269,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8010341 Osastot: , , , , Valmistaja:

Kuvaus

Kolme säröpiiriä yhdistävä särkijäpedaali, jonka rakennat itse.

HD-S-efektipedaalissa yhdistyy kolme erilaista säröpiiriä, jotka takaavat perinteisen särökonseptin tuolta puolen kumpuavan harmonisamuokkauksen.

Uuden efektin on kehittänyt legendaarinen Fumio Mieda, mies monen legendaarisen laitteen takana MS-20:stä Univibeen. Tämä uudenlainen efekti eroaa monella tapaa tavallisesta fuzz- tai säröpedaalista.

HD-S sallii kolmen erilaisen säröpiirin vapaan yhdistelemisen laajaksi valikoimaksi täysin uudellaisia sointeja perinteisestä fuzzista tuonpuoleisesta kajahtaviin säröihin sekä paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että HD-S:tä voidaan käyttää paitsi kitaroiden, myös bassokitaroiden ja syntetisaattoreiden kanssa aina, kun tarvitaan uusia ja ainutlaatuisia soinnin värejä.

Yhdistämällä kolmea erilaista säröpiiriä voidaan ilmoille tuoda filtterisweepin omaisia efektejä, jotka kattavat niin aggressiiviset särkijäsoundit kuin täysin uudet äänimaailmalliset sfäärit. HD-S:ssä on kolme trimmerinuppia paneelin neljän ylimmän ohjausnupin lisäksi. Trimmereitä säätämällä määrittyy kolmen säröpiirin välinen tasapaino, ja tämä taas luo laajan valikoiman ääniä perinteikkäästä fuzzista monenlaisiin säröihin ja todella villiin mekkalaan. Kitaran, bassokitaran, syntetisaattorien ja muiden soittimien kanssa käytettävä HD-S on särötehosteyksikkö, joka avaa sinulle äänimaailmoja, joita et ole koskaan kuullut tai käyttänyt.

Kuten Nu:tekt-sarjan osalta on totuttu, pedaali rakennetaan itse ja se on helppo tehdä. HD-S ei vaadi juottamista ja kaikki asennukseen tarvittavat työkalut tulevta pakkauksen mukana. Mukana on myös oleellinen muotokuvatarra Fumio Miedasta, joka on kiistatta tehnyt legendaarisen uran synteesin ja äänen prosessoinnin parissa.

Fumio Miedan kommentti:

“Vuonna 2022 on kulunut kuusikymmentä vuotta siitä, kun ensimmäinen kompakti efektimme, Maestro Fuzz-Tone julkaistiin. Nykyäänkin säröön perustuvat tehosteet, mukaan lukien overdrivet ja säröt, ovat kitaraefektimaailman peruspilari, mutta suurin osa näistä pedaaleista vain toisintaa menneisyyden ääniä. Tämän johdosta olemme kehittäneet uudenlaisen harmoniseen synteesiin perustuvan särön, joka kattaa sekä perinteiset että uudet äänimaailmat.”

Specifications:

  • Connections: INPUT terminal (monaural phone jack), OUTPUT terminal (monaural phone jack). DC.9V terminal.
  • Power supply: 9V alkaline dry cell battery. Power supply: 9V alkaline batteries (6LF22/6LR61) (sold separately) or DC.9V AC adapter (sold separately)
  • Battery life: Approx. 10 hours (with alkaline batteries)
  • Power consumption: 45mA
  • Dimensions (W x D x H): 122 x 96 x 55mm
  • Weight: 340g (excluding batteries)
  • Accessories: Instruction manual, Tool&Pick
  • Option: Korg AC adapter KA189 (DC 9V)

Lisää tietoa: https://www.korg.com/us/products/effects/hd-s/index.php

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG Nu:Tekt HD-S HARMONIC DISTORTION”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *