2 475,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 2 - 4 viikossa
Tuotetunnus (SKU): 8350AMM Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

8350A SAM™ -studiomonitori

Genelecin 8350A SAM™ älytarkkailukaiutin on erittäin kehittynyt, joustava ja tarkka työkalu nykypäivän ammattilaisten käyttöön.

Genelecin 8350A on erittäin kehittynyt SAM™ älytarkkailukaiutin, jonka teknologia on toimialan edistyneintä. Genelec AutoCal™ -kalibrointitoiminnallisuuden ja Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -hallintaohjelmiston avulla monitorointijärjestelmän ominaisuuksia voidaan säätää erittäin monipuolisesti. 8350A:n Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -kotelo on painevalettua alumiinia ja siihen on integroitu Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain. Lisäksi 8350A sisältää D-luokan päätevahvistimet, virtausoptimoidun refleksiputken ja universaalin virtalähteen. 8350A toistaa sekä digitaalisen että analogisen audiosignaalin värittymättömänä ja suurella maksimiäänenpaineella.

8350A sopii kaikkiin käyttökohteisiin riippumatta siitä, onko audiosignaali digitaalisessa (AES/EBU) vai analogisessa muodossa. Se on korvaamaton työkalu äänitysstudioihin, jälkituotantoon, digitaalisiin editointihuoneisiin, sekä radio- ja televisiotuotantoon. Luotettava kuuntelu auttaa sinua keskittämään luovuutesi olennaiseen, olit sitten missä tahansa.

Ominaisuudet:

  • Alumiinista valmistettu, DCW™:llä, suojaverkoilla ja magneettisuojauksella varustettu MDE™ kotelo, 8″ bassoelementti ja 1″ diskanttielementti.
  • Integroidut jakosuotimet ja D-luokan vahvistimet: 200W/150W
  • Analoginen sekä digitaalinen XLR-sisääntulo. Kaksi Genelec Loudspeaker Manager™ (GLM™) Control Network -liitintä
  • 3/8″ kierteet pohjassa mikrofonitelineeseen kiinnitystä varten.
  • Takapaneelissa integroidut M6 kierteet kiinnikkeitä varten.
  • Iso-Pod™ pöytäteline toimitetaan mukana. Maalattu tummanharmaa viimeistely. Paino 12,8 kg per kaiutin.
  • Väri: musta

Myydään kappaleittain!

Huom. ei sisällä GLM-kalibrointipakettia! Kun ostat vähintään 2kpl tätä tuotetta saat GLM-kalibrointipaketin erikoishintaan (ks. lisätuote).

Lisää tietoa: http://www.genelec.com/studio-monitors/sam-compact-studio-monitors

Rekisteröi kaiuttimesi Genelecin sivuilla, niin saat osille kolmen vuoden lisätakuun: https://www.genelec.fi/genelec-community-ja-tuoterekisterointi !

Huom. lisäkuvassa 8350APM!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GENELEC 8350AMM SAM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.