1 299,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 2 - 4 viikossa
Tuotetunnus (SKU): 8340ARwM-6 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

8340A SAM™ -studiomonitori

Genelecin 8340A SAM™ älytarkkailukaiuttimen suorityskyky ja tarkkuus nostavat monitoroinnin luotettavuuden uudelle tasolle.

8340A:n erittäin korkea maksimiäänenpaine, laaja taajuuskaista ja värittymätön ääni ovat seurausta useista Genelecin kehittämistä teknologioista. Kaiuttimen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -koteloon on integroitu Directivity Control Waveguide (DCW™) -ohjain sekä virtausoptimoitu refleksiputki. Elektroniikka sisältää Genelecin suunnitelemat D-luokan tehovahvistimet sekä universaalin virtalähteen. 8340A on täysin yhteensopiva vanhempien Smart Active Monitor (SAM™) -järjestelmien kanssa.

8340A on erittäin kehittynyt tarkkailukaiutin, joka soveltuu digitaalisiin että analogisiin järjestelmäympäristöihin. Se soveltuu erinomaisesti äänitysstudioihin, jälkituotantoon, digitaalisiin editointijärjestelmiin, sekä radio-, TV- ja ulkotuotantoon. 8340A:n ansiosta voit keskittää kaiken luovuutesi työskentelyyn eikä sinun tarvitse huolehtia äänentoiston luotettavuudesta, paikasta riippumatta.

Ominaisuudet:

  • Alumiinista valmistettu, DCW™:llä, suojaverkoilla ja magneettisuojauksella varustettu MDE™ kotelo, 6,5″ bassoelementti ja 0.75″ diskanttielementti.
  • Integroidut jakosuotimet ja D-luokan vahvistimet: 150W/150W
  • Analoginen sekä digitaalinen XLR-sisääntulo. Kaksi Genelec Loudspeaker Manager™ (GLM™) Control Network -liitintä
  • 3/8″ kierteet pohjassa mikrofonitelineeseen kiinnitystä varten.
  • Takapaneelissa integroidut M6 kierteet kiinnikkeitä varten.
  • Iso-Pod™ pöytäteline toimitetaan mukana. Maalattu tummanharmaa viimeistely. Paino 8,4 kg per kaiutin.
  • Väri: RAW

Myydään kappaleittain!

Huom. ei sisällä GLM-kalibrointipakettia! Kun ostat vähintään 2kpl tätä tuotetta saat GLM-kalibrointipaketin erikoishintaan (ks. lisätuote).

Lisää tietoa: http://www.genelec.com/studio-monitors/sam-compact-studio-monitors

Rekisteröi kaiuttimesi Genelecin sivuilla, niin saat osille kolmen vuoden lisätakuun: https://www.genelec.fi/genelec-community-ja-tuoterekisterointi !

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GENELEC 8340ARW RAW SAM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *