199,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (myymälästä, ja verkkokaupasta n. 1-2 arkipäivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8010348 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

KORG NTS-1 Digital Kit mkII

DIY syntikanrakennussarja uudella koskettimistolla. 1 VCO, 1 Multimode filtteri, 1 EG, 3x LFOs 3x FX, 8-step sekvensseri ja tallennusmuisti. Ei vaadi kolvaamista.

Kompakti tehojuhta NTS-1 on palannut uusien ominaisuuksien, edistyneemmän käyttöliittymän ja entistä laajempien mukautusmahdollisuuksien voimin.

NTS-1 mkII pitää sisällään uuden koskettimiston, sekvensserin, tuoreet soundit ja entistä kattavamman MIDI-implementaation. Edeltäjäänsä tehokkaamman prosessorin myötä NTS-1 mkII on entistä ätäkämpi ja mahdollistaa uusien mukautettujen oskillaattoreiden ja efektien lataamisen päivitetyn logueSDK:n kautta.
Tämä DIY-syntetisaattori ja efektilaite ei ole vain tehomylly, vaan myös monipuolinen sellainen – ohittamaton työkalu sekä studioon että lavalle.

Uusi koskettimisto

NTS-1 mkII:ssa on uusi 18-koskettimen monikosketuskoskettimisto, joka korvaa ensimmäisen sukupolven ribbonin suoden tarkempaa soittamista ja vaivatonta sekvenssointia. Uusi versio lähettää myös MIDI-komentoja polyfonisesti.

Esityksesi keskipiste

Monipuolisen arppeggiaattorin lisäksi uusi 8-askelinen sekvensseri avaa aivan uuden maailman musiikillisille mahdollisuuksille. Live- ja step record tilat (joissa nuottikohtainen gate length ja velocity) yhdistettynä uuteen koskettimistoon sekä kätevään oktaavien vaihtoon tekevät NTS-1 mkII:sta intuitiivisen ja saumattoman esiintymistyökalun.

Uusi automaattitallennustoiminto muistaa kaikki käytetyt parametrit, mukaan lukien sekvensserin tiedot, joten hommia voidaan jatkaa juuri siitä, mihin jäätiin. Ei enää epätoivoista ämpyilyä yritettäessä muistaa nuppien asentoja ja sekvenssien hienomekaanisia yksityiskohtia!
NTS-1 mkII:ssa on myös MIDI OUT -lähtö, joten sen sekvensseriä voidaan käyttää myös muiden laitteiden ohjaamiseen.

Tehokkaat uudet soundit ja efektit, sekä engine

NTS-1 mkII on mitä joustavin ja hauskin paljon tutkittavaa tarjoava syntetisaattori. Edeltäjänsä monipuolisten ominaisuuksien lisäksi uusi versio lisää koko joukon uusia soundeja, mukaan lukien uusia oskillaattorityyppejä ja modulaatiomahdollisuuksia, esimerkiksi Audio IN -signaalia voi nyt käyttää modulaation lähteenä FM-, AM- tai RING-modulaatioon.
NTS-1 mkII on myös varsin käypä ja – kiitos logueSDK:n – laajennettavissa oleva efektilaite. MkII:een on lisätty myös monia uusia modulaatio- (särö, fuzz, chorus), delay- (nauhadilsa, BPM-synkronoidut delayt) ja reverb -efektejä sekä kätevät Oscillator OFF- ja Filter THRU -toiminnot.

Entistä kattavammat liitännät

NTS-1 mkII:n liittäminen erilaisiin setteihin on nyt helpompaa kuin koskaan. SYNC IN/OUT:in ja MIDI IN:in lisäksi siihen on lisätty uusi MIDI OUT -lähtö entistä laajempiin käyttömahdollisuuksiin muiden laitteiden kanssa. Lisäksi suurin osa NTS-1 mkII:n parametreista on tehty MIDI CC -yhteensopiviksi entistä syvempää ulkoiseta ohjattavuutta silmällä pitäen. Se saa nyt myös virtansa USB-C portista.

Entistä enemmän DIY -modausmahdollisuuksia

Uusi NTS-1 mkII noudattaa sarjan tuttua DIY muotokieltä ja uutena mukautusvaihtoehtona siinä on kääntyvät anodisoidut hopea- ja metallimustat sivupaneelit. Tämä tarkoittaa myös, että räätälöidyt sivut, jalustat ja muut mukautetut osat sopivat myös mkII laitteisiin.

Uusi ja tehokkaampi logueSDK

Uuden prosessorin voimin NTS-1 mkII:ssa on enemmän laskentatehoa, joka tekee entistä monitahoisemmista efekteistä ja oskillaattoreista mahdollisia. Githubissa on saatavilla uusi API koodaajille. Lisätietoa Korg.comin tuotesivulla.

Ilmainen softapuntti

NTS-1 mkII:n mukana tulee monipuolinen valikoima musiikkiohjelmia kuten Izotopen “Ozone Elements”, joka antaa mahdollisuuden luoda kappaleita ja myös masteroida niitä tekoälyn avulla, “Skoove”, joka auttaa parantamaan pianonsoittotaitoja, “Reason Lite” -DAW-ohjelmisto sekä softasyntikoita KORGilta ja muilta valmistajilta.

Apps for iPad/iPhone:

 • KORG Gadget 2 Le (music production studio DAW app)
 • KORG Module (piano/keyboard sound module app)

Software for Mac/Windows:

 • KORG Collection – M1 Le (synthesizer sound module)
 • UVI Digital Synsations (synthesizer sound module)
 • AAS Ultra Analog Session (synthesizer sound module)
 • AAS Strum Session (acoustic guitar sound module)
 • AAS Lounge Lizard Session (electric piano sound module)
 • Propellerhead Reason Lite (DAW music production software)
 • Skoove free 3 month trial of Skoove Premium (online piano lesson)
 • KORG Gadget 2 Le for Mac (DAW music production software)
 • iZotope Ozone Elements (Audio Mastering Plug-in Software)

Specifications:

 • Keyboard: Multitouch keyboard
 • Sound generator system: 1 VCO, 1 Multimode filter, 1 EG, 3 LFO
 • Effects: MOD (CHORUS, ENSEMBLE, PHASER, FLANGER, SOFT CLIP, HARD CLIP, SINE FOLD, FUZZ), REVERB, DELAY
 • Input/output jacks:
  Headphone / AUDIO OUT jack (3.5 mm stereo mini-phone jack)
  AUDIO IN jack (3.5 mm stereo mini-phone jack)
  SYNC OUT jack (3.5 mm TRS mini-phone jack, 3.3V output level)
  SYNC IN jack (3.5 mm TRS mini-phone jack, 20V maximum input level)
  MIDI OUT jack (3.5 mm TRS mini-phone jack)
  MIDI IN jack (3.5 mm TRS mini-phone jack)
  USB port (Type-C)
 • Power supply: USB bus powered
 • Current consumption: 500 mA or less
 • Dimensions (W × D × H): 129 × 78 × 39 mm
 • Weight: 122 g
 • Included items: USB cable, Assembly Instructions

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG NU:TEKT NTS-1 MKII”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *