Uutuus!

249,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (myymälästä, ja verkkokaupasta n. 1-2 arkipäivässä)
Tuotetunnus (SKU): MAC2053830-01 Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

Upea ÄÄNI, MISSÄ VAIN

Mitäpä jos “pieni äänimikseri” olisikin todella pieni? Niin pieni, että voit heittää sen reppuusi ja viedä bändikavereidesi luo, DJ-keikallesi rannalla, Mount Everestin huipulle – ymmärrät idean. Tästä Mackie MobileMixissä on kyse.

MobileMix tuo ammattimaisen Mackie-äänimikserin tehon muotoon, joka on todella mobiili ja toimii USB-virralla, mikä antaa sinulle vapauden viedä upeaa ääntä käytännössä minne tahansa. Voit liittää mikrofonisi, liittää soittimesi (Hi-Z ja stereo), suoratoistaa toistolaitteita Bluetoothin kautta ja lisätä sitten sisäänrakennettuja kaikutehosteita ja korjata ääntä taajuuskorjaimella. Älypuhelin-/DSLR-ulostuloilla ja kahdella stereolinjalähdöllä varustettu MobileMix on voimanpesä sekä mobiilitallennukseen että live-ääneen, ilman “voimanpesän” kokoa.

Siinä on myös muutamia harkittuja yksityiskohtia, kuten paikka USB-akulle (akku hankittava erikseen) ja yläosassa oleva ura, joka helpottaa tabletin tai älypuhelimen käyttöä. Jos tarvitset paljon ääntä ja sinulla on vähän tilaa, MobileMix on sinua varten.

MobileMix on helpoin tapa saada äänesi kuuluville missä vain – täysin varusteltu pieni äänimikseri, jonka virtalähteenä on USB tai ladattava USB-virtalähde (ei sisälly toimitukseen).

USB-VIRTA

MobileMix toimii USB-virralla, mikä antaa sinulle useita vaihtoehtoja laitteen käyttöön myös ilman pistorasiaan kytkettävää virtalähdettä. Suosikkimme on käyttää ladattavaa USB-akkua*, samanlaista kuin älypuhelimessa tai kamerassa. MobileMixin alla on piilotettu paristolokero, joka on suunniteltu sopimaan useimpiin ulkoisiin akkuihin, mikä tekee MobileMixistä todellisen paristokäyttöisen miksauspöydän.

JOUSTAVAT TRS- JA TRRS-LINJATULOT

Yhdistä kaksi älypuhelinta tai kameraa kerralla TRRS-yhteyksien kautta lähettääksesi ja vastaanottaaksesi ääntä molemmista ja tuo ulkoisia äänilähteitä, kuten toistolaitteita, live-mikseri, kannettavia tietokoneita, linjatason instrumentteja, kuten kosketinsoittima ja paljon muuta, käyttämällä stereo-TRS-linjatulokanavaa.

KAKSISUUNTAINEN BLUETOOTH®-KANAVA, MIX MIINUS -toiminnolla

Koska MobileMix voi lähettää ja vastaanottaa ääntä langattomasti Bluetooth®-kanavalla, se tekee joitain vaikuttavia asioita, kuten suoratoistaa musiikkia yhdestä laitteesta samalla kun tallennat toiseen tai kaappaa puhelun tulon ja lähdön samanaikaisesti Mix Minus -toiminnolla, joka poistaa tallennuksen normaalisti mahdottomaksi tekevän kaiun.

2 AMMATTITASON MIC/INSTRUMENTTITULOKANAVAA

MobileMix on rakennettu tuhdisti ja laadulla. Laitteessa on kaksi täysin varusteltua mikrofonin esivahvistinkanavaa, joissa on combo-XLR- ja 1/4″-liittimet, Hi-Z-kytkimet sähkökitaroille ja muille passiivisille soittimille, low-cut-suodattimet ja 48V phantom-virta kondensaattorimikroille.

KANAVA EQ

Myös suoratoistaessasi MobileMix antaa sinun tallentaa ja miksata kaiken äänen yhtenäiseksi, selkeäksi ja vaikuttavaksi tuotannoksi. Aivan kuten Mackien tunnetut livemikserit, MobileMix sisältää yksittäisten kanavien taajuuskorjaimen.

  • Toimii USB-virralla ladattavilla akuilla ja virtalähteillä
  • Erillinen miksauslähtö älypuhelimiin, tabletteihin ja DSLR-kameroihin tallentamiseen
  • Bluetooth®-tulo/lähtö Mix Minus -tekniikalla tallentamiseen ja suoratoistoon samanaikaisesti, mukaan lukien puhelut ilman kaikua
  • 2 mikrofoni-/instrumenttituloa XLR ja 1/4″ yhdistelmäliitännöillä, Hi-Z, low cut ja 48 V phantom power
  • Stereotulo koskettimille ja muille linjatason laitteille
  • Kaksisuuntainen TRRS-liitin toiselle älylaitteelle tai kameralle
  • 3 erilaista kaikutyyppiä tasosäädöillä kanavaa kohti
  • 2 miksauslähtöä erillisillä tasonsäätimillä PA-järjestelmille, monitoreille ja muille
  • Kuulokelähtö tasonsäädöllä
  • Lokero USB-akulle (akku ei sisälly toimitukseen)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MACKIE MOBILEMIX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *