389,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): VE-22 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

VE-22 Vocal Performer

Monipuolisia BOSS-lauluefektejä ja ammattitason mikrofonietuaste lavalle, äänityksiin, harjoituksiin ja livestriimauksiin.

Anna lauluille lisää voimaa

Ota laulusoundisi omiin käsiisi VE-22:lla. Se on erityisesti laulajille suunniteltu, kannettava multiefektien työkalupakki. Esiinny hyödyntäen monipuolista korkealuokkaisten BOSS-prosessoreiden kirjastoa, studiotyön perusparannuksista dramaattisiin ääntä muuttaviin efekteihin. Laajenna äänialuettasi reaaliaikaisilla harmonioilla. Luovuuden saat loistamaan vapaasti soljuvan käyttöliittymän ja monipuolisten harjoitteluun, äänittämiseen ja verkossa tapahtuvaan striimaukseen soveltuvien ominaisuuksien ansiosta. Kun VE-22 on signaaliketjussasi, olet valmiina tuottamaan muistettavia, iskeviä lauluesityksiä joka puolella, missä esiinnyt.

Ominaisuudet:

 • Edistynyt multiefektiprosessori, laaja valikoima soundinmuokkausvälineitä vokalisteille
 • Ehosta soundiasi perusefekteillä kuten kompressori, EQ, viive, echo, kaiku ja muut
 • Luo prosessoituja soundeja lo-fi -, distortion-, radio-, ring mod- ja muilla erikoisefekteillä
 • Automaattinen vireenkorjaus hienovaraiseen hienoviritykseen tai aggressiivisiin elektronisiin sointeihin
 • Harmonia- ja tuplaustoiminnot vaikuttaviin kuorosoundeihin
 • Rakenna upeita soundeja nopeasti intuitiivisen käyttöliittymän avulla
 • Selkeä väri-LCD ja monikäyttöiset säätimet nopeaan parametrien käsittelyyn
 • 50 valmista preset-muistia ja 99 muistipaikkaa omien asetusten tallentamiseen
 • XLR-mikkitulo, jossa phantom-virran syöttö sekä mikkiherkkyyden säätö
 • Kaksi XLR-lähtöä, stereo-, tuplamono- tai wet/dry-operointiin
 • USB-C äänittämiseen ja audion toistoon tietokoneen tai mobiililaitteen kautta
 • Aux-tulo suosikkikappaleiden ja taustojen mukana laulamiseen
 • Oma looper harjoitteluun, keikalle ja ideoiden kehittämiseen
 • Kolme toiminnoiltaan muutettavaa kytkintä, laaja pinta jalalla tai käsin operointiin
 • Liitin kahta ulkoista jalkakytkintä tai yhtä ohjauspedaalia varten
 • Toimii neljällä AA-paristolla tai lisävarusteena saatavalla muuntajalla
 • Lisävaruste CN-VE22 kantolaukku VE-22:a, mikkiä, kaapelia ja tarvikkeita varten
 • Emme takaa yhteensopivuutta kaikkien kolmansien osapuolien laitteiden ja ohjelmien kanssa

Erinomaisia BOSS Vocal-efektejä

VE-22 on täynnä maineikkaan BOSS Vocal Performance -teknologian uusimpia ominaisuuksia. Tue ääntäsi perusprosessoinnilla ja tee soundista elävä immersiivisillä viiveillä ja kaiulla. Tutki sitten elektronisten värien ja aggressiivisten tekstuurien universumia käyttäen siistejä muuntoefektejä kuten auto pitch, distortion, lo-fi, modulaatio ja muut. Käytettävissäsi on 50 valmista preset-soundia ja niiden lisäksi 99 paikkaa, joihin voit tallentaa omia yhdistelmiäsi eri kappaleisiin ja tyyleihin.

Vaikuttavia harmonioita

VE-22:n tehokkaat harmonisointi- ja tuplaustoiminnot tekevät helpoksi päätä kääntävien yhtye-efektien luomisen yhdestä äänestä. Valitset vain tyypin, asetat kappaleen sävellajin ja alat laulaa. Harmonioiden muuttaminen, tasojen säätö ja muu on helppoa paneelin säätimillä. Saat myös asetettua harmoniat laitteen kytkimelle ja kytkettyä ne päälle ja pois soiton aikana tarpeesi mukaan.

Luo hetkessä

VE-22:n selkeä käyttöliittymä rohkaisee sinua olemaan luova livenä käyttämäsi laulusoundin kanssa. Harmony-, Effect- ja Echo-osissa on monitoimiset säätimet, joilla saat säädettyä ylimmän tason parametreja, kytkettyä osan pois yhdellä napautuksella tai sukella syvemmälle asetuksiin tuplaklikkaamalla. Värinäytön ja säätimien ympärillä olevien valojen ansiosta sinulla on aina selkeä kuva siitä, mitä tapahtuu. Kolme kustomoitavaa kytkintä on suunniteltu käytetäväksi jaloilla tai käsillä, saat tarvittaessa kytkettyä lisäohjausta varten ohjauspedaalin tai erillisen jalkakytkimen.

Varmuutta soittoon

VE-22 antaa käyttöösi kaiken mitä tarvitset huippuluokan soundiin, saat syötettyä sen talon PA-järjestelmään, lavavahvistimeen tai tallentimeen. Laitteessa on XLR-tulo sekä integroitu etuvahvistin ammattiluokan lavamikrofoneille sekä phantom-virta huippuluokan kondensaattorimikeille. High/low gain-kytkin, herkkyyskytkin takapaneelissa, sekä tasomittari, joiden avulla saat optimoitua tulosignaalin lähes mille tahansa mikille. Kompressori, EQ, de-esseri ja muut studion perustarpeet ovat myös käsillä valmiina auttamaan jokaista esitystä vakuuttavalla soundilla.

Ilmaise itseäsi

USB-C:n, analogisen aux-tulon sekä kuulokejakin ansiosta VE-22 toimii kaikenlaisissa laulutoimissa päivittäisestä harjoittelusta ja äänittämisestä livestriimaukseen sosiaalisessa mediassa. Kytke se tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen ja lähetä miksausvalmista laulua suoraan musiikintuotanto-ohjelmiin ja striimaussovelluksiin. Tai toista taustamusiikkia VE-22:n läpi ja laula mukana soundista inspiroituen kun lämmittelet keikkaa varten, opettelet uusia kappaleita ja esiinnyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS VE-22 VOCAL PERFORMER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *