1 120,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): LOOTAPROBUNDLENAB Osastot: , , , , Valmistaja:

Kuvaus

Loota Professional Series Bundle – sisältää Loota Pro -setin, Loota-pedaalin, Loota-maton, 12″ Symbaalin, sekä Rohema Poly Brush XL -kapulat. Väri: Natural Arctic Birch

Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli, sekä symbaaliteline ja Crasher. Lootaa soitetaan softilla rumpukapulalla (Cajon Brush) tai vispilöillä, ja bassorumpua Loota-pedaalilla tai cajon-pedaalilla. Loota sopii erittäin hyvin akustiseen musiikkiin!

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista. Ainoastaan rummun ääni on hiljaisempi kun tavallisten rumpujen ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa. Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Loodan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisinpäin kun soittaessa ja koko setti voidaan pakata sille kuuluvaan pehmeään kuljetuslaukkuun. Näin koko rumpusetti on helppo kuljettaa yhdessä repussa mihin tahansa! Loota on rakennettu suomalaisesta koivusta ja se kuuluu soundissa. Koivun ominaisuudet ovat ainutlaatuiset ja soveltuvat lyömäsoittimiin erinomaisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LOOTAPERCUSSION PROFESSIONAL BUNDLE NAB”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *