85,00 

Toimitus: 9.00 €
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC10DATRS Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

ERINOMAINEN EFEKTISYMBAALI EDULLISEEN HINTAAN

Classics Custom Dark Trash Splash pelaa hyvin yhteen muiden symbaalien kanssa sarjasta riippumatta. Soinniltaan se on nopea ja helähtävä, mutta ei erityisen ”likainen”. Suhteellisen neutraali luonne tekeekin siitä hyvin monipuolisen efektin settiin kuin settiin.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu trash splash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC10DATRS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DARK 10" TRASH SPLASH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *