779,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 7FOCL0012UKEU Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Focusrite Clarett+ Octopre, 8-kanavainen mikrofonietuvahvistin

“All-analogue Air” tarjoaa klassisen Focusrite-saundin
Kaikki esivahvistimen korkealuokkaiset, releohjatut analogiset piirit, jotka jäljittelevät klassista Focusrite ISA 110:tä, kuten alkuperäisessä Focusrite Studio Consolessa. Kun Air on kytketty, se muuttaa impedanssin arvoon 2,2 kΩ ja buustaa korkeita taajuuksia yhteensä 4 dB.

Selkeät äänitykset joka sessiossa.
118 dB:n dynaaminen alue ja 129 dBu EIN takaavat lähdesignaalien luonnollisen äänen. Täysin tasapainotettu signaalipolku varmistaa, että saapuvat signaalit ovat puhtaita ja erittäin hiljaisia ​​– antaen sessioihin ammattimaisen Focusrite-äänen.

Pysy kytkettynä joka kanavalla
Clarett+ OctoPren kahdeksan erillisen kanavalisäkkeen avulla voit seurata suosikkioutboardiasi ja vangita sen todellisen luonteen. Lisää analogisia laitteita signaalitielle helposti joustavan sisäkerakenteen avulla.

Selkeää moniraitaa kehittyneillä A-D-muuntimilla
Äänitä moniraitaa itsevarmuudella ja suoriudu jokaisesta äänityssessiosta. Tarjoten ultra-low noisen ja ultra-low distortionin, Clarett+ OctoPren A-D muunnin yhdistettynä tehokkaisiin etuasteisiin tuo ammattitason raidat valmiiksi miksausta varten

Säilytä oma tyylisi parannetuilla D-A-muuntimilla
Clarett+ OctoPren poikkeuksellinen D-A-muunnin antaa mahdollisuuden käsitellä ääntä helposti omalla tyylillään luottaen siihen, että äänenlaatu säilyy lähetettäessä ääntä analogisiin kompressoreihin, taajuuskorjauksiin ja efekteihin. Yhdistä Clarett+ OctoPre Clarett+ 8Pre:hen ADATin kautta ja lähetä 16 kanavaa mikseriin.

Ensiluokkaista ääntä ADATin kautta
Lisää Clarett+ OctoPre 2Pre-, 4Pre- tai 8Prehen laajentaaksesi I/O:ta helposti ja johdonmukaisesti ADATin kautta. Muut kuin Clarett+:n käyttäjät voivat päivittää ammattitasolle ja tuoda klassisen Focusrite-äänen äänityksiinsä yhdistymällä ADAT-yhteensopivaan käyttöliittymään, hyötyen Clarett+ OctoPre:n tarjoamasta huippulaadusta.

Kitaran luonnollinen ääni
Vangitse kitarasi luonnollinen ääni Clarett+ OctoPren JFET-kitaratuloilla. Laaja tulokaistanleveys säilyttää korkeiden taajuuksien puhtauden ja tuntuu kuin kytkeisit kitarasi suoraan vahvistimeen.

Softapaketti
Saa studiolaatuisia tuloksia Hitmaker Expansionilla, joka sisältää miksaus plug-ineja sekä virtuaali-instrumentteja.

Focusrite Plug-in Collective
Rekisteröidy saadaksesi säännöllisiä alennuksia ja ekslusiivisia versioita innovatiivisimmista ohjelmistoista.

Lisää tietoa: https://focusrite.com/en/adat-mic-pre/clarett-plus/clarett-plus-octopre

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FOCUSRITE CLARETT+ OCTOPRE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *