Uutuus!

765,00 

Ilmainen toimitus
Tulossa, ennakkotilaa nyt!

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 8013014 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Pöytämoduulimalli opsix mk II:sta räkkiasennusmahdollisuudella

opsix mk II on digitaalinen syntetisaattori vailla vertaa. Opsixin Operator Mixer teki FM-synteesin muokkauksesta helppoa ensimmäistä kertaa tekemällä siitä ymmärrettävää, mutta myös helposti hallittavaa. Sen lisätyt synteesiominaisuudet ja ohjelmointimahdollisuudet takaavat tehokkaamman workflown ja entistäkin rikkaammat äänimaisemat.

Nyt KORG on luonut opsixin myös toivottuun moduulimuotoon. Malli tukee MIDI 2.0 property exchange ja poly aftertouch -ominaisuuksia ja se on erinomainen kumppani vaikkapa Keystage kontrollerille. Se on myös täysin yhteensopiva alkuperäisen opsixin, opsix mk II:n, opsix SE:n ja opsix native -ohjelmiston soundien kanssa, kuten myös lukuisien erinomaisten kolmansien osapuolien soundikirjastojen kanssa.

Uusi 19″ rack-asennettava kotelo sisältää samat potikat ja säädöt kuin kosketinmalli, mutta on helposti kuljetettavissa ja sopii näppärästi mihin tahansa studioon tai työpöytätuotantojärjestelmään.

MIDI 2.0 Property Exchange ja polyfoninen aftertouch -tuki

Viimeisimpien ohjelmistopäivitysten myötä kaikki Opsixin mallit, sekä hardware- että softaversiot, tukevat nyt MIDI 2.0 Property Exchange -ominaisuutta. Satoja alkuperäisiä presettejä on päivitetty sisältämään polyfonisen aftertouch-modulaation (tuettuna myös kanava-aftertouch). Kaikki tämä tekee Opsix-moduulista erinomaisen kumppanin KORGin Keystage-kontrollerille.

Samalla räkkiasennettava ja pöytämoduuli

Opsix-moduuli on suunniteltu sekä työpöydälle että räkkiasennukseen. Etupaneeli on suunniteltu räkkistandardin 19 tuuman leveyteen ja takapaneeli on upotettu, jotta taataan helpon pääsyn kaapeleihin, vaikka laitteisto olisi asennettu pystyyn. Työpöytäkäyttöä varten telineen kiinnikkeet tarjoavat kaksi vaihtoehtoa paneelin kulmille: matalampi seisomista varten tai pystympi istumista varten studiossa työskenneltäessä.

Monet muusikot ovat toivoneet Opsixin moduuliversiota. Nyt, kun komponentteja on jälleen saatavilla pitkän toimitusketjun häiriön jälkeen, KORG on tehnyt tästä toiveesta totta.

Main Specifications:

  • Maximum Polyphony: 80 voices
  • Dimensions (W x D x H): 482 x 172 x 104 mm
  • Weight: 1.7 kg
  • Accessories: AC adapter
  • Other specifications are the same as for opsix mk II

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG OPSIX MODULE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *