209,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC18DUC Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

KOHAHTAVA CRASH LYHYEHKÖLLÄ SUSTAINILLA

Classics Custom 18″ Dual Crash kohahataa tyydyttävästi ja sen sointi sammuu sopivaa vauhtia. Symbaalin Dual-viimeistely tekee siitä helposti soitettavan taipuisan. Keskiosan tumma viimeistely antaa soinnille pohjaa ja kirkkaaksi kiillotettu reuna tarjoilee iskevät ylätaajuudet.

Usein pitkään ja samaan aikaan soivat symbaalit alkavat rasittaa kuulijan korvaa hyvinkin nopeasti. Meinl on rakentanut Classics Custom Dual -symbaaleista tarkoituksella lyhyemmin soivia. Soinnin rikkaudesta ei silti olla tingitty. Kaksoisviimeistely erottaa symbaalin soinnin attackista ja koko prosessi on erittäin tarkkaan kontrolloitu koneellisella hionnalla ja taonnalla.

Classics Custom Dual -sarjalaiset soivat B12-pronssiseoksen vuoksi lämpimämmin kuin muut Classics Custom -symbaalit. Niitä voikin käyttää monipuolisesti lämmittämään symbaalisetin yleissointia. Tietysti ne sopivat hienosti yhteen myös toistensa kanssa.

  • B12-materiaalista valmistettu crash-symbaali kaksoisviimeistelyllä. 
  • Tumma keskiosa antaa Classics Custom Dual -symbaaleille ronskisti luonnetta ja iskua. Reunojen brilliant-viimeistely tasapainottaa symbaalien soinnin tujauksellla helisevää kirkkautta.
  • Custom Dual -symbaaleja kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC18DUC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DUAL 18" CRASH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *