Alkuperäinen hinta oli: 249,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC18TC Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

MONIKÄYTTÖINEN 18″ YLEIS-CRASH

Meinl Classics Custom 18” Thin Crash toimii hyvin yleis-crashina. Sen ylä-ääniinen sointi toimii hyvi yhteen useiden muidenkin symbaalisarjojen kanssa.

  • Ns. “semi-pro”-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu symbaali puoliammattilaiselle tai tosiharrastajalle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla.
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Custom Extreme Metal- ja Custom Dark -symbaalien kanssa.
  • Hyvin erilainen sointi muista metalliseoksista valmistettuihin Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC18TC

Classics Custom operoi niin sanotulla semi-pro-/ enthusiast-osastolla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Classics Customia käytetään oikeasti soittohommiin, eikä pelkkään harjoitteluun.

RAIKAS MATERIAALI JA CLASSICS PERHEEN TUKIVERKOSTO

Melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä Classics Custom -symbaalien suosiossa, mutta näitä myydään usein myös puhtaasti soundin vuoksi. B10 on materiaalina kirkassointinen ja siksi melkoisen erilainen esimerkiksi, pääsääntöisesti tummemmin soivaan, Pure Alloy -sarjaan verrattuna.

Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on kolme. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Classics Custom Crash on liian kirkas, kokeile Classics Custom Dark Crashia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL 18″ CLASSICS CUSTOM THIN CRASH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *