49,00 

Toimitus: 9.00 €
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): DUNLOP6500 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

DUNLOP FORMULA 65 COMPLETE KIT -KITARANHOITOSARJA

Täydellinen puhdistus-/hoitosetti kitaralle ja bassolle. Kaikki osat lakkapinnoista kieliin löytävät tarvitsemansa Dunlopin Formula 65 -sarjasta.

Dunlop Formula 65 kitaran kiillotus – ja puhdistusaine poistaa sormenjäljet ja rasvan helposti lakkapinnoilta, ja puhdistaa kaulan takaosan liasta. Sopii hyvin vaikka päivittäiseen käyttöön. Lakatuille puuosille. Toimii myös sormenjälkien poistoon metalliosista.

Dunlop 01 irrottaa likaa otelaudasta ja nauhojen reunoista. Dunlop 02 syväkosteuttaa otelaudan puhdistuksen jälkeen.

Dunlop Ultraglide tekee kielistä liukkaammat soittaa, ja irrottaa tehokkaasti likaa kielistä. Jättää kieleen ultrahienon suojakerroksen, joka poistaa tehokkaasti kielistä lähtevää kitinää. Ultraglide suojaa myös likaa, pölyä ja ruostumista vastaan. Kannattaa käyttää siis heti uusiinkin kieliin. Kielten puhdistaminen pidentää niiden käyttöikää ja parantaa sointia.

Cream of Carnauba -vaha poistaa likaa ja sormenjälkiä soittimen lakatuista osista. Jättää kiiltävän ja likaa hylkivän pinnan, sekä siloittaa hiusnaarmuja lakan pinnassa.

Mukana tulee kaksi nukkaamatonta ja käsittelemätöntä 100% puuvillaliinaa, joilla työn saa tehtyä helposti. Bonuksena paketissa on myös nauhojen puhdistusliina, joka irrottaa lian nauhoistakin ja täydentää setin.

Dunlop 6500 Kit:

  • Täydellinen setti kitaran ja basson hoitoon
  • Mukana hoito-ohjeet
  • Loistava lahjaidea!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DUNLOP FORMULA 65 COMPLETE KIT KITARANHOITOSETTI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *