2 666,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 7FOMOIF828 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

ISA 828 MkII on uudistettu versio kahdeksankanavaisesta ISA 828 -mikrofonietuvahvistimesta

Toiminnoiltaan uutuus on kuten edeltäjänsäkin; 8-kanavaa Focusriten klassikkoetuvahvistinta Lundahl LL1538 -muuntajilla varustettuna, ja neljälle ensimmäiselle kanavalle on instrumenttisisäänmenot etupaneellissa. Mukana on edelleen ISA -sarjasta tuttu vaihdettava impedanssi alkuperäisellä ”ISA 110” -valinnalla. Uutuus on yhteensopiva ADN 8 Dante-kortin kanssa, joka päivittää ISA-sarjan klassisen soundin moderniin Audio Over IP -maailmaan.

ISA 828MkII sisältää kahdeksan Focusrite’n Lundahl LL1538 –muuntajalla varustettua klassikko mikrofonivahvistinta. Jokaisessa kanavassa on mikrofoni- ja linjatulot, kun taas sisääntuloissa 1-4 on myös instrumenttitulot etupaneelissa. Jokaisessa mikrofonivahvistimessa on muuttuva tuloimpedanssi, jolla saadaan hienovaraisesti aikaan erilaisia soundivaihtoehtoja käytettäessä eri mikrofoneja. Mukana on myös ”ISA 110” -asetus, joka on replika alkuperäisestä Focusriteamikkietusen impedanssista.

ISA 828MkII tarjoaa jopa 60dB vahvistusta joka on säädettävissä 10db:n askelin, ja vielä +20dB portaattomasti säädettävää trimmausta – yhteensä valtava 80dB vahvistusalue. Ylipäästösuotimessa on kiinteä 75 Hz:n taajuus ja 18 dB/oktaavi roll-off, jolla voidaan minimoida jyrinää, mikkiständien aiheuttamaa melua ja muita matalataajuisia ääniä. ISA 828 MkII sisältää myös kanavakohtaiset kuuden segmentin LED-mittarit ja kytkettävät takapaneelin insert-pisteet, jotka mahdollistavat inline-prosessorien, kuten kompressoreiden ja/tai EQ:n käytön.

Omat liittimet mikrofoni- ja linjatason tuloille mahdollistavat kaikkien lähteiden kytkemisen samanaikaisesti, joten ISA 828 MkII on käytännöllisesti asennettavissa pysyvästi räkkiin. Laadukas virtalähde mahdollistaa tehokkaan ja varman toiminnan säilyttäen äänenlaadun ja suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Valinnainen ISA ADN8 -analog/digital laajennuskortti tarjoaa kahdeksan Dante-, ADAT- ja AES3-lähtöä jopa 24-bit/192 kHz:n näytteenottotaajuudella. Ja kuten kaikissa Focusrite Pro -tuotteissa, kaikkialla maailmassa, Focusrite tarjoaa kolmen vuoden takuun.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Klassinen ISA-mikrofonivahvistin Lundahl LL1538 -tulomuuntajalla
 • Switching Power Supply mahdollistaa tehokkaan ja viileän toiminnan
 • Etulevyn instrumenttitulo neljässä ensimmäisessä kanavassa
 • Linjatulot, joissa on erilliset tuloliitännät ja etupaneelin valintakytkin
 • Säädettävä tuloimpedanssi, mukaan lukien klassinen ISA 110 -asetus
 • Ylipäästösuodatin kiinteällä 75 Hz:n taajuudella ja 18 dB/oktaavin säädöllä
 • Vaihdettavat Insert-pisteet käytettäessä A-D -korttia
 • Joka kanavassa kuuden segmentin LED-huipputasomittarit
 • Lisävarusteena saatavilla A-D -kortti, jopa 24-vit/192 kHz -näytteistyksellä tarjoaa korkealaatuisen digitaalisen muunnoksen Dante, ADAT ja AES3 formaatteihin
 • Brainworx bx_console- plugin, joka replikoi uskollisesti alkuperäisten Focusrite ISA 110 Equalizer- ja ISA 130 Dynamics -moduulien soundin, tunnelman ja tyylin
 • Kuten kaikilla Focusrite-tuotteilla, kolmen vuoden takuu

Lisää tietoa: https://pro.focusrite.com/category/mic-pres/item/isa-828-mkii

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FOCUSRITE ISA 828 MKII”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *