499,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): MAC205349601 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Mackie Thump212XT 12”/1400W Enhanced Powered Loudspeaker

Suositun Thump- kaiutinsarjan uusi versio, jossa on enemmän tehoa, ominaisuuksia ja enemmän vastinetta rahalle kuin koskaan ennen. Täysin alusta alkaen uudelleen suunniteltu Thump on tehty kestämään ja sisältää 1400W vahvistimen sekä tehokkaat työkalut. Feedback Eliminatorilla ja Music Ducking -tilalla varustettu Thump pitää esityksen sujuvana, kun sitä tarvitaan. ThumpXT:n konepellin alla on myös tehokasta DSP-prosessointia, jonka avulla voit parantaa äänenlaatua. Neljällä eri sovelluskohtaisella äänitilalla voit hetkessä optimoida kaiuttimet käyttötapasi mukaan yhdellä painikkeen painalluksella. Music-asetus on tehty parantamaan valmiiksi tallennettua musiikkia, Live sopii täydellisesti yleiseen äänenvahvistukseen, Club tarjoaa mukavan bassovoittoisen äänentoiston ja Monitor optimoi kaiuttimen käytettäväksi lattiamonitorina pitäen kierron kurissa.

Kehitys kehittyy

Nämä ovat kaikkien aikojen äänekkäimmät, tehokkaimmat ja parhaalta kuulostavat Thump-kaiuttimet, valmiina vaativimpiinkin keikkoihisi. Täysin alusta alkaen uudelleen suunniteltu Thump sisältää monipuoliset säädöt, 1400W vahvistimet ja tehokkaat työkalut.

Tehokas optimointi

Thump-sarja on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät keikoista sujuvampia kuin koskaan ennen, Kierronesto, automaattinen musiikin vaimentaminen puheen ajaksi ja paljon muuta.

Monipuoliset liitännät

Kaksi TRS/XLR-tuloa ja stereo 1/8″ aux-tulo varmistavat, että voit kytkeä laitteesi ilman turhia kaapeleita ja sovittimia.

Musiikin vaimennus

Musiikki soi mukavasti ja kovaa, mutta on aika tehdä uusi ilmoitus. Tietysti voit miksata tasosi joka kerta, mutta kenellä on aikaa siihen. Paina vain Music Ducking -painiketta, ja kanava 2 vaimenee automaattisesti aina, kun puhut kanavan 1 mikrofoniin.

Kierronesto

Oletko koskaan joutunut mikrofonin kanssa liian lähelle kaiutinta tuloksena kova, korvaa tuhoava vinkuminen? Se tunnetaan yleisesti termillä kierto ja se on valitettava asia, jonka suhteen fysiikka ei muutu. Thump-sarjan kaiutimissa tilanteen korjaa Feedback Eliminator -painike, joka tehokkaasti estää tuon ikävän ilmiön.

Sisä-/ulkotilat

Oletko koskaan tuonut kaiuttimesi huoneesta ulkoilmaan ja miettinyt, miksi se kuulostaa niin erilaiselta? Kun asennat järjestelmän ulkotiloihin, paina vain Outdoor Mode -painiketta ja ihana, täyteläinen ääni on jälleen todellisuutta.

Vankka langaton ohjaus

Mikä olisikaan parempi ohjata ThumpXT:täsi kuin laite, joka on jo mukana kaikkialla? Suoratoista musiikkia helposti suoraan kaiuttimeen ja nauti langattomasta vapaudesta tanssia ympäriinsä soittaessasi biisejä DJ:nä. Samalla voit sukeltaa Thump Connect 2 -sovellukseen ja säätää järjestelmää EQ:sta ja äänitiloista kanavatasoihin ja tilakohtaisiin esiasetuksiin.

Kaiuttimen langaton linkitys

Haluatko älyttömän tehokkaan, helppokäyttöisen langattoman musiikkijärjestelmän? Liitä ThumpXT-kaiutinpari yhteen Bluetooth®-yhteyden kautta suoratoistaaksesi musiikkia molempiin joko stereo- tai Dual Zone -tilassa, ja ohjaa niitä molempia Thump Connect 2 -sovelluksen kautta.

Ominaisuudet:

 • 1400 W:n erittäin tehokas D-luokan vahvistin
 • Built-Like-A-Tank™ – kestää kulutusta, mutta on myös kevyt ja helppo kuljettaa
 • Taajuusvaste: 47 Hz – 23 kHz
 • Suurin SPL: 128 dB
 • Joustava I/O: Kanava 1 sisältää XLR/TRS-tulon, joka hyväksyy mikrofonin tai linjasignaalin; Kanava 2 sisältää XLR/TRS-linjatulon sekä 1/8″ stereotulon; Link-lähtö sisältää äänen molemmista tulokanavista
 • 12 tuuman korkean suorituskyvyn bassokaiutin
 • 1″ compression driver
 • 4 sovelluskohtaista puhetilaa: Music, Live, Club, Monitor
 • Outdoor-tila optimoi äänentoiston ulkoilmaan
 • Bluetooth®-yhteys suoratoistoon, kaiuttimien yhdistämiseen ja ohjaukseen: lataa Thump Connect 2 -sovellus täydelliseen langattomaan ohjaukseen. Linkitä 2 ThumpXT-kaiutinta tehokkaaksi, langattomaksi äänentoistojärjestelmäksi sekä stereo- että kaksivyöhyke-asetelmissa
 • Sisäänrakennettu Feedback Eliminator vähentää vinkua ja hallitsematonta jyrinää
 • Music Ducking -tila vähentää automaattisesti kanavan 2 tasoa, kun kanava 1 vastaanottaa signaalin
 • Sisäänrakennettu Feedback Eliminator vähentää vinkua ja hallitsematonta jyrinää
 • Music Ducking -tila vähentää automaattisesti kanavan 2 tasoa, kun kanava 1 vastaanottaa signaalin
 • Vakiokiinnitys
 • Laitteen muotoilu tarjoaa optimaalisen kulman käytettäväksi lattiamonitorina
 • Yleisvirtalähde (100-240 VAC)
 • Paino: 13,3 kg
 • Mitat: 615 x 358 x 356 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MACKIE THUMP212XT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *