaalin rinnakkaiskytkentöjä sekä studiokäyttöä varten. Saat ohjattua RE-2:a monipuolisemmin erillisillä jalkakytkimillä tai ohjauspedaalilla, mukaan lukien useamman paneelitoiminnon samanaikainen ohjaaminen pedaalilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS RE-2 SPACE ECHO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *