Alkuperäinen hinta oli: 309,00 €.Nykyinen hinta on: 289,00 €.

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 7FOMOSC0034 Osastot: , Avainsana tuotteelle Valmistaja:

Kuvaus

SCARLETT-ÄÄNIKORTTIEN NELJÄS SUKUPOLVI ON TÄÄLLÄ!

Scarlett 4i4 4th Gen on valmiina äänittämään kaikki instrumenttisi paremmin. Löytyy liitäntää kaikille – mikrofonit, keyboardit, kitarat, MIDI-laitteet. Kaksi Focusriten hienoa etuastetta studioluokan konverttereilla ja 120dB:n dynaamiikalla takaa ammattimaisen laadun. Auto Gain, Clip Safe ja 69dB Gain-säätövara varmistaa, että jokaisen oton voi varmasti pitää. Täydellinen äänitystyökalupakki sisältää Pro Tools Artistin, Ableton Live Liten ja Hitmaker Expansion -softabundlen (Auto-Tune Access, Softube Marshall Silver Jubilee 2555, Native Instruments MASSIVE ym.).

Uusi kaksitoiminen Air-toiminto mahdollistaa äänittämisen ison studiomikserin sävyllä. 4i4:n erinomainen kuulokevahvistin takaa aina erinomaisen soundin omalla voimakkuussäädöllä. Todella nopea asennus ja 3 vuoden takuu varmistavat, että Scarlett on valmis musiikintekoon aina, kun sinäkin.

Multi-instrumentalistin studio

Kytke mikkisi ja instrumenttisi 4i4:n 4.sukupolven etuasteisiin 69dB:n Gain-säädöllä ja saat musiikkisi kaikki nyanssit talteen. 4i4:n Hi-Z -instrumenttitulot tuntuvat kuin soittaisit suoraan vahvistimeen. Scarlett tuo Focusriten ammattimaisen äänenlaadun juuri sinne, missä sinä milloinkin haluat äänittää musiikkiasi.

Löydä oma soundisi

Scarlett:in uudelleensuunniteltu, kaksitoiminen Air-toiminto tuo laulusi ja instrumenttisi soundin pintaan lisäten siihen ison studiomikserin soundia. Voi hyvin olla, ettet halua enää ikinä äänittää ilman sitä.

Tasojen säätö on helppoa

Scarlett:in Gain-säätimen ympärillä oleva, portaaton valokehä tekee oikean sisääntulotason säätämisestä todella nopeaa ja äänityksesi onnistuvat aina.

Jokainen otto onnistuu

Kun sinä soitat, Clip Safe on pelkkänä korvana. Tarkistaen tasosi jopa 96 000 kertaa sekunnissa Clip Safe takaa, ettei signaali pääse särölle.

Tavoita jokainen yksityiskohta

192kHz, 24-bit -konvertterit ovat tuttuja Focusrite lippulaivamallista, RedNet:istä. Lukuisissa korkealuokkaisissa studioissa ympäri maailman käytetty soundi takaa musiikkisi jokaisen yksityiskohdan tallentuvan tarkasti ja luonnollisesti.

Kuuntelehan tätä

Vartavasten tähän suunniteltu kuulokevahvistin valtavalla dynamiikalla tarjoaa parhaan Scarlett -kuuntelun. Korkeaohmiset kuulokkeet kuuluvat kovempaa ja selkeämmin kuin aiemmin. Ja 4.sukupolven 4i4:ssa on nyt erillinen voimakkuussäätö kuulokkeille ja monitoreille, jotta voit säätää kuuntelun juuri haluamaksesi.

Loopback

Kaipaatko uusia sampleja? Tee omasi Loopback -toiminnolla. Voit ohjata stereosignaalin muista softistasi suoraan äänitysohjelmaasi virtuaalisen sisääntulon kautta.

Se on oikeasti niin helppoa

Kytke laitteesi tietokoneeseesi kerro Focusrite Easy Start -työkalulle, miten haluat käyttää Scarlettiasi ja sinut ohjataan suoraan asennuksen läpi. Mukaan saat vielä hyviä äänitysvinkkejä.

Kaikki, mitä tarvitset äänitykseen, miksaukseen ja masterointiin

Kun olet päässyt liikkeelle Pro Tools Artist tai Ableton Live Lite -äänityssoftalla Hitmaker Expansion-softabundle tarjoaa erinomaisen valikoiman studiotyökaluja alan suurimmilta valmistajilta. Luo maailmanluokan laulusoundi Antares® Auto-Tune® Access, Sonnox VoxDoubler ja Relab’s LX480 Essentials Reverb -plugareilla; revittele kitaraasi Marshall®’s Silver Jubilee 2555 –vahvistinmallinnuksella. Kaipaatko rumpuja? XLN Audio®’s Addictive Drums 2: Studio Rock Kit tarjoilee valmiita komppeja studioluokan rumpusetin soundeilla. Saako olla syntikka tai pianosoundeja? Native Instrumentsin MASSIVE -syna ja XLN Audio® Addictive Keys -ovat palveluksessasi. Ja kun tulee miksauksen ja masteroinnin aika voit luottaa Focusriten erinomaisiin EQ-, kompressori- ja mikseriplugareihin, joilla saat nopeasti aikaan julkaisuvalmista jälkeä. Kahden kuukauden käyttöoikeus Landr Studio -masterointiin viidellä ilmaisella masterilla täydentää kokonaisuuden.

Se alkuperäinen biisintekijän interface

Enemmän ihmisiä ympäri maailman käyttää Scarlettia kuin mitään muuta. Liity kuuden miljoonan käyttäjän seuraan ja monien alan suurimpien nimien joukkoon.

MUKANA TULEVAT SOFTAT:

Ableton Live Lite

Suosituimpien äänityssoftien joukkoon kuuluva Ableton Live toimii erinomaisesti niin äänitystyökaluna, jammailukaverina kuin keikkatyökaluna konemusiikista jazziin.

3 kuukauden Avid® Pro Tools® Artist -kokeiluaika sisältäen plugareita

Kokeiluajan jälkeen tarjolla on 25% alennus Avid Pro Tools Artistiin tai 33% alennus Avid Pro Tools Studioon.

Splice Sounds

3 kuukauden Splice Sounds -jäsenyys tarjoaa pääsyn valtavaan valikoimaan rumpu- ja soitinlooppeja sekä todella laadukkaita ääniefektejä mihin tahansa tuotantoon.

Hitmaker Expansion:

Antares® Auto-Tune® Access

Kaikkeen laulun hienovaraisista virheenkorjauksista trendikkäisiin hip-hop -soundeihin.

Softube® Marshall® Silver Jubilee 2555

Todella aidolta kuulostava kitaravahvistinmallinnus sopii niin puhtaaseen ja lämpimään soundiin kuin legendaarisiin säröihin vuosikymmenien varrelta.

Native Instruments® MASSIVE

Järjettömän isoja bassosoundeja tai tiukkaakin tiukempia leadejä ? 1300 tuotantovalmiin presetin joukosta löydät varmasti omat suosikkisi ja omien soundien teko on selkeän käyttöliittymän avulla erittäin helppoa.

Sonnox VoxDoubler

Lisää vaikuttavuutta ja draamaa kappaleisiisi kädenkäänteessä syntyvillä tuplauksilla.

Landr Studio viidellä ilmaisella masterilla

Kun kappaleesi on valmis, tarvitset sille vielä viimeistelyn masterointipajalla. Landr Studion avulla saat helposti muutettua musiikkisi striimausalustoille, kuten Spotify, Youtube jne. Ja käytössäsi on tosiaan 5 oikeaa masterointia, jotka voit käyttää myös myöhemmin tutustumistilauksesi loputtua.

Brainworx® bx_console Focusrite SC

Kokonainen mikserikanava legendaarisen ISA 110:n soundilla. Käytössäsi on EQ, de-esser, kompressori, limitteri, gate ja expander eli kaikki ne työkalut, joita käyttäisit iso erittäin hyvin varustetun studomikserin kanssa.

Focusrite Red 2 & 3 Plug-in Suite

Jos olet kuunnellut viimeisten 30 vuoden aikana tuotettua musiikkia olet kuullut Red 2 ja 3-soundia.

XLN Audio® Addictive Keys

Studioluokan flyygeli, jonka pohjana on Steinway® Model D. Kytke MIDI -kontrollerisi ja olet heti ammattimaisessa studiossa täydellisen pianosoundin kera.

XLN Audio® Addictive Drums 2: Studio Rock

Ammattitason rumpalin soundit. Tama® ja Pearl® -rummut sekä Paiste® ja Sabian® -symbaalit äänitettynä Decibel -studiolla Tukholmassa.

Relab’s LX480 Essentials

4 kaikusoundia mallinnettuna The Hit Factory NYC:n kaikulaitteesta. LX480 Essentials tarjoilee kaikusoundit studiolta, joka on palvellut suurimpia nimiä, kuten Springsteen, the Stones , Kool and the Gang, The Weeknd, Pharell, Katy Perry jne.

FAST Balancer

Haluatko mahtavan soundin samantien ? FAST Balancer nopeuttaa tuotantoprosessia antamalla tekoälyn analysoida instrumentti- ja lauluraitojasi ja tarjoten sitten 3 erilaista vaihtoehtoa valittavaksesi.

Tekniset yksityiskohdat:

Hardware:

 • Mikrofonietuasteiden määrä: 2
 • Phantom Power: Kyllä
 • Instrumenttituloja: 2
 • Linjatuloja: 4
 • Air Mode: Kyllä
 • Auto Gain: Kyllä
 • Clip Safe: Kyllä
 • Linjaulostuloja: 4
 • Kuulokeliitäntöjä: 1
 • Loopback: Kyllä
 • MIDI I/O: Kyllä
 • Liitäntä: USB Type-C
 • Protokolla: USB 2.0
 • Muoto: Desktop
 • Yhtäaikainen I/O: 6 x 6 (sisältäen Loopback -sisääntulot)
 • A/D -resoluutio: 24-bit/192 kHz
 • Bus Powered: Kyllä (1.5A)

Yhteensopivuus:

Scarlett 4i4 on Class Compliant ja toimii Mac, Windows PC ja USB-C iPad -laitteiden kanssa.

Käyttöjärjestelmävaatimukset:

Klikkaa https://resource.focusrite.com/downloads/os ja näet Windows, Mac ja iOS -järjestelmävaatimukset.

Virransyöttö:

 • USB-3.0 Bus power 5V @1.5A 4.5W
 • Ulkoinen virtalähde (mukana) – 5V @ 3A

Mukana laatikossa:

 • Scarlett 4i4 4th Gen
 • USB C–C -kaapeli
 • USB C–A -adapteri
 • USB-C 5V 3A -virtalähde

3 VUODEN TAKUU!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FOCUSRITE SCARLETT 4i4 4TH GEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *