499,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMB21C2R Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

KOLMEN RIDEN PARHAAT OMINAISUUDET YHDESSÄ LÄTYSSÄ

MEINL-artisti Chris Colemanin kanssa yhteistyössä kehitetty ride-symbaali, joka yhdistelee Colemanin kolmen lempi-riden parhaat puolet. Byzance 20″ Dark Ride, 20″ Raw Bell Ride ja 20″ Extra Dry Ride olivat siis lähtökohdat.

Tuloksena syntynyt 21″ C2 Ride on profiililtaan korkea ja painava. Massa ja muoto antavat symbaalille presenssiä ja saavat aksentit kuulumaan. Ride-symbaalille epätyypilliset reiät symbaalin reunalla pitävät washin ja sustainin kurissa. 

Kello on soinniltaan leikkaava ja järeä. Käsintaonta antaa sille kuitenkin maanläheisen ja lämpimän soinnin. Kokonaisuutena Byzance C2 ride on musikaalinen ja kuuluva kokonaisuus, josta osaava soittaja saa paljon irti!

“I wanted something I could use for a lot of things so I don’t have to carry multiple ride cymbals with me every time I play. I can cover a lot of ground with this ride, and it just does everything I need it to do and sits well in the mix too.”

  • Byzance C² / C Squared Ride on B20-metalliseoksesta valmistettu ammattilaisen symbaali
  • Käsintaottu symbaali, jonka rei’itetyt reunat pitävät washin ja sustainin aisoissa
  • Byzance Vintage-sarjan viimeistely notkistaa symbaalia taonnan jälkeen ja saa sen reagoimaan voimakkaasti soittovoimakkuuteen
  • Suositellut musiikkityylit: Pop, Fuusio, Jazz, Funk, RNB, Reggae, Maailmanmusiikki, Elektroninen musiikki
  • Tuotekoodi: B21C2R

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL 21" BYZANCE C SQUARED RIDE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *