399,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 4KIIN8V2 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Kali Audio Project Independence IN-8 2nd Wave on kolmitie-lähikenttämonitori edeltäjäänsä paremmalla suorituskyvyllä, pienemmällä omakohinalla ja säröllä, sekä uusituilla basso- ja keskiäänielementeillä.

Lähikenttämonitorien suuri ongelma on äänikuvan muokkautuminen keski- ja ylätaajuuksilla, kun pienikin pään liike vaikuttaa tasapainoon elementtien välillä. Samankeskiset elementit mahdollistavat laajemman ”sweet spotin” kuunteluun, ja vakauttavat äänikuvaa.

IN-8 2nd Wave on aktiivinen kolmitie-studiomonitori, jossa on 8″ bassoelementti ja samankeskiset (koaksiaaliset) 4″ keskiääni- ja 1″ diskanttielementit. Refleksiputki, bassoelementti ja suurin osa vahvistinyksiköistä ovat jo tuttuja Kali Audion suositusta LP-8 -studiomonitorista. LP-8 -kaiuttimen waveguide on kuitenkin korvattu 4″ keskialueyksiköllä, joka toimii samalla myös diskanttielementin aallonohjaimena. Ainutlaatuinen koaksiaalimuotoilu tarjoaa äärimmäisen tarkan ja elävän stereokuvan.

Jakotaajuus keskialueelle tultaessa on 280Hz, joten äänikuva on symmetrinen kaikkiin suuntiin, ja äänen keskinäinen painopiste muuttumaton kuuntelusuunnasta riipumatta. Kriittisen keskialueen erottelu paranee olennaisesti, kun sille on oma kaiutinelementti, ja äänikuva on selkeä ja yksityiskohtainen. Bonuksena mainittakoon, että kuuntelukokonaisuuden harmoninen särö vähenee tämänkin myötä olennaisesti kautta linjan.

Keskialueen kartio on muotoiltu toimimaan diskantin waveguide-ohjaimena ja iskun enimmäispituus on rajoitettu 1 millimetriin – näin intermodulaatiosärö, joka saattaa vaivata joitakin koaksiaaliasetelmia pysyy minimissään. IN-8 2nd Wave tarjoaa jatkuvan 85 dB äänenpaineen 3,5 metristä mitattuna 20 desibelin dynamiikka-alueella.

Alkuperäisen JBL Image Control Waveguide -tekniikan keksijä, Kali Audion akustiikkapäällikkö Charles Sprinkle on tyytyväinen ratkaisuun, joka mahdollistaa tasaisemman äänikuvan eri taajuuselementtien välillä. ”LP-8 oli erinomainen alusta samankeskisen kolmitieratkaisun pohjaksi, eikä kaikkea tarvinnut suunnitella alusta alkaen uusiksi. Saatoimme siis keskittyä parantamaan suuntakuviota, ja vuosien mittaan tehdyt koekuuntelut ovat osoittaneet että lopputulos todella on selkeämpi ja tarkempi, kuten olimme toivoneetkin.”

IN-8 2nd Wave -aktiivimonitori saa tehonsa 140 watin D-luokan vahvistimesta, jonka tehosta 60 wattia on suunnattu bassoelementille, keski- ja diskanttielementtien vahvistimet ovat kumpikin 40 wattia. Takapaneelin EQ-asetukset ovat samat kuin Kali Lone Pine -monitoreissa, ja tiivis käyttöohje on painettu suoraan paneeliin. Kaiuttimet voi sijoittaa niin mittarisillalle, telineille, kuin pöytäjalustoille.

Ominaisuudet:

  •  Lähikenttämonitori koaksiaalisilla (samankeskisillä) keski- ja diskanttielementeillä
  •  140W D-luokan pääteaste
  •  8″, 4″ ja 1″ elementit
  •  Taajuusvaste (-10 dB): 37 Hz – 25 kHz
  •  Taajuusalue (+/- 3 dB): 45 Hz – 21 kHz
  •  Jakotaajuudet: 280 Hz ja 2800 Hz
  •  SPL: 85 dB (jatkuva) 3,5 metrissä/20 dB dynamiikka-alueella
  •  SPL maksimi: 117 dB
  •  Mitat: 451 x 285 x 254 mm
  •  Paino: 10,4 kg

Myydään kappaleittain!

Lisää tietoa: https://www.kaliaudio.com/independence

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KALIAUDIO IN-8 2ND WAVE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *