689,00 

Ilmainen toimitus
Tulossa, ennakkotilaa nyt!

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): 8092048 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Tehokas vahvistinjärjestelmä Pa5X:lle sekä aiemmille PA-sarjan laitteille. Alumiinirunko, jossa Bass Reflex System.

PA-sarjan soittimien lisäosa Pa Amplification System PaAS MK2:ssa on voimakas ja korkealaatuinen soundi ja se voidaan liittää ilman kaapeleita Korgin lippulaiva-arrangerin Pa5X:ään Smart Connect -järjestelmän avulla. Sitä voidaan käyttää myös aiempien mallien, kuten Pa4X, Pa3X tai Pa3XLe kanssa.

Mukauta asetukset jokaiseen soittotilanteeseen

Pa5X:ssä voit valita erilaisen Waves MaxxAudio® -masterointiasetuksen äänilähdöille ja kuulokkeille tai PaAS MK2-kaiutinjärjestelmälle. Jokainen erillinen Waves-presetti sisältää asetukset 7-kaistaiselle täysparametriselle taajuuskorjaimelle ja MaxxAudio® Suite -ohjelmalle. Asetukset voivat siis olla erilaiset kullekin ulostulolle, linjalähdölle tai kaiutinjärjestelmälle.

Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin silloin, kun PaAS MK2:sta käytetään itsenäisenä monitorointijärjestelmänä lavalla tai kotona. Sen avulla voidaan säätää äänen voimakkuutta, taajuuskorjainta ja MaxxAudio® -arvoja PaAS MK2:lle, kun taas päälähdöt ja kuulokkeet käyttävät erilaista esiasetusta. Tämä mahdollistaa lähimonitoroinnin tason ja äänen säätämiseen erikseen lavan vahvistusjärjestelmästä.

Säädettävä soundi

Täysparametrinen taajuuskorjain ja tehokkaat Waves MaxxAudio® -työkalut auttavat hienosäätämään asetukset kuntoon jokaiseen huoneeseen ja kuunteluolosuhteeseen. Oma taajuuskorjainkäyrä koti- tai lavaympäristölle on tallennettavissa omaksi käyttäjäesiasetuksekseen, joita voi vaihtaa käden käänteessä milloin tahansa.

Ominaisuudet:

  • Järjestelmä: 3-kanavainen vahvistusjärjestelmä
  • Teho: 2 x 30 wattia (keski- / korkea taajuus) + 1 x 60 wattia (subwoofer) käytettäessä mitä tahansa Pa5X-mallia/2 x 20 wattia (keski- / korkea taajuus) + 1 x 40 wattia (subwoofer) käytettäessä aiempia malleja, kuten Pa4X, Pa3X, Pa3XLe
  • Kaiuttimet: 5 kaiutinta: 2 keskiäänikaiutinta (80 mm) + 2 diskanttikaiutinta + kaksoiskelainen subwoofer (130 mm)
  • Kotelo: Alumiinikotelo, jossa on Bass Reflex -järjestelmä
  • Liitettävyys: Kaikkien tarvittavien signaalien ja virran helppo liittäminen erityisellä Smart Connect -järjestelmällä. Ei tarvita kaapeleita eikä omia virtalähteitä!
  • Mitat: (L x S x K): 992 x 173 x 137 mm
  • Paino: 6,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG PAAS MK2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *