799,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8092809 Osastot: , Avainsana tuotteelle Valmistaja:

Kuvaus

Olipa pianisti sitten aloittelija tai ammattilainen, hän nauttii kun soitin tuntuu ja kuulostaa konserttiflyygeliltä. SP280 tarjoaa juuri tämän kokemuksen ja sopii designinsa puolesta niin kotiin kuin keikalle.

Pianon lisäksi SP280 sisältää mm. vintage sähköpianon sekä jousi- ja urkusoundeja. Yhteensä 30 eri soundia. “Layer Mode” -tilassa pystyt soittamaan kahta soundia päällekkäin samanaikaisesti ja “Partner Mode” -tilassa koskettimisto jakautuu kahteen osaan siten, että kaksi soittajaa voi musisoida ja harjoitella yhdessä. Kahden kuulokelähdön ansiosta myös ystäväsi tai perheenjäsenesi pystyy nauttimaan soitostasi muita häiritsemättä. Kuulokelähtöjen lisäksi pianossa on Line Out-liitännät (L+R: 6,3mm plugiliitännät), joista piano voidaan kytkeä äänentoistolaitteisiin. Pianon omat kaiuttimet jäävät tällöin soimaan, monitoreiksi soittajalle.

SP280 sopii moderniin kotiin tai julkisiin tiloihin. Tyylikään muotoilun sisältä löytyy tehokas 2x 22W vahvistin ja sisäänrakennettu kaiutinjärjestelmä on suunniteltu toistamaan hienostuneen flyygelin kaikki nyanssit.

Korg NH-pianokoskettimisto, “Natural Weighted Hammer Action”, takaa, että kosketus ja soittotuntuma vastaa täysin akustista pianoa.SP280:ssa on monipuoliset liitännät ja mukana tuleva teline on helppo koota ja purkaa. Kevyt soitin on ilo kuljettaa – KORG, piano parhaimmillaan.

Teline, sustain-pedaali ja nuottiteline sisältyvät hintaan.

  • Koskettimisto: 88-kosketinta Korg progressiivinen-NH(Natural Weighted Hammer Action)
  • Kosketinasetukset: Kevyt, Keskiraskas, Raskas
  • 120 äänen polyfonia max.
  • 30 soundia: Akustinen piano x 5, Electric Grand, Electric Piano x 6, cembalo, Clavinet x 2, Vibrafoni, Marimba, Akustinen kitara, Jazz Urut x 3, 3 x kirkkourut, Jouset x 3, Kuorot x 3Efektit: Brilliance, Reverb ja Chorus
  • 2x 22W vahvistin
  • Line Out (L+R)
  • Väri: musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG SP-280 STAGE PIANO BLACK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *