469,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 8020DRW Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Genelec on lisännyt alumiinikoteloisten kaiuttimiensa pintaviimeistelyvaihtoehtoihin RAW–raakavalupinnan.

Jo käsitteeksi muodostunut ja helposti tunnistettava Minimum Diffraction Enclosure (MDE) -kaiutinkotelo on tulos Genelecin ja Harri Koskisen yhteistyöstä. Kierrätetystä alumiinista valmistetut kaiuttimet ovat nyt saatavana vain kevyesti pintakäsiteltyinä RAW versioina, mikä säästää koteloiden viimeistelyssä käytettäviä maaleja, vähentäen näin valmistuksen ympäristökuormitusta. Jokaisessa kaiuttimessa on yksilöllisen tyylikäs himmeä alumiinipinta.


Uusi energiatehokkaampi, mutta suorituskykyisempi malli!

Jälleen uudistunut Genelec 8020 lähikenttätarkkailukaiutin, jossa parannettu energiatehokkuus. Kaiuttimessa on uusi ISS – Intelligent Signal Sensing -moduli tarkkailee kaiuttimeen tulevaa audiosignaalia ja asettaa kaiuttimen automaattisesti virransäästötilaan, mikäli signaalia ei havaita. Virransäästötilassa uusitut 8000-sarjalaiset kuluttavat alle 0,5W täyttäen uusimmatkin EU-direktiivien asettamat vaatimukset.

Genelec 8020 aktiivinen 2-tiekaiutin on suunniteltu erityisesti kuunteluympäristöihin, joissa tilaa on vähän. Pieni koko ei kuitenkaan ole este korkeatasoiselle suorituskyvylle, sillä 8020 hyödyntää kaikkia MIPA Award- palkinnon (Music Industry Press Award) voittaneen Genelec 8000-sarjan kaiutinteknisiä innovaatioita.

8020:ssa on painevalettu alumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE) kotelo, joka mahdollistaa erittäin suuren sisätilavuuden suhteessa kaiuttimen kokoon. Valettu rakenne on mekaanisesti luja ja akustisesti jäykkä, ja kotelon pehmeästi pyöristyvät kulmat eliminoivat kaiutinkotelon särmistä johtuvat heijastukset.

8020:ssa on myös diskanttielementin ympärille muotoiltu uudistunut Directivity Control Waveguide (DCW) -suuntain, joka mahdollistaa erittäin tasaisen taajuusvasteen sekä kuunteluakselilla, että siitä sivussa. Pitkä ja kaarevaksi muotoiltu refleksiputki päättyy laajenevaksi aukoksi kaiuttimen taakse saaden aikaan erinomaisen tarkan bassotoiston ilman häiritseviä virtausääniä. Näiden ratkaisujen ansiosta 8020:n stereokuvan tarkkuus ja bassotoisto ovat poikkeuksellisen hyvät kaiuttimen ulkomittoihin nähden.

Rinnakkaismalli G Two:lle.

  • Valumetallikotelo
  • Teho: 50 W+ 50 W (D-luokka)
  • 4″ Woofer
  • 3/4″ Tweeter
  • Max. peak: 105dB
  • Herkkyys: 66 Hz – 20 kHz (± 2 dB) / 59 Hz – 25 kHz (-6 dB)
  • Mitat: K 242 x L 151 x S 142 mm Iso-Pod™-jalustalla
  • Paino: 3,7 kg
  • Väri: RAW

Huom. myydään yksittäin!

MADE IN FINLAND!

Rekisteröi kaiuttimesi Genelecin sivuilla, niin saat osille kolmen vuoden lisätakuun: https://www.genelec.fi/genelec-community-ja-tuoterekisterointi !

Huom. toisessa lisäkuvassa 8020DPM.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GENELEC 8020DRW RAW”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.