299,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): MAC2056097-01 Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

6-kanavainen analoginen mikseri – efektit, USB-tallennus ja Bluetooth

Mackie ProFXv3+ -sarjan mikserit yhdistävät ammattimaisen analogisen miksauksen ja monipuoliset ominaisuudet studiolaatuisiin tallenteisiin ja livelähetyksiin. Tallenna esityksesi Onyx-esivahvistimilla taajuuskorjaimella muokaten, lisää esitykseen tehosteita ym. tietokoneelta, tuo puhelut Bluetooth®-yhteyden kautta ja muokkaa soundiasi GigFX+ -efekteillä väri-LCD-näytön avulla.

Onyx esivahvistimet

Onyx-mikrofonien esivahvistimet on suunniteltu maksimaaliseen, studiolaatuiseen suorituskykyyn. Erittäin alhainen kohina ja jopa 60 dB:n vahvistus tarkoittavat valtaisaa dynamiikka-aluetta ja kristallinkirkasta ääntä, teitpä sitten esim. suoratoistoa, podcastia tai musiikin tallennusta.

GigFX+ Effects Engine

Korkearesoluutioiset GigFX+ -efektit sisältävät 2 efektiprosessoria, joita voit muokata ja tallentaa lennossa täysikokoisen LCD-näytön kautta. Yhdistämällä analogisen mikserin soundin ja ominaisuudet tarkkoihin digitaalisiin efekteihin, ProFXv3+ -sarja on ihanteellinen kotistudioihin ja live-tapahtumiin.

USB-tallennus

Tallenna tarkalla 24-bittisellä / 192 kHz:n laadulla sisäänrakennetun 2×4 USB-C audio interfacen avulla, jossa on kolme tallennustilaa: Standard – täysi miksaus efekteillä, Loopback – sisällyttää tietokoneen äänet ja Interface – kanavien 1-2 tallennus ilman efektejä tai käsittelyä.

Bluetooth®

Käytä erillistä Bluetooth®-kanavaa äänen lähettämiseen ja vastaanottamiseen laitteista, kuten älypuhelimista ja tableteista. Podcastereille se on vaivaton tapa soittaa puheluita.; muusikoille ja esiintyjille se on helppo tapa suoratoistaa musiikkia ja taustaraitoja.

Laadukkaat Onyx- mikrofonivahvistimet

2 Onyx-mikrofonituloa jopa 60 dB:n vahvistuksella ja erittäin alhaisella kohinatasolla

Miksaustyökalut:

  • 2-kaistainen EQ kanavissa 1 ja 2
  • Yhden painikkeen kompressori kanavissa 1 ja 2
  • Hi-Z-kytkimet mahdollistavat instrumenttien suoran liittämisen
  • 100 Hz:n matalien taajuuksien suodatin ja 48 V:n phantom-virta kaikissa mikrofonikanavissa
  • 1/8″ stereotulo kanavassa 5/6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MACKIE PROFX6V3+”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *