599,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8010330 Osastot: , , Avainsana tuotteelle Valmistaja:

Kuvaus

Monophonic Analog Synthesizer

KORG MS-20 esiteltiin ensimmäisen kerran 1978 ja on edelleen yksi käytetyimmistä soittimista loistavan soundinsa ja analogifiltterinsä ansiosta. Samat insinöörit, jotka loivat alkuperäisen MS-20:n ovat onnistuneet rutistamaan saman tekniikan 86% alkuperäistä pienempään koteloon säilyttäen silti MS-20:n luonteen ja äänimailman.

Tuttu ulkonäkö, potikat ja parametrit: MS-20 on syntynyt uudelleen ja on nyt MS-20 Mini. MS-20 Mini tuo takaisin saman omaperäisen synteesin, joka oli tunnusomainen MS-20:lle. Se perustui kahteen oskillaattoriiin, ring modulaattoriin ja envelope generaattoriiin sekä hold- ja delay-toimintoihin. VCA:ssa on alkuperäinen kytkentä, mutta on sitä on muokattu tuottamaan originaalia vähemmän kohinaa.

MS-20:n yksi parhaista ominaisuuksista oli tehokas filtteri. Tätä filtteripiiriä muutettiin MS-20:n tuotantohistorian puolivälissä. MS-20 Mini käyttää ensimäisen polven filtteriä, jota pidetään soundinsa puolesta ylivoimaisena. Kokeellisempi alue MS-20 Minissä on External Signal Processor (ESP), jonka avulla voit ohjata syntikkaa ulkoisen äänilähteen sävelkorkeudella ja äänenvoimakkuudella. Esim. Kytkemällä sähkökitaran, Sinulla on käsissäsi kitarasyna tai kytkemällä kiinni mikrofonin voit ohjata MS20 Miniä omalla äänelläsi.

Etuseinän liitinpaneeli tarjoaa Sinulle mahdollisuuden luoda monimutkaisiakin soundeja kytkeytymällä kaapeleilla MS-20 Mini eri osioihin. Paneeliin painetun kytkentäkaavion avulla pystyt navigoimaan ja pääset matkalle äänimaailmaan, jossa vain taivas on rajana!

KORG haluaa olla uskollinen alkuperäiselle luomukselleen jopa pakkausta myöten, joka on täysin samanhenkinen alkuperäisen kanssa. Pakkauksessa on mukana alkuperäisen MS-20 ohjekirja auttamaan Sinut alkuun soundien luomistyössä samalla tavoin kuin originaalin tullessa myyntiin vuonna 1978. MS-20 Miniin on lisätty MIDI sisään ja USB-MIDI, jotka tekevät siitä erinomaisen työkalun myös tämän päivän vaatimusten mukaisiin tietokonepohjaisiiin laiteympäristöihin

  • Koskettimisto: 37 minikosketinta (3 oktaavia), suunniteltu erityisesti MS-20 Minille
  • 1/8″ (3,5mm) mono audioulostulo ja 1/8″ (3,5mm) stereo kuulokeulostulo
  • USB MIDI sisään / ulos, Type B
  • Virtalähde: DC9V / 1.7A (mukana)
  • Mukana 10kpl patch-kaapelia
  • Mitat ja paino: 493 × 257 × 208 mm/4,8 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG MS-20 MINI SYNTHESIZER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *