29,00 

Toimitus: 9.00 €
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): 0239961000 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Nopeamman viritysmoottorin ja kirkkaamman näytön ansiosta ympäristöystävällinen, ladattava Flash™ 2.0 -viritin pitää instrumenttisi vireessä ja mahdollistaa katselun kaikista kuviteltavissa olevista katselukulmista instrumenttisi lavassa.

Flash™ 2.0 clip-on -viritin pitää soittimesi vireessä meluisassa ympäristössä ja auttaa samalla pelastamaan planeetan. +/- 1 sentin viritystarkkuuden ja useiden yleisesti käytettyjen viritysvaihtoehtojen ansiosta, joita harvoin löytyy clip-on-virittimestä, et koskaan epäile, että olet epävireessä. Kaksi 360 astetta kääntyvää niveltä ja 120 asteen sarana mahdollistaa katselun kaikista kuviteltavissa olevista kulmista instrumenttien lavoissa, joten saat aina parhaan näkymän kirkkaasta LCD-värinäytöstä.

Mukana tulee micro USB latauskaapeli. Yksi lataus kestää noin 20 tuntia jatkuvaa käyttöä ja automaattinen sammutustoiminto mahdollistaa akun maksimaalisen käyttöiän.

Viritystilat: kromaattinen, kitara, basso, ukulele ja viulu. Viritystilat sisältävät: ½ step flat, full step flat ja avoimet G, D ja E.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FENDER FLASH 2.0 RECHARGEABLE TUNER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *